Шоуто започва с пироефекти, камерите обикалят залата, която е разпродадена и 1500 фена на кеча са тук, за да приветстват новата компания. Светлините изгасват, започва лека симфония, която бавно се надига, след което веднага започва Blackened на Metallica, при което на ринга излиза собственика на MWC Yo The Real, носещ титлата на федерацията на рамото си. След като поздравява феновете, той влиза на ринга, а анонсърът му подава микрофон.
-Добър вечер, здравейте и моите благодарности, че сте тук! Обещавам да не останете разочаровани от това, което предстои. – Той сваля титлата от рамото си. – Това е титлата, за която всеки в тази федерация е дошъл. Всеки един от хората, които са в съблекалнята в момента искат тази титла да е на рамото им. Но...
Председателят е прекъснат от The wind beneath my wings на Sonata Arctica, при което на лицето му се изписва изненада, докато по рампата пристъпва неговият стар познат „Extreme Threat” Michelle Arden. Французинът, който стана известен с престоя си в CMWF изглежда състарен. Веднага с влизането си той е посрещнат горещо от председателя.
-ПАК ЛИ ТИ БЕ?!?!!?
-Млъквай. Не съм дошъл за теб, а заради това, което е на рамото ти. То трябва да бъде на МОЕТО рамо. Както това на CMWF трябваше да бъде на моето, но така и не стана, защото си недодялан идиот, и като всичко, което започваш – свърши много бързо. – На лицето на Real е изписано безмълвие. – Колкото и да ме мразиш, и двамата знаем, че АЗ съм най-добрият в този бизнес, и понеже ми е писнало някой да излиза и да казва „тая титла е моя”, направо ще ти кажа нещо – дай ми предизвикателство, нека ти докажа, че аз съм истински шампион.
-Значи все пак не си толкова наивен. Ти БЕШЕ най-добрият, но дали и в момента си? Всеки един кечист, който влезе в тази федерация, мина през мен. Показа ми какво може, дали може да бъде лицето на тази компания. Освен ти. Последния път, когато бях на един ринг с теб, беше преди две години. Когато ти ми заяви, че си по-добър от мен, и аз те предизвиках, като хардкор легендата на този спорт – в хардкор мач. И ти ме победи. Не те харесвам, ненавиждам те, но ти доказа, че си достоен. Докажи и днес, че все още си такъв. Днес ти ще се изправиш срещу John Light, а Pete Apple ще срещне Chris Killer, в полуфиналите на турнира, който ще ви отведе на първото PPV на компанията Stairway of Destiny. – След тези думи в залата отново започва музиката на председателя и той си отива, оставяйки Arden видимо доволен на ринга.
Бързо видео ни показва кадри от мача между Yo The Real и Michelle Arden през 2009 година.
След края на това видео се пренасяме на ринга, където първият мач в MWC ще започне. На ринга вече е Mr. Ass, а веднага след него по рампата бавно излиза CJ Punked, след което гонга бие.
Двамата започват да обикалят ринга, след което се спречкват в центъра му. Пускат се, след което Punked се засилва и е преметнат през ръка от Ass, нещо което се повтаря три пъти. Punked не изглежда доволен от това, след което отново се засилва, но отново е преметнат през ръка от Ass, което се оказва грешка от негова страна, защото CJ го обръща в arm-lock. Захвата е пуснат, CJ изблъсква противника си, след което го посреща със саблен удар, последван от още един. Двамата спират за момент, след което Punked прави още един опит за саблен удар, този път ръката му минава над Mr. Ass, който го изблъсква в ъгъла и започва да го налага. След серия от удари го запраща в другия ъгъл и забива мощен splash тяло в тяло. От удара Punked тръгва да пада по лице, но Ass го хваща и бързо забива DDT. Веднага имаме опит за туш, който е спрян още на едно. Ass вдига опонента си, след което го запраща в горния десен ъгъл на ринга, засилва се, но CJ се отмества и Mr. Ass отива право в ъгъла, след което е последван от roll-up, от който той успява да се повдигне. Двамата са на крака и Punked започва да го удря, след което Господин Гъз е запратен във въжетата и посрещнат с мощен страничен ритник. Публиката дава своето одобрение за CJ Punked, при което той се надъхва допълнително и се засилва към въжетата, след което прави lionsault на опонента си, след което има опит за туш. 1..2.. и повдигане. CJ не се е отказал и се засилва отново за legdrop, при който обаче Ass се отмества и Punked has been punked! Ass бързо осъзнава възможността и със засилка забива low dropkick право в лицето на противника. Веднага имаме покриване за туш, което е спряно на второто отброяване. Ass вдига противника си и го запраща в ъгъла на ринга, след което следва clothesline, Punked прави нестабилни крачки назад, обръща се и там го чака моментален MOONSAULT ВЪРХУ НЕГО! Последван е от туш, но CJ обръща опита, след което имаме ново обръщане от Ass, след което и двамата се изправят и се самоунищожават с двоен clothesline. Публиката на първите редове става и започва да надъхва двамата да се изправят. Те го правят по-бързо от очакваното и се започва с ожесточен brawl в центъра на ринга. Ass нанася няколко фатални удара, след което рита противника си в корема, засилва се и го рита право в лицето. След което го хваща и го подготвя за Hellride! Момент... Punked контрира! Той изнизва краката си и това е BUTTERFLY EFFECT! Публиката е изумена от контрата на CJ. Двамата лежат на ринга, а Punked протяга ръка за да покрие туша – едно, две и три! CJ Punked печели първия мач в историята на тази федерация, но е съмнително до колко го осъзнава. Съдията го изправя и вдига ръката му, след което CJ напуска ринга, обирайки ръцете на феновете. Mr. Ass се изправя, видимо раздразнен, след което следват цветущи псувни по посока на Punked, които очевидно не се харесват на публиката.
Отиваме зад кулисите, където нашият интервюиращ Гошо от Почивка е с Pete Apple.
-YOOOOOOOO, yoyoyoyoyo! Аз съм Гошо от По-по-по-почивка и Ко-ко-ко-коледа мина, а този до мен не е Митко Бербатов, НО все пак трябва да му взема интервю?! Пешо, к’во ста’а брат?
-МЛЪКВАЙ, варненски боклук! Да не те напсувам на майка, без да сложа запетайка? Искам само да кажа, че съм сред четиримата, които нашият шеф е решил, че могат да бъдат лицето на тази компания, и мога да ти обещая, че е точно така! Ще го докажа още в следващия мач, защото АЗ съм по-добър от ВСЕКИ един от хората, които са в съблекалнята. Да, Michelle Arden е име в този бизнес, но аз съм ЛИЧНОСТ в този бизнес! Ще го докажа още в следващия си мач срещу Chris Killer, ще докажа че имам място в тази федерация и това място е на върха! Аз ще ида на Stairway of Destiny и ще спечеля, можете да бъдете сигурни в това!
На ринга под своята музика излиза Chris Killer, който гледа устремено към ринга и дори не отмества поглед. След като минава зад въжетата, той се оттегля в ъгъла си, без да има дори емоция на лицето му.
След което започва музиката на Pete Apple и публиката дава своя pop за него, след като очевидно е успял да ги убеди, че той ще бъде лицето на компанията.
Мачът започва, Apple изглежда поуплашен от липсата на каквато и да е емоция на лицето на Крис, който вместо да чака веднага се мята в атака и започва да удря , след което Апъл го отблъсква и гледа в недоумление жаждата на Killer. Все пак изглежда, че Pete ще играе по неговите правила и двамата започват луда размяна на удари, която е спечелена от Chris, който запраща противника си в ъгъла, но при опита да го смачка, Apple се отмества и хваща противника си в roll-up, като съдията дори не успява да удари едно, а Крис веднага нанася dropkick. Видимо раздразнен от контрите на Пийт, след наддигането му Killer нанася здрав ритник в гърба, от който Apple се сгърчва на топка от болка. Следва нов удар, а лицето на Killer е изписано с гняв. След това идва нов ритник право в лицето на Apple! Опит за туш – едно, две и повдигане. Крис изправя противника си и го засилва във въжетата, след което обаче Пийт минава под сабления му удар, обръща се и започва да го налага, но един от ударите бързо е хванат от Killer и със силен прав в главата, Apple отново е на земята, а Chris забива коляното си в главата на Пийт. Нов опит за туш, но отново повдигане на две. Killer изглежда видимо раздразнен за това, че не може да тушира противника си и отива в ъгъла, дебнейки. Apple бавно се изправя, Крис се засилва и е готов за Killa Spea, но Apple успява да се отмести и Killer се забива в ъгъла! Моментален roll-up, който е прекъснат на две. Killer, макар и с явни болки в главата става бързо и забива невероятен ритник в главата на още нестаналия Apple! След което Chris започва от нерви да тресе въжетата, а ако преди да започне мача е нямало емоция в него, сега определено има емоция и тя е ГНЯВ! Той излиза зад въжетата сякаш бесен, защото Apple не се предава отново и отново! Той отива зад коментаторската маса и взема един стол, с който започва бясно да удря по пода, докато съдията се опитва да го успокои. Следва мощен удар в кола на ринга, а публиката буквално се страхува от това какво може да последва. Психическото състояние на Killer изглежда изключително нестабилно, след което Крис нахлува на ринга където сигурно трябва да пребие Pete Apple, но вместо това получава SUPERKICK ПРЕЗ СТОЛА! Реферът няма как да бие дисквалификация за това, а стола пада от ринга! Опитът за туш е факт – едно, две и ТРИ! Pete Apple все пак успява да спечели, въпреки че цял мач беше размятан като брашлян чувал! Apple лежи на земята, но вероятно е наясно, че си спечели правото да се бие за титлата на федерацията! Остава да разберем срещу кой ще бъде – Arden или Light!
Зад сцената е показан именно Light, който е с микрофон в ръка.
-Скъпи ми французине Ардън, искам само да кажа, че АЗ ще направя всичко за да те победя, и бъди сигурен – ще успея, за да докажа на себе си и за да докажа на всички, че аз съм истински шампион! Дошъл съм тук за това, и ще го постигна. Защото аз съм по-добър! По-добър от теб, по добър от тях, по-добър от ВСИЧКИ! И скоро ще го разбереш, френски палячо.
Light се оттегля и през гръб показва среден пръст на камерата.
На ринга вече са Mike Pear и Runner, а гонгът е бит.
Двамата започват плахо, спречкват се след което Пиър премята Runner през рамо и с изправянето го заключва в захват на ръката, който не трае дълго, Runner го обръща и запраща противника си във въжетата, след което го посреща с лакът, Pear се вдига бързо и премята отново Runner през рамо, след което има запращане в ъгъла и саблен удар там. Веднага след него следва стабилна поредица от удари по главата на Runner, а след нея той е запратен към другия ъгъл. Pear опитва нов саблен удар, но е посрещнат с big boot в лицето. След него Runner бързо се осъзнава, качва се на второто въже и от там забива лакът в тила на противника, който въпреки всичко не пада, поне докато не получава ботуш в главата си. Runner започва да обикаля в кръг и да дебне противника си. Mike се изправя и Runner е готов да забие Wasteland, който обаче е обърнат и следва uppercut в главата на Runner, засилка от въжетата на Пиър и bulldog! Сега пък Mike започва да дебне, хваща противника си и ще последва Russian Roulette! Обаче рулетката попада на празен слот и Runner обръща с Wasteland в лицето на противника! Момент! Mike Pear успява да хване противника си преди да удари земята и зъбите му да изхвърчат (Wasteland = Codebreaker/Backstabber-а на Карлито). Runner не знае какво да прави, а Pear очевидно знае! Той захвърля противника си с вариация на powerbomb в ъгъла, след което Runner тръгва да пада, но е хванат и RUSSIAN ROULETTE този път успява! Опитът за туш е мигновен и победата отива в Mike Pear!
Yo The Real е показан пред камерите:
-Време е да разберем какъв ще бъде мачът за титлата на първото ни Плати па гледай – Stairway of Destiny. Време е да видим кой ще се изправи срещу Pete Apple... абе тоя що се казва Ябълка? Както и да е... представям ви главният мач за тази вечер – John Light срещу Michelle Arden!
Залата се изпълва с музиката на John Light и публиката pop-ва с най-силната си реакция за вечерта. Той излиза по рампата, поздравява протегнатите ръце на феновете, след което се качва на ринга и прави своя taunt на въжетата!
Още преди музиката му да затихне започва Sonata Arctica и от публиката започва освиркване, което отеква в залата. От някъде се започва chant “FUCK YOU FRENCH”, който скоро се пренася в цялата зала. Arden изглежда доволен от това, той се качва на ринга и мачът е готов да започне.
Гонга бие, двамата се спречкват в средата на ринга, Ардън успява да добута опонента си до ъгъла, но скоро е принуден да го пусне след предупреждение от рефера. Light оново се вкопчва в противника си, след което бързо хваща ръката му, обръща го в armlock, последван от headlock, след който обаче е запратен във въжетата, а Michelle го чака наведен, поради което получава мощен ШУТ! в главата. Той се улюлява назад, след което е повален със саблен удар. Arden все пак е корав и се изправя доста бързо, нов опит за саблен удар, но този път французинът успява да мине под него и да забие мощен гръбнакотрошач от който John успява да се задържи на крака, след което е запратен в ъгъла, където следва мощна порция от chops в гърдите му. Запратен е в другия ъгъл, където Arden забива мощен gore в стомаха на противника си. Michelle се отдръпва, а противник му пада на земята. Michelle се оглежда и осъзнава възможността, след което се изкачва на третото въже и... MOONSAULT NO-CONNECTION! John Light успя да се отдръпне по посока ъгъла и сега франсето се гърчи от болка! Съдията започва да отброява докато и двамата са на земята – 1...2...3...4..5...6...7... и все пак Light успява да се изправи, а на 8 и Arden е на крака. Започва безмилостна размяна на удари, въпреки че и двамата трудно се държат на крака след много мощен удар в главата на Light, французина печели единоборството. John допълзява до най-ниското въже на ринга, Arden се засилва и забива адски силен ритник в ченето на Light, който изпада от ринга. Французина дебне противника си да се изправи, а след като го прави веднага се мята със senton bomb над въжетата, който обаче е изблъскан от Light и французина се пребива като куче на пода. Публиката избухва, а реферът започва двойно отброяване! То стига чак до осем, когато двамата едновременно се качват на ринга. След малко лежане двамата се изправят като по магия едновременно, от което и двамата изглеждат очудени, но веднага се започва с нова размяна на удари, която е спечелена от John след няколко стабилни удара в главата на Мишел го поваля. Ардън бърза да се изправи, за да получи още една порция от удари, този път успява обаче да спре един от тях и да отвърне на удара, след което засилва противника си във въжетата, опитва се да го посрещне с лакът в главата, но Light минава под него и се засилва още повече след което с летящ shoulderblock поваля французина. John бърза да се изправи и започва да дебне противника си. След изправянето си Arden веднага е посрещнат от ритник в стомаха и това ще бъде brainbuster! Ала не! Ардън обръща и това ще бъде FRENCH BOMB! Отново не, Light се измъква и хваща и премята през ръка французина! LIGHT LOCK!! LIGHT LOCK Е ЗАКЛЮЧЕН! Има ли къде да бяга Arden? Той се дърпа към въжетата, но Light го придръпва обратно към центъра на ринга! Електричество във въздуха, тълпата очаква ръката на Michelle да удари ринга, той обаче прави нещо съвсем различно! Използва свободната си ръка за да отхлаби захвата, след което прави кълбо и успява да се хване за въжетата! Публиката утихва с едно голямо „OH”. Arden се изправя бавно, държейки се за въжето за всеки случай. След като се пуска минава под удара на Light и започва моментално да го налага, но далеч по-доброто физическо състояние на Light си казва думата и той бързо парира няколко от ударите му и започва отново да го налага здраво, след което го запраща за пореден път във въжетата, протяга ръка, под която Arden минава и го мята с мощен German suplex! Последва втори! След бавно изправяне и третия е факт! Michelle лежи известно време, след което се отдръпва в ъгъла и започва да дебне. John бавно се изправя, получава low-blow и French bomb ще бъде факт! Не! Light се измъква! BRAINBUSTER! Отново не! Arden отново обръща и този път FRENCH BOMB CONNECTS!! Arden все пак успя да забие своя финишър! Протяга ръка за туш – едно, две и ТРИ! Arden успя! Arden спечели тази война, а Light все още лежи в безсъзнание. Французинът ще се бие за титлата срещу Pete Apple на Stairway of Destiny!
След мача на рампата излиза именно Pete Apple, който с жестовете си сочи, че мачът им на Stairway of Destiny ще бъде далеч по-ожесточен и разбира се с далеч по-голям залог!
Edited by Blackened, 08 March 2011 - 21:01.