Extreme Wrestling Action (EWA)
Posted 20 March 2011 - 20:24
Добро откриване на шоуто с хайп на може би най-очакваната future вражда. Пънкд не изпусна момента да се хвали колко е велик като победил Hitter точно какъвто е и неговият образ. Можеше обаче да напишеш как Пънкд смятам, че Хитър е невероятно тежък съперник за да може по този начин да се прави на още по-велик пред останалите. Добро включване от страна на Рънър. Миналата седмица Punked направи сечено като победи Hitter и смятам, че това ще продължи и тази вечер. Предварителен predict : Аз печеля мачът или аз сам на крачка от победата когато Рънър или Хитър ми я костват. Ако е второто то тогава тази вражда ще се осъществи прекалено скоро. Определено искам враждата между Punked и Runner да се развие няколко месеца преди двамата да се срещнат очи в очи на ринга. Определено предисторията и хайп-а ще е невероятен и враждата ще има култов завършек.
Атака! Хареса ми че си отдал нужното време на Apple. Той се пак е новият шампион и заслужаваше някакъв сегмент. GoldMan ще е съперникът му за титлата сто процента. Рънър отново се включи и затапи ЗлатниятМъж. Нямам никаква идея какъв е Рънър до момента. Прилича ми на типичен фейс, но крои планове срещу Пънкд и може би го опреличавам като tweener.
AJ Satan vs Michael Adams - Мачът беше добър, но имам няколко забележки.
1.Защо този двубой не е класически Singles Match, а е толкова брутален Steel Cage. Разбирам, че искаш да придадеш екстремност на федерацията, но до такива брутални мачове се стига след хубава вражда изпълнена с омраза между участниците в нея.
2.Защо победата отива при AJ Satan, който е нередовен в писането на коментари?
3.Не е нужно винаги дебютиращия да печели, защото по този начин малко "забатачваш" човекът за който се смята, че има повече опит от него, а именно Адамс. Такива победи на дебютиращите се прави само когато планираш огромен пуш за даденият "новак". Да разбирам ли, че си приготвил големи планове за Сатан?
Gold Man vs Hitter - Интересно мачле се получи. Hitter обаче хич ама хич не ми изглежда като "чудовище". Малко повече powerhouse образ му вкарвай. Може да го направиш някаква тотална откачалка и някой да го команда и да му казва какво да прави. Нещо пободно на Тейкър и Берър. Освен това мачът може би трябваше да завърши с draw, защото сега Runner ми изглежда прекалено добричък, а не трябва да е такъв. Ще стане подобен на Теди Лонг, а аз Лонг го мразя изключително много. Все пак очаквам добър мач в който Апъл да защити титлата си и да докаже, че е едно от най-големите (че може би и най-голямото) имена във EWA.
Tonny ще дебютира. Много добър ми се струва и някак си не е много мотивиран.
Blacking vs Ass - Този мач с нищо няма да го запомня. Ето сега идва прецедента. Рънър точно преди една минута беше добрият чичко, а сега вече типично хийлско решение. Runner явно наистина е tweener.
А това вече беше друго. Хиттър вече ми прилича повече на чудовище. Може да добавяш и "рррхххррр" в интервютата му се едно ръмжи. Така наистина ще заприлича на някакъв НЕчовек. Интересен образ е. Може да му добавиш и някаква религиозност.
Малеее невероятен МЕ бих казал. Радостен съм, че взех победата и то с доста драма. Пънкд отново затапи Рънър като спечели мачът. Можеше да добавиш как Рънър гледа в съблекалните и вика от яд. CJ може да удари jailbreak от никъде, това вече е ясно. Си Джей си вдига акциите до небето, а сега вече и Рънър трябва да отговори, защото до момента той просто изглежда жалък преди Punked.
Много добро шоу с няколко неща, които не ми харесаха 9/10

Posted 20 March 2011 - 21:07
Posted 20 March 2011 - 22:58
Също ми хареса и историята между Runner и CJ Punked, как CJ е счупил крака на Runner и за това сега той не може да бъде кечист. Според мен от това ще стане добра вражда. За backstage сегментът нямам забележки интервюто беше добро. Решението от GM-а Runner да даде шанс на GoldMan за extreme титлата само, ако победи The Real Hitter също беше много добро.
Не знам колко е честно и колко не това да победя Michael Adams в steel cage мачът ни, когато дебютирах, но въпреки това се радвам.
Мачът между The Real Hitter и GoldMan беше също много добър. The Real Hitter едва не тушира GoldMan в един момент и да си призная, когато
прочетох 1 2 3 мислех, че това ще е краят за GoldMan, но не. Pete apple сам си навреди, както каза GM-a Runner, като удари със металния стол
The Real Hitter и дисквалифицира GoldMan. Добра намеса от Runner направи това, което трябва.
Хареса ми частта от интервюто със Don Tony, където казва, че всички, които са подписали със федерацията са изключителни и, че няма търпение да влезе в двубой с тях. Мачът между BlackKing и Mr. Ass също беше на добро ниво. Само не разбрах защо GM-a Runner дойде след мача и преби Mr. Ass със бодигардите си. Но изглежда мачът между щестимата от бодигардите на Runner и Mr. Ass ще е интересен.
В backstage сегмента не очаквах The Real Hitter да направи задушаващо на репортера, но се получи добре според мен.
Последният мач между CJ Punked, Don Tony, A-List и Skipper беше най-добър от цялото щоу според мен. Имаше много обрати, много хватки и интересни моменти. Беше също и много екстремен. Заслужена победа накрая за CJ Punked след много бой и труд.

~>fear tHe crippLer<~
kiLLer agreSsioN 4 reaL
Posted 24 March 2011 - 16:09
Extreme Wrestling Action presents

В началото на шоуто фойерверките летят из залата под мощните викове на публиката.
к1: Две седмици, дами и господа, две седмици до първото PPV на EWA! Аз съм Adam Carrol, а до мен е Jimmy Grey, намираме се в Тексас.
к2: Точно така колега, две седмици до January Massacre! Очаква ни невероятен турнир, да не забравяме, че ще
видим Elimination Chamber! Който я спечели, ще стане новият световен шампион!
Runner излиза по рампата.
Runner: *солиден heel heat*. Добре, можете да спрете. Сега, да минем по въпроса. Миналата седмица аз назначих
handicape мач - 6-ма мой бодигарди и BlackKing срещу Mr Ass (чуваме pop-ът за Ass). Tой, обаче тази вечер не е в залата. Но аз го очаквах и затова тази вечер негов заместник в мача ще бъде спечелилият миналата седмица
CJ Punked. Ако победи тази вечер, той ще бъде под номер 6 в клетката.
Пънкд излиза от съблекалниите, видимо недоволен.
CJ: R, ти нямаш ли памет? Миналата седмица аз спечелих eлиминационен battle royal и вече заслужих правото
си да съм номер 6 в клетката. Въобще не ми до мач с BlackKing.
Runner: Punked, ако тази вечер ти не участваш в мача си срещу BlackKing ще бъдеш изваден от клетката! Разбра
ли ме, или да ти го повторя бааааавно?
CJ: Имам да ти кажа само две неща, глупако. Първо, можеш да си завреш микрофона в шибания задник. И второ -
няма да участвам в тъпия ти мач тази вечер!
Runner: Добре тогава, Пънкд, ти си официално изваден от....
CJ прави JailBreak на Runner и си заминава.
Интервю с AJ Satan:
Alex: Satan, ти впечатли в дебюта си и спечели мач срещу Michael Adams.
AJ: Оcu‘l fue el luchador de allќ, pens que desde el principio, he enviado a alguien un aficionado.
Преводач: AJ казва, че когато се е бил в клетката, Adams е бил толкова слаб, че го е помислил за аматьор,
който му е пратен за дебюта му.
Alex: Ти няма да участваш в Elimination Chamber-a за световната титла. Защо мислиш, че не бе избран?
AJ: No me eligi, porque no habr‘ intriga, pero esta es la meta de derecho, no un claro ganador.
Преводач: Той казва, че не е избран, защото с негово участие ще изчезне всякаква интрига и победителя ще е
ясен.
Adams: Хей, amigo, наричаш ме аматьор, а това не ми харесва, какво ще кажеш да се бием отново?
AJ: Con ustedes saben, un aficionado?
Преводач: Satan, казва, че точно с теб ли да се бие, аматьорe?
Adams: *хваща преводача* Ако още веднъж ме наречеш аматьор, ще те пребия като мръсно куче!
AJ: *защитава преводача си* Cuidado. Bueno, ya que se lucha, pero ser‘ en enero de masacre, y luego en un combate con reglas extremas.
Преводача: AJ приема да се бие срещу теб, но на January Massacre и то в мач с Extreme Rules!
*мощен рор*
Skipper - Real Hitter - falls count anywhere
vs 
Време е за първия мач за вечерта. Един срещу друг излизат Real Hitter, изключително мощното чудовище, и екстремистът Skipper, а на всичкото отгоре мачът е falls count anywhere. Гонгът е бит, двубоят започва. Hitter веднага се нахвърля върху the disciple of extreme и му забива три десни и един ляв удар. След това го засилва към въжетата и го премята над себе си. Cover - 1 и повдигане. The New Devil отново вдига опонента си и го удря в ръката, явно го готви за old school. Качва се на въжетата и полита към ръката на Skipper, но екстремистът забива коляно право в зъбите на Hitter! Сега екстремистът набира инеркция и удря ученикът на The Phenom с dropkick. Hitter не пада, а Skipper му прави още един dropkick. Hitter все още се държи. Skipper, обаче прави трети dropkick и The New Devil е земята. Опит за туш няма, когато the disciple of extreme покрива гигантът, той го изхвърля преди да започне отброяването. Изхвърлянето, пък е толкова силно, че Skipper излиза извън ринга. Екстремистът не чака и отново се качва на ринга, но бива посрещнат от clothesline! Сега той е отново изкаран, а Hitter тръгва с него. Сега The New Devil вдига Skipper върху раменете си... f5 върху металните стълби! Skipper се гърчи от болка. Опит за туш - 1, 2, kick-out! С последни сили Skipper се спаси от загуба. Hitter започва да се ядосва и вади две маси изпод ринга, след което ги наглася. Следва зловещ смях, но когато се обръща получава ритник право под пояса! Много умен ход на Skipper. Сега той наглася огромният си противник на масата и се качва на ринга, след това на оптегача. Готов е да полети... и го прави! 450 splash върху масата! За втора поредна седмица! Хайде, Skipper, туширай го! The disciple of extreme, обаче изглежда наранен и не успява да покрие Hitter. The New Devil използва това и лека по-лека се изправя на крака. Да не забравяме, че има още една разпъната маса. Skipper продължава да лежи на земята, но на Hitter въобще не му пука и изправя Skipper, като го забожда в стълбите. След това взима един метален стол и започва да налага с него Skipper. Един, два, три, четири, пет, шест, седем удара с метален стол в главата на Skipper, от която започва да тече кръв. Сега Hitter вади още една маса, какво ли е намислил? Той качва втората маса върху вече разпънатата.Сега The New Devil качва Skipper на ринга. Там той му забожда два ъперкъта. Сега отново напуска ринга и изважда отнякъде ножици! Боже мой, какво ли ще направи този извратен с ножиците? За радост нищо на Skipper, той започва да реже въжетата! Те вече са срязани и той ги мята на двете страни. Ето каква е била целта му, сега пътят към масите е чист. Hitter хваща Skipper и му прави chokeslam през двете маси! Cover - 1, 2, 3! Победител е Real Hitter. Сега той взима микрофон:
Hitter: *зловещ смях* *сега сочи Skipper* Ето това ще се случи с GoldMan и Pete Apple. Ще ги смачкам и ще стана новият Extreme шамион, а YYYOU ALLL WWWIL RRREST IIN PPPEEEACE!
*на titantron-a виждаме Pete Apple* Apple: Hitter, здравей чудовище. Ами, аз нямах какво да правя и реших да се отбия до твоята съблекалня и виж какво намерих *показва на всички някакъв кръст* Хм, интересна играчка, дали е лесно запалима??? *Apple вади запалка от джоба си, а Hitter изглежда травмиран, като повтаря "Don't Do It".
Apple: Нека опитаме!
В следващия момент кръста е запален, а Hitter се разплаква! Тогава в гръб го атакува GoldMan! Hitter изглежда
тотално размазан от запалването на кръста, златото използва момента и му прави triple jump moonsault, след
което напуска ринга под освиркванията на публиката.
Interview with BlackKing:
Alex: BlackKing, миналата седмица вие загубихте мачът с маси срещу Mr Ass, като за тази вечер ви бе насрочен
handicape мач, но господин гъз го няма в залата. Как си го обяснявате?
BlackKing: Всички твърдят, че Ass не е в залата, защото го е страх от 6-мата бодигарди на Runner, които го пребиха. Но не е така. Гъза го е страх от мен, затова тази вечер го няма. Просто използва факта, че тази вечер ще се бие с 7 човека, за да не изглежда толкова жалък.
Alex: Но той вече ви победи, за какво да се страхува от вас?
BlackKing: Как можеш да считаш това за победа? Аз го размазах, пребих до болка и бях на път да спечеля. Това,
че се отмести от масата, за мен не е никаква победа.
Alex: Не смятам, че е така, както го казахте, но няма значение.
BlackKing: Нима се съмняваш в мойте качества, Alex? Нима искаш да ти ги приложа, за да ти покажа какъв кечист съм? Ти може да искаш, но аз не мисля да си цапам ръцете с теб.
*черният цар си тръгва*
The A-List - AJ Satan - no count-out match
vs 
И двамата вече са на ринга, време е мачът да започне. След страхотният дебют на AJ миналата седмица, сега на всички е интересно как ще се представи сатаната във втория си мач. Мачът започва добре за A-List и той събаря AJ Satan с рамо. След това го рита няколко пъти в корема, след което го хваща и му прилага Koji Clutch! Нима сатаната ще загуби? Захватът е приложен много добре, AJ е в средата на ринга, ще се предаде! 2 тупвания... но Satan не се отказва и все пак се добира до въжетата. A-List пропусна уникален шанс. Сега "the clever fighter"се заема с дясното коляно на Satan и го забива в земята. После го рита там няколко пъти, последвани от elbow! Cover - 1, 2, kick-out! A-List продължава да се заема с коляното на опонента си и го изкарва извън ринга. И двамата вече са около коментаторската маса, а A-List забива крака на Satan там! След това го хваща за skull-crushing final, но AJ контрира и прави hurracanrana. Сега той се изправя по-бързо и прави серия от moves - първо поваля опонента си с clothesline, след което му прилага olimpic slam и tiger bomb! Сега той се качва на оптегача, A-List продължава да седи извън ринга... moonsault! Опит за туш - 1, 2, 3 но не! A-List издържа. AJ Satan сега се насочва към коментаторската маса. Разчиства я, хваща A-List около стомаха и му прави german suplex върху масата! Сатаната, обаче се изправя и все още държи уминкът около корема... втори german suplex! Сега отново се изправя и следва трети german suplex! AJ приложи three amigos! Cover - 1, 2 и повдигане. A-List е изключително издръжлив в този мач. Сега AJ отново се качва на въжетата, скача... но изпод ринга излиза Adams и хваща Satan - Adams Slam! A-List вече е дискфалифициран, но Adams не е приключил и качва на ринга AJ Satan, където му прави shooting star press! След това Michael вдига победосно ръце, а публиката го освирква.
backstage segment:
Real Hitter в съблекалнята си, държи запаления кръст: Този кръст.... вие... вие не знаете.... колко.... колко
той значи за мен, колко важен е за живота ми! Този кръст е единственото важно нещо, което имам в живота си,
а ти, Pete, го изпепели без да ти мигне окото! Знаеш ли... какво направи Apple.... ти подписа смъртната си присъда... най-лошото, нещо, което си правил в живота си... е подпалването на този кръст... запомни този момент, шампионе, защото и без това ще го помниш вечно... ще гледаш счупените си крака и ще се сещаш за този момент... ще гледаш разкъсаните си ръце и ще се сещаш за този момент... ще гледаш в огледалото изгорялото ти лице с едното си око и... ще се сещаш за този МОМЕНТ!!!
Don Tony - Pete Apple - non-championship no DQ match
vs 
По рампата се появява Don Tony, който вместо да се качи на ринга, взима четири маси и ги качва на ринга, като с масите взима и няколко стола. След това на ринга излиза и Pete Apple, който с шампионския си пояс носи и един метален стол. Време е този мач да започне. Tony изглежда по-съсредоточен в мача и веднага атакува шампиона със стол. Поваля го, а след това го засилва към един от оптегачите, където има маса. Apple се разбива в масата, след което бива съборен чрез ddt, отново върху метален стол! Опит за туш - 1, 2 kick-out. Don продължава да атакува съперника си и чупи маса с него чрез flapjack! Cover - 1, 2 и отново повдигане от шампиона. Tony започва да се чуди какво да направи, за да спечели, като през това време Apple опитва small
package... но Tony се спасява. После ябълката забива няколко удара на "the most charismatic man in the all wrestling championship", а впоследствие го поваля чрез метален стол. Опит за туш - 1, 2 повдигане. Шампионът продължава да удря Tony, след което му прави belly to belly suplex, последвано от kip-up. Cover - 1 kick-out! Мачът продължава. Apple вдига опонента си и поставя ръката му между два стола. След това започва да крещи нещо по адрес на Hitter, но през това време Don успява да стъпи на краката си. Apple се обръща... Enzuigiri! Опит за туш - 1, 2, 3 но не! В последния момент Apple се повдига. Сега шампиона бива изхвърлен извън ринга, а харизматичният го последва. Там, обаче той бива посрещнат от clothesline! Двамата се връщат на ринга и следва размяна на удари. Tony взима превес и след като поваля Apple се качва на оптегача, може би ще видим spiral tap.... но ябълката се отмества в последния момент! Това трябва да е края, но Pete не бърза. Той хваща опонента си и му прави Apple Driver през масата! Сега вече имаме опит за туш - 1, 2.... светлините в залата угасват.... гонгът не бива ударен. Лампите светват, а Apple го няма. Единствено се чуват някакви викове, но никой не разбира откъде са. През това време Tony продължава да лежи неподвижен. Светлините пак изгасват.... а когато святкат Apple отново е на ринга, но тотално разкървавен по цялото тяло, а Don лежи върху него. Туш - 1, 2, 3! Победата отива при Tony! След като харизматичният се прибира в съблекалниите, лампите отново за малко изгасват. Когато отново са светнати, виждаме Hitter да седи до шампиона! Дяволът определено спази обещанието си да размаже Apple.
BlackKing & 6 bodyguards - CJ Punked
vs 
Черният цар и бодигардите вече са на ринга. Очакваме само CJ Punked, който явно няма да се появи! Напротив! Punked излиза на ринга, а всички са изненадани. Явно пънкаря се е престрашил. Време е за мачът. Веднага
числовото превъзходство си проличава и Punked бива съборен веднага. Последват много ритници в ребрата, краката, ръцете и главата. След това BlackKing се заема с CJ и го удря чрез punch power, последвано от splasher. Черният цар явно се забавлява, защото по време на двубоя се смее непрекъснато, подиграва се на CJ и на феновете. Когато пънкаря отново е на крака, той бива съборен за пореден път чрез spinebuster. В следващите минути CJ получава spinebuster след spinebuster. На ринга отново се появяват бодигардите, които атакуват Punked чрез удари и ритници. Сега те изправят CJ и BlackKing му забожда Super King Kick! Целта на Runner явно е постигната! BlackKing, обаче не тушира, а отново се подиграва. Но изведнъж от ринга се появява Mr Ass! Всички са шокирани, а Ass разбива всички 7 опонента. Сега той помага на Punked да се изправи. Време е за отмъщение... и точно това става! BlackKing получава първо JailBreak, последван от Hell Ride. Опит за туш - 1, 2, 3! Победител е CJ Punked, който връща 6-тата си позиция в клетката. На titantron-a се показва Runner.
Runner: Mr Ass, ти си един страхлив лъжец, точно така страхлив лъжец! CJ, ти пък си един от поредните слабаци, щом се оставяш да те спасява този Гъз. Но спокойно, и двамата ще получите наказанията си. Следващата седмица ти, Mr Ass, ще се биеш с Real Hitter. Колкото до теб, пънкар, ти ще разбереш противника си на идното шоу!
След като Runner изчезва от titantron-a, CJ и Ass си стискат ръцете, но в следващия момент господин Гъз отнася JailBreak!
Край на шоуто.
Edited by X_Layer, 24 March 2011 - 16:16.
Posted 24 March 2011 - 16:34
Добър начален сегмент. Рънър се показа като хийлски ГМ като даде този ултиматум на Пънкд. За поредна седмица Рънър опитва всячески да злепостави Пънкд и за поредна седмица единственият злепоставен беше самият ГМ.
Добро интервю със Сейтън. Идеята с преводача е много добра и придава идентичност на образа, но защо не направи това с преводача още при първото му интервю. Сега изглежда някак си нелогично... Сейтън макар и трудно си говори на английски, защо тогава му е преводач?
Skipper и Hitter направиха добро мачле. Придал си дозата чудовищност в образа на Хитър. Даде и религиозен привкус. Радвам се че си се вслушал в съветите ми. Този човек ми стана два пъти по-интересен от преди.
Blackking много наперен излезна. Нормално е - все пак е крал.
Мачът на Сейтън не беше от най-хубавите. Не можах да разбера точно какво става когато Адамс се намесва. Струва ми се, че не си го обяснил достатъчно добре (или може просто да не съм внимавал). Тази намеса хайпва враждата. Не очаквам една от най-великите вражди като се има предвид, че и двамата не пишат в дневника редовно.
Може би най-доброто промо до този момент беше това на Хитър. Даже бих казал най-доброто промо откакто си почнал дневника. Показа колко много значи този кръст за него. Хитър играе ролята на някакъв войн, който стои между Ада и Рая (подобно на Spawn от едноименният комикс). Невероятната бруталност за която Хитър говори и как щял да счупи краката му и да изгори лицето му. Абе просто в това промо нищо не куцаше!
Апъл срещу Тони. Този мач знаех, че не може да мине без намесата на Хитър. Много добре си описал виковете и страхът в шампиона. Определено това не е Риал Хитър от преди 1 седмица. Много демонична персона се оказа.
Още когато видях, че Пънкд се показва, знаех че победата отива при него. Нямах идея как, но бях сигурен. Краля като типичен хийл се присмиваше на Пънкд и го тероризираше с 6 човека зад гърба си, но когато Ass се появи той обърна нещата на 360 градуса. Невероятна победа на Пънкд, а Рънър отново беше затапен. Дали ГМ-то може изобщо да спре Пънкд? Рънър е намислил някакъв силен съперник за Си Джей в следващото шоу. Надявам се това да не е самият ГМ, защото е прекалено рано за кулминация на тази вражда. Доста хляб има в нея и тя трябва да се развие хубаво. Финалът малко глупав ми се видя. Пънкд попринцип tweener играе в EWA, но защо забива JailBreak на човекът, който дефакто го спаси и му подари победата. Глупаво ми се струва.

Posted 24 March 2011 - 21:38
Posted 25 March 2011 - 01:28
Също мачът беше изпълнен с тушове, но краят ми хареса най-много, докато светлините угаснаха ядосаният Real Hitter
си изкара целият яд върху Apple, като също му коства и мачът. Мислех си че CJ Punked няма да се появи на мача, но не познах. Много побой отнесе особено от бодигардите на Runner, CJ пък го преби отделно.Много бях изненадан обаче от появата на Mr.Ass, който помогна на CJ Punked да победи и да запази шестото си място в клетката. Но за това решение на Mr. Ass има последствия от GM-a Runner и сега Mr. Ass ще се бие с разгневения Real Hitter а опонента на CJ Punked ще видим на другото шоу. Накрая на шоуто изглежда, че не може да се вярва на CJ Punked, който направи Jailbreak на Mr. Ass след ръкостискане помежду им.
Edited by ~AJSataN~, 25 March 2011 - 01:31.

~>fear tHe crippLer<~
kiLLer agreSsioN 4 reaL
Posted 25 March 2011 - 21:17
Posted 26 March 2011 - 13:21
Posted 26 March 2011 - 19:58
Posted 27 March 2011 - 19:32
Posted 29 March 2011 - 12:32
NEWS!
2. В интервю за списанието "Wrestling Hits", главният мениджър на Extreme Zone - Runner отговори на въпроса "Как ще протече враждата ви със CJ Punked?" така:
- Няма как да споделя завършека на враждата, но обещавам, че няма да свърши бързо.
Още една новина - за съжаление, следващият четвъртък няма да има шоу, защото съм извън града. Турнира January Massacre ще се проведе на 11 април.
Posted 31 March 2011 - 16:03
Here's to the crazy ones
| BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.
online since 2002 |