HAVE THE HEART?
Пояснение: Това е новият формат, който ще ви предложи BWC през следващите няколко месеца. 8 "независими звезди" ще се борят за договор с компанията, минавайки през серия от мачове, предизвикателства и изпитания. Само ЕДИН ще има честта да излезе на най-голямата pro wrestling сцена в света и да заслужи мястото си сред BWC големците, но докато това се превърне във факт очаквайте свирепа и невиждана борба за престижната позиция. Ето и избранниците от ръководството на BWC:
Name: MainEventer
Finisher: Main Impact (Indian Deathlock Surfboard into a Modified Flapjack)
Представяне/Gimmick: Има всички предпоставки да бъде топ звезда в BWC някой ден: Looks, Charisma, Техника на ринга, Mic Skills & увереност.. MainEventer наричащ себе си “The All Rounder” е една от най-перспективните независими звезди в новият формат на BWC – “Have the heart?”!
Name: ShwN
Finisher: ShwN of the dead (Mic Check)
Представяне/Gimmick: “Mr. Loudmouth” ShwN, известен с острия си език винаги може чрез изказите си да изкара извън нерви и най-търпеливият човек. Едва ли промо уменията на независимата звезда ще му бъдат в минус точно в този формат. Считан от мнозина за следващият “Loop” в BWC вселената, ShwN спокойно може да се превърне в Brakeout звездата на компанията!
Name: Petioо09
Finisher: The 09 (Twist of Fate), Moonsault
Представяне/Gimmick: Една от най-атрактивните независими cruiserweight звезди в света! Petioo09 (или P09) е обиколил независимите компании в Мексико и Япония и сега желанието му е да пробва своя шанс на най-голямата възможна сцена за изяви… BWC!
Name: BlackKing
Finisher: Coronation (Package Piledriver)
Представяне/Gimmick: Зъл, мистичен heel покорявал досега Американската и Мексиканската “indy” кеч сцени. Бившият световен шампион в Мексико се зарича, че размерите и персоната му ще изпълнят със страх и ужас сърцата дори на най-силните участници в “Have the heart?”
Name: go go
Finisher: Go Hard (Gator Roll)
Представяне/Gimmick: Adrenaline Rush суперзвезда, чието мото в живота е „Винаги върви напред и не спирай”! Самият stage nickname “go go” добре описва независимата звезда и показва на феновете, какви са убежденията му преди още да е дебютирал. Бързите комбинации и движения, както и атрактивният lifestyle на този младок ни подсказват, че той ще създаде доста проблеми за останалите участници, по пътя си към върха.
Name: Reppotswohs
Finisher: Feel My Pain (Go 2 Sleep)
Представяне/Gimmick: Изгубил родителите си като малък, както и повечето си роднини, от които се е отдалечил след този трагичен инцидент.. „Repp”, както му викат из кеч средите, е свикнал да се оправя сам и да не се доверява на никого. Въпреки тежкото си и проблемно детство той успява да намери баланс между светлината и мрака чрез книгите, които обогатяват познанията и речевата му култура. Repp обича да кара опонентите си да страдат използвайки психологически атаки, манипулация и на моменти дори садизъм!
Name: itzo1994
Finisher: Burning Star Driver (Torture Rack into an Spinning Olympic Combination)
Представяне/Gimmick: Тежка мисия чака itzo, който винаги гледа да се доказва в pro wrestling бизнеса. Като бивш Backyard Wrestling шампион и Hardcore wrestler из най-долнопробните „федерации”, всички негови колеги се съмняват в уменията му на performer и смятат, че той не е за този спорт. Работейки усилено всеки ден, идващият от „улицата” младеж гледа да ги опровергае чрез дедикация и упоритост!
Name: cskar4eto
Finisher: With Authority (Tiger Driver)
Представяне/Gimmick: Тежкарче, завършило университетът “Princeton” с отличие. Бивш капитан на футболният отбор, но и перспективен адепт с високо самочувствие за себе си. Въпреки, че започва работа за баща си в престижна международна фирма след завършването си, тръпката на cskar4eto е друга, след като изглежда изданието на Apocalypse от 2009 г. на Pay Per View. С любими кечисти като Radox & Loop едва ли е трудно да се предположи, по чии стъпки ще иска да поеме този млад атлет.
................
OFFICIAL THEME SONG
ЕПИЗОД 1
„Началото”
*Note - Reality "Изблиците" се водят в специална стая с вградена камера, където суперзвездите могат да споделят мислите си в периода на работа!
Осемте перспективни и независими звезди навлязоха в празният, прашасал салон, след което моментално започнаха да обикалят наоколо, разглеждайки уредите, апаратурата и най-вече разположеният в средата масивен „кеч” ринг. Помещението бе оборудвано, както с уреди за силови тренировки, така и с приспособления за кардио и аеробна подготовка. Само след няколко минути през вратата, облечен в wrestling attire-a си, навлезе самият световен шампион на BWC – G!! G, оставяйки титлата си на една пейка се изправи срещу новаците и извика към тях, за да му бъде обърнато внимание.
G
„Така, спрете това което правите и се изправете срещу мен да ви видя.. Хайде, по-бързо!”
…
Reality „Изблици”
Cskar4eto
„Когато видях, че G ще води този формат.. няма да ви лъжа, леко се разочаровах! Имам предвид, този късметлия ли точно ще ни научи на нещо!? Да, все още смятам, че победата му бе някаква огромна сполука и не се базираше на качества и издръжливост на този ринг. Аз искам да бъда BWC звезда повече от всичко друго и очаквах ветеран от сорта на Loop или Radox да бъде тук тази вечер... но какво да се прави, явно ще се наложи да се примиря, нали!?”
...
G
„Вече може да спрете да се кикотите като ученички, защото сте далеко от „страната на чудесата”! За да преминете този обучителен курс, за да се представите успешно пред очите на специалното ни жури и публиката, ще се наложи да работите както НИКОГА до сега! Дано това ви е било пределно ясно, преди да попълните молбичките за участие...”
Cskar4eto (С нагла усмивка)
„Както кажеш „шампионе”! Все пак за това си тук нали.. да ни учиш! Да получим знания за този бизнес от теб.. хъх!”
G (Спирайки се пред Cskar4eto и поглеждайки го в очите)
„Какво каза новако? Имаш някакъв проблем с присъствието ми тук ли?”
Cskar4eto
„Просто си говоря, няма защо да се натягаш...”
G
„Виждал съм много отворковци като теб и ще ти кажа едно, въобще не съм впечатлен! Като те гледам така.. май мога да си заложа левия тестис, че няма да издържиш и една седмица в BWC. Виж се, конте такова.. имаш още мляко по устата от богатата цица на г-жа "важна клечка", а плюнката, с която баща ти ти е зализал косицата преди да излезеш от увас тази сутрин все още се стича по челото ти, червей такъв. (Тръгвайки назад, докато другите удържат Cskar4eto, който ядосан се опитва да достигне до световният шампион). Вие все още сте нищо приятелчета, дано го осъзнавате.. колкото и да ми се правите на интересни нито това ще ме впечатли по някакъв начин, нито ще ви осигури място в компанията. Фактът е, че аз съм световният шампион и то В НАЙ-ГОЛЯМАТА КЕЧ КОМПАНИЯ в света – BWC... няма по-кадърен водещ и треньор от мен на планетата! Ясен ли съм...”
…
Reality „Изблици”
Main Eventer (През смях)
„Пич, когато G „смели” словесно това богаташче.. щях направо да падна от смях! Другите се втурнаха да го държат, да го усмиряват, a аз едвам се сдържах. Какво щеше да направи? Щяха да му подуят задника от бой, само това знам.. Беше епичен момент, определено! И.. и.. да още нещо, да дойдеш с КОСТЮМ на подобно място (визирайки Cskar4eto).. пич, още от сега можеш да си направиш простата равносметка, че това контенце не заслужава място BWC, по дяволите дори не заслужава да участва в този reality format! Дано ме изправят скоро срещу него...”
...
Petioo09
„Наистина G успя да влезе под кожата на Cskar4eto още с първият си монолог към нас. Точно и в този момент установих колко много мога да науча от човек като G, ако си изиграя картите както трябва разбира се!”
…
G (Държейки някакъв списък в ръцете си)
„Така.. след като приключихме с мелодрамите искам да се огледате наоколо!! Това ще бъде тренировъчната ви зала и ще идвате тук ВСЕКИ БОЖИ ДЕН. Това ще ви бъде като „втори дом” на практика през следващия месец и нещо. Ако желаете едногодишният договор, за който сте дошли тук, ще трябва да минете през тежките тренировки, които аз и екипа ми сме планирали за вас. А в този списък, който държа в ръцете си са записани мачовете, в които сте book-нати да участвате през изданието на “Have the heart?”. Тези определени мачове ще се проведат във формата на турнир, в който ще бъдете елиминирвани един по един.. докато НАЙ-ДОБРИЯТ, най-силният и най-отдаденият от вас не застане с високо вдигнати ръце в средата на ринга и не сбъдне мечтата си!! Не се безпокойте, този етап от престоят ви тук няма да се проведе в прашния ми салон.. тук САМО ще тренирате! Когато реша, че сте готови да поемете следващата стъпка в развитието си.. ще излезете пред публиката на BWC и ще се изявите. Дано този момент да дойде скоро.. защото от пръв поглед не виждам нищо впечатляващо!! Дано ме опровергаете бързо новаци! ИМАТЕ ЛИ НАИСТИНА СЪРЦЕТО за тази работа.. или сте поредните самозванци, които просто искат да се покажат по телевизията? През следващият месец и нещо ще разбера това!”
...
Reality „Изблици”
Reppotswohs (Навел глава)
“Не ми трябва мотивационна реч, не ми трябва шикозен салон с уреди... не ми трябвате и ВИЕ! Не ми трябва някакъв балък като G да ми казва как да се оправям в живота и какво се иска от мен за да сбъдна мечтите си... МОГА И САМ ДА ГО НАПРАВЯ!! Тази болка, тази злоба вътре в мен.. хъх.. докторите ми казаха, че тя само ще ми спъва развитието, че трябва да се отърва от нея на всяка цена! А защо никога тя не ме предаде, защо черпя силите си от нея... НЕЯ!! Не се безпокойте, ще запозная всеки който се изпречи на пътя ми с „НЕЯ”! Хахаха!”
…
G (Представяйки новаците с екипа си от треньори и журито от специалисти и съдии, които ще ги оценяват от тук нататък)
„Това ще са хората, които ще следят развитието ви освен мен и още сега ще видим на какво сте способни с една лека 45 минутна тренировка... или по-скоро както аз я наричам „проверка на възможностите”! (Усмихвайки се) Е какво чакате дами, покана за танц ли!?”
Reality „Изблици”
G
„Трябва да ви кажа.. след като станах свидетел на тренировъчните навици на повечето от новаците останах леко разочарован, но това хлапе BlackKing определено за размерите си се движи като “Cruiserweight”! Виждал съм доста неща в този бизнес, но на моменти си признавам, останах втрещен от възможностите му на ринга, отскоците му.. бързината! Ако има необходимите charisma & умения пред микрофона, бог знае до къде може да стигне това хлапе.. Също така трябва да отбележа таланта и техниката на MainEventer. Според мен някой от тях ще се озове на финала по един или друг начин! Но хей, както знаете в BWC всичко може да се случи в най-неочаквания момент!”
…
BlackKing
„Ясно е кой ще вземе този договор, няма какво да се лъжем! Виждам СТРАХ в очите на останалите когато ме погледнат, когато забелязват на какво съм способен на този ринг.. дори G остана изумен. Впечатлих световният ви шампион още с първата си изява, какво говори това за мен?... Помислете си добре!”
…
G (Привиквайки изпотените и изморени „breakout” звезди пред себе си)
„(Намусен) Не съм особено доволен за пореден път ще кажа.. наистина очаквах повече от някои от вас! Очаквах утвърдени донякъде кечисти, а вие момци имате още дълъг път да извървите, но хей това е само моето мнение! Все пак кой съм аз, неразбиращият от нищо Джи.. нали така Cskar4eto, защо издъхна на колелото на последните няколко минути? Ако не можеш да работиш на това ниво, май няма особен смисъл да си тук въобще? Или пак не съм прав? Така.. ще продължим с пробният период утре сутринта, но все пак ще ви прочета списъка, който държа в ръцете си за да се подготвите поне психически за следващото предизвикателство по пътя ви към „върха”!”
Reality „Изблици”
Itzo1994 (Усмихнат)
„Тренировките са страшно изискващи.. няма да ви лъжа, получихме си го! Надявам се издръжливостта и дедикацията ми да помогнат за да впечатля журито и световият шампион през тази подготвителна седмица..”
G най-сетне обявява мачовете на новаците и ето как засега стои елиминационният турнир, в който ще вземат участие:
Round1
Cskar4eto vs MainEventer
Round1
BlackKing vs itzo1994
Round1
ShwN vs Reppotswohs
Round1
Go go vs. Petioo09
…
Round2
Winner 1 vs Winner 2
Round2