Jump to content

* * * * - 6 votes

EBW: Extreme Bloody Wrestling

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
77 replies to this topic

#76 RVD & 619

RVD & 619

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 219 posts
  • 5 thanks

Current mood: None chosen

Posted 08 April 2011 - 13:40

- Много добър първи сегмент, знаех си че ще дойде момент, в който тези двамата ще имат вражда. Според мен това може да се получи супер яка вражда.

- Много хубав сегмент.Всичко си беше супер, а сега когато мачът ще е със стълби май BRF ще се чувства на собствена почва.

Vorg Zangieff vs Runner VT – Дори ти самия го каза, това си беше скуош. Вече съм сигурен, че Runner ще е най-големият джобър във федерацията. Постиженията за сега са му недостижими :D . Хубава победа на руснака, надявам се да продължава все така. Очаква ни доста интересен мач на турнира. CM Nexus и Runner Vt, двамата имат малка историйка по между си, а и ми харесва облога, който CM поставя.

The Brutal Killer vs Savage Down – Доста интересна заплаха от The Brutal Killer. Това подсказва, че след мача между VT и CM на турнира те няма да имат повече мач по-между си. Мачът стана много хубав с гоямо напрежение. Радвам се, че бях първият, който нанесе поражение на Бруталния. Като гледам Brutal Killer и CM Nexus нямам търпение да има двубой между двамата. Хубав побой стана и след мача.

- Шампион срещу шампион ще е нещо епично.
- Страхотен сегмент.  Малко е странно да видиш ГМ, който да размята един кечист и бодигардите му като нищо, но все пак беше интересно.

CJ Punked & John Cage vs The Jizz & CM Nexus - EBW Tag Team Championships – Доста интересно решение на Адамс като със сигурност мачът се очертава добър.Очаквах победа за Cage и  Punked, а ето я и нея. Не ми се вярва да задържат титлите дълго, но за момента историята между тези двамата изглежда страхотна. Те са шампиони и врагове, мачът им със сигурност ще е велик.

Blade Runner Flash vs The Scarface - Champion vs Champion – Страхотно МЕ! Имаше спортсменство имаше много хватки имаше си всичко. Побоя след края на мача също беше супер. Определено се нахъсах за турнира!

Страхотно шоу 10/10!

Appetite for Destruction
Card for now:

Last Man Standing Match
Pete Apple vs Michael Adams
If Adams wins, he gets 60% of the company,
If Apple wins, Adams won't return as an owner
- Най-очакваният за мен мач. Знаех си, че такава вражда ще има, а ето я и нея. Тук ще е доста трудно да се реши кой ще победи, но все пак съм за Apple. В шоуто получи голям пуш. Жалко, че няма да го виждаме мна ринга за напред.

EBW Championship
Blade Runner Flash vs The Jizz- Рано му е на BRF да губи титлата, а ми е и интересен като шампион. Очаквам доста интересен сблъсък.

EBW Hardcore Championship
Hardcore Match

The Scarface vs The Brutal Killer - Макар много да ми се иска Brutal Killer да спечели, на Scarface му е рано да я губи. Мачът не ми е интересен, защото нямат никаква вражда. Все пак не изключвам победа и за Бруталния, така враждата им с Нексъс ще е още по-интересна.

Street Rules Match
John Cage vs CJ Punked - Отборните шампиони в мача един срещу друг. Още един доста очакван мач, който обаче беше заслепен от CM Nexus и Brital-ния както и от мача за Световната титла. Все пак очаквам сполучлив мач, в който Cj да спечели.

Savage Down vs AJ Satan - Не искам да звуча надуто, но мисля, че аз ще спечеля. Малко е тпичко мача да няма никакъв залог или да е по-специален на този турнир, но щом така си решил.

No Disqualification Match
CM Nexus vs Runner VT
-If Runner VT loses, his win gets banned - Undertaker's Streak is coming!

savag3r.blogspot.com

Former BNSA Hardcore Champion (1) / Former WWP Cage Champion (1)

#77 Here_Comes_The_Pain

Here_Comes_The_Pain

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 127 posts
  • 0 thanks

Posted 13 April 2011 - 16:55

petioo09, само не казвай, че си зарязал този страхотен дневник? Защо не пишеш?

Posted Image

Thank you for everything, Edge.

#78 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 20 April 2011 - 13:39

Спирам дневника. Съжалявам, но вече нямам време да пиша, а също така нямам и мотивация. Извинявам се на всички записали се.

Posted Image

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002