Jump to content

* * * * * 1 votes

BWC E-Fed: "HAVE THE HEART?" - (Episode 5)

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
44 replies to this topic

#26 ShwN

ShwN

Main-eventer

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPip
  • 643 posts
  • 0 thanks

Posted 02 April 2011 - 14:14

Ще започна с нещото, което не ми хареса. Това е резултатът от мача. Един от двамата ще трябва да продължи, а така си правиш работата още по-сложна, освен ако нямаш някакъв добър план или вариант с който да замажеш положението и все пак мразя мачове да завършват с draw особено в такива elimination турнири. Най-добрият вариант сега според мен ще е и двамата да отпаднат както на King of the Ring ако не се лъжа имаше такава двойна елиминация и MainEventer направо да отиде на финал.

Промотата на ShwN са невероятни, много добре развиваш образа до този момент, а днес прибегна и към психо атаки срещу Repp, което може да му е в полза, но според мен такова голямо надмощие за heel-ът би означавало почти сигурна загуба за него. Образът на reppotswohs въобще не ми допада, ако ролите на него и "промо богът" бяха сменени (heel/face) щеше да е по-добре, защото някак си не става рокер в кеча да е сред любимците на публиката, освен ако не се казва The Undertaker. :D

Go go и Petioo09 не получават никакво внимание, за мен те са аутсайдърите в турнира. Доста скучни образи до този момент, въобще не са изпъкнали с нещо значително, с което да видим тяхните качества, победителя от мача няма никакво значение. На следващото шоу мисля, че трябва да се наблегне главно на този мач.

Posted Image

#27 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 02 April 2011 - 15:32

^ Ъм, той не е рокер, просто кара мотор (repp).. Образът му е егоист с психични отклонения, които се появяват след загубата на семейството му и с този ход (с брат му) просто ShwN му влезе под кожата, защото никой не знаеше как досега. Доказа му, че всъщност на repp му пука за семейството му.. иначе repp далеч не е face и двамата сте tweener-и. :)

А колкото до Petioo09 и go go, може би трябва да прочетеш по-добре шоуто.. ДОСТА внимение им е обърнато и то в 2 сегмента.

Edited by G, 02 April 2011 - 15:34.

Posted Image

#28 ShwN

ShwN

Main-eventer

• Pussy World Order

• PipPipPipPipPip
  • 643 posts
  • 0 thanks

Posted 02 April 2011 - 16:34

^Да де, но не са направили нищо значително освен да си talk-ват на ринга.

Posted Image

#29 reppotswohS

reppotswohS

Hit Me as Hard as You Can

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 368 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 02 April 2011 - 18:12

Доволен съм от начина по който се развива feud-а ми, интересни са ни образите и на двамата със ShwN. Имам странното усещане, че в края всъщност ще станем дружки. :D Чакаме следващия епизод. :)

PS: Rollin', rollin', rollin'.

#30 MainEventer

MainEventer

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 389 posts
  • 0 thanks

Posted 02 April 2011 - 18:45

Хареса ми шоуто...донякъде..

Сегментите между Repp i ShwN бяха добри, но малко като че ли не подхождат на шоу за млади таланти. Имам предвид, че като че ли става вражда, достойна за вражда между МЕ в главното шоу. Иначе сегментите между тях бяха уникални наистина.

Враждата между гого и петьо се получава добре и засега този мач е просто неясен. Имам чувството, че двамата после ще станат приятели или дори отбор.

Мачът като качество беше по-добър от мача между мен и цесекаря в миналото предаване. Спотът накрая беше наистина луд. Вече е вариант и реваншът им да се състои на полуфиналите, като от мача между МЕ и цесекаря да не се класира никой.

Цесекаря определено засега си е звездата на шоуто като изключим хоста G. Доста хийт получава, а и единствен се закача със СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН. Единственото, което не ми харесва е това, което става с МЕ. Освен, че е в болница и изглежда като пълен джобър, сегмента с цесекаря доказа, че победата е била случайна.

Edited by MainEventer, 02 April 2011 - 18:45.

Аll about excitement

#31 itzo1994

itzo1994

Time Lord

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 761 posts
  • 0 thanks

Posted 03 April 2011 - 12:09

Go go и Petio09 са ми скучни, просто не ги виждам като никаква конкуренция на останалите хора в шоуто. Сегментът им беше много глупав, ако бях на такова шоу щях да умра да се прозявам. Ако имаше такова нещо между двама по-изградени кечисти, щеше да е далеч по-интересно, а тук за мен те не са такива, и следователно не ми хареса.
Враждата между Реп и Shwn пък се разви много по-добре. Хареса ми, че Shwn влезе под кожата на опонента си по такъв начин, който изглежда най-добре ще разкрие истинската лудост на Репота.
Мачът между мен и Blackking беше на ниво, и нещото което очаквах- равенството, се случи. Интересно ми е сега дали ще продължим и двамата, или както в КОТР ще отпаднем. Предпочитам да продължим, тъй като враждата ни беше build-нат много добре и поне един от нас заслужава да отиде нататък, но от друга страна още един мач помежду ни (дори и да е троен) ще бъде някакъв letdown. Освен това MainEventer може веднага да отиде на финал, вече оздравял от контузиите (или пък цскаря да го прецака :( ).
За накрая бих казал, че шоуто ме изкефи, но образите на Го го и 09 се нуждаят от някакво много добре развитие в следващия епизод, че да ги взимам насериозно.

Posted Image

Former UFC Prediction Champion (1x)

Kur за Film+.

#32 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 03 April 2011 - 12:27

Следващият епизод на "Have the Heart?" ще бъде двучасово специално издание с цели 3 мача!!! Ето и card-а, който е бил обявен от ръководството веднага след края на 4-ти епизод:

HAVE THE HEART: Episode 5 Card

Round 1 Tournament Match
Rematch

BlackKing vs Itzo1994

Round 1 Tournament Match
reppotswohs vs ShwN

MAIN EVENT
(Stipulation: Ако cskar4eto спечели ще бъде върнат в турнира, поради сериозната контузия на MainEventer)

G vs cskar4eto

...

Развитието на турнирът до този момент:

“HAVE THE HEART? Tournament”

Round1
Cskar4eto vs MainEventer
MainEventer won via pinfall

Round1
BlackKing vs itzo1994
DRAW

Round1
ShwN vs Reppotswohs

Round1
Go go vs. Petioo09

Round2
Winner 1 vs Winner 2

Round2
Winner 3 vs Winner 4

Round3/Final
Finalist 1 vs Finalist 2

Edited by G, 03 April 2011 - 12:28.

Posted Image

#33 go go

go go

World Heavyweight Champion

• Потребител

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,048 posts
  • 0 thanks

Current mood: Cynical

Posted 09 April 2011 - 18:04

Да взема да си размърдам малко пръстите, че ще вземе да дойде новото "шоло". :D
Първо да кажа, че и аз съм на същото мнение относно случващото се между мен и Petio09. Скучна вражда, да така е. Не са интересни и двамата, да така е. Но не е вярно, че не се обръща внимание на историята. Просто, както вече казах, е трудно да се замисли интересна вражда между двама добряци, които са абсолютно безлични. Petio започна да проявява някакви свръхестествени способности, не знам как по-точно да го нарека, да не вземе да се окаже, че е някой роднина на Winter. :P Всичките тези приказки и това уважение между двамата биха били присъщи, ако щяха да се бият някакви легенди, нещо подобно на HHH vs. Undertaker. Не върви, когато това са някакви си новаци. Както и да е, много съм доволен от развитието на останалите вражди, както и на участниците като цяло. Хубав епизод.

Следващото издание се очертава да бъде доста добро. Три мача, в един от които ще се бие G, доста доволно звучи. На мнение съм, че ShwN и BlackKing трябва да продължат напред в турнира, но май reppotswohs ще вземе победата над ShwN, понеже отнесе боя на последното шоу. Е, все пак това не е WWE, така че може да очакваме изненади. Не съм сигурен какво ще стане в главния мач, понеже има много потенциални развития. G да победи, след което MainEventer да се завърне и да изпрати подобаващо Cskar4eto или пък Cskar-я да спечели с DQ/Count-out. Най-логично е наистина мачът да завърши с DQ, няма начин G да падне чисто, ако Cskar4eto ще печели, а ако ще губи - все пак е загубил от не кой да е. Чакаме с нетърпение да видим какво ще стане в крайна сметка. :)

Posted Image
"Thru blood, sweat and respect — I relentlessly chase greatness.
This is who I am. This is what we do.
"

#34 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 12:13

Подгони ме яката сесия, очаквайте този епизод на HTH следващата седмица!

Posted Image

#35 Petioo09

Petioo09

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 375 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 13:46

Така, тъй като не съм коментирал нито един епизод, ще пусна един обобщителен коментар.

Episode 1

cskar4eto явно има нещо против G и се опита да му се противопостави, но G го затапи моШно. Ако cskar4eto му беше скочил сигурно щеше да си изяде боя :D. MainEventer пък очаквам да има feud с cskar4eto от сегмента с мен (както и стана). Със сигурност ще има напрежение между двамата. А път аз се държа доста прилично и очаквам да си остана смирен до края. G им даде мотивационна реч, за да може те да покажат наистина на какво са способни. reppotswohS се очерта като психопат, на който му пука единствено за себе си. А щом BlackKing и MainEventer се открояват, кой знае, може те да попаднат на финала. След това G отново отправи подигравка към cskar4eto, който явно нямаше сили да отговори. Така, интересна схема за турнира. Сега във втория епизод очаквам да се развият враждите покрай мачовете.

Episode 2

Доста забавен първи сегмент. go go наистина е мотивиран да спечели, а и това му е даденост в живота - винаги напред. А ShwN изпъкна с комедиен талант. Много се смях на разясняването на ника на reppotswohS, а и на целия ши*ан сегмент! Eто, че cskar4eto разбра какво е говорил MainEventer за него и вече са врагове (maybe). BlackKing му отказа доста смело и той най-вероятно няма да влиза в никакъв съюз, за да се добере до финала. Все пак според G той има уменията. "Пич" ще стане trade mark фраза на MainEventer :D. А дали очакванията на itzо1994 ще се потвърдят? Ще разберем малко по-късно. ShwN отново внесе смях (bow). Неговият образ ме радва най-много засега. Уоу, пейнтбол игрище, това не го очаквах. Отборите бяха разпределени добре, като за мен отборът на cskar4eto имаше превъзходство. Аз и MainEventer проведохме един интересен разговор, в който се опитах да го вразумя, но проблемите му с cskar4eto няма да се решат толкова лесно. BlackKing хайпна мача си от турнира с itzo1994, а той после отправи обиди към него backstage. Добре се хайпва мача. Така като гледам reppotswohS е единственият, на който не му се понрави paintball-а. Но по негови думи това е напълно оправдано. MainEventer се смя първи, но кой ще се смее другата седмица (последен). Получиха  се интересни елиминации, а накрая пак се промъкна комедията с двойната елиминация. Но нямаше повод за смях - и двамата бяха доста сериозни. Много добър замисъл и епизод.

Episode 3

Време е да видим кой ще е първият отпаднал. Началото на шоуто се получи добре. ShwN отново радваше с думите си, но какво може да бъде толкова сериозното изпитание? Аха, наистина ще трябва да се докаже всеки един от тях. Неговият опонент в турнира - reppotswohS, тук вече не ми заприлича на психопат, а на обикновен фейс. Получи се една доста добра конфронтация между него и ShwN. Определено щеше да бъде интересно ако двамата се бяха сбили. Време е звездите да покажат на какво са способни пред микрофона. itzo1994 ме впечатли, нека видим другите. BlackKing направи едно доста добро heel-ско промо, а go go имаше смелостта да му се противопостави заслужено. Дори G не успя да ги разтърве. Получи се един доста качествен въргал между двамата врагове. Защо всеки слага "шампион" в кавички (като мен), като се обръща към G, indeed. Backstage изблиците отново радваха. cskar4eto се обърна срещу друг фейс, а "Пича" MainEventer пък пак нареди cskar4eto. BlackKing се възстанови доста бързо от атаката, което показа на какво е способен. ShwN пак внесе комедия. Неговия образ както казах по-горе засега е най-добър и за мен се очертава като фаворит. Враждата ми с go go както казват всички е много скучна, трябва да се разчупи и двамата да влезнат в някакъв бой. И ето, че толкова интересния и добре хайпнат мач дойде. Доста качествен двубой, в който MainEventer измъкна победата доста хитро и "късметлийски". Гневът и ненавистта на cskar4eto към MainEventer го принуди да го размаже след мача. Но това се очакваше от загубилия.

Episode 4

Доста интересно сравнение на cskar4eto с Olimpic от страна на G. Той явно ще сравнява всички омразни му rookie-та с всичките му врагове от Е-Феда. Този път аз и go go получихме достатъчно ефирно време, евала! Двамата може да направим интересна вражда до мача ни от турнира, но трябва да получим време и на другия епизод. Иначе думите бяха оформени доста добре, а backstage go go продължи със заплахите към мен. Но дали действията му ще оправдаят думите му? ShwN този път ни запозна с мизерната фамилия на reppotswohS (само в have the heart? де). Дали психопатът ще успее да стигне на време с мотора си, за да помогне на семейството си? Но някакси ми е странно - всички са бедни, а той има мотор? cskar4eto се включи пък от богатия си дом и очаквах след извинението да каже нещо подобно. Очаквам той да продължи да се появява в Have The Heart? и може би да опропасти шанса за победа на MainEventer. Много интересен развой пък и с мен и go go. Доста странна работа наистина. Развоят на мача от една страна ми хареса, а от друга не. Така и двамата продължават напред. Много емоционален и напрегнат двубой. Закриването на шоуто определено се получи както трябва. Хайпна се максимално мача на двамата на следващия епизод.

:)

EDIT: За следващия епизод карда е много добър. Има цели 3 мача, няма как да не съм доволен. Очаквам cskar4eto някакси да победи и да се върне в компанията. Другите мачове са ми изключително трудни за прогнозиране.

Edited by Petioo09, 10 April 2011 - 13:48.

Posted Image

#36 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 14:27

HAVE THE HEART Новини!

- Изтекла е вътрешна информация, която посочва, че ръководството на BWC планира огромна изненада в края на сезона на Have the heart. Въпросният източник споделя още, че не само победителят от сезона ще получи "голяма награда"!

Posted Image

#37 BlackKing

BlackKing

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 330 posts
  • 1 thanks

Posted 10 April 2011 - 18:56

Много се извинявам, че се забавих с пускането на коментар. Съжалявам, но нямах време, и никакъв достъп до интернет, но вече мога да изкажа мнението си за това издание. (

Време беше за малко развръзка между Petio и go go. Попринцип щях да кажа, че конфронтацията ми хареса, но това не беше конфронтация. Беше някакъв разговор между двама пича на улицата. Не мога да усетя напрежение между двамата. Особено с това „хей кой съм аз че да те съдя или преча.. беше ми приятно да си поговорим, пффф!” от стратана на go go, нещата не звучат много убедително. Този сегмент не успя да ме убеди, че се мразят. Липсва нещо. Факт е, че тази вражда не ми е много интересна за четене. Мачът им също не ме вълнува особено. Последвалия сегмент с ShwN ми дойде доста добре. G, продължаваш да ни изненадваш с тези неочаквани решения. Тук е моментът да кажа, че образа на ShwN се развива супер. До този момент има голямо надмощие над Repp. Изглежда като сериозен фаворит за спечелване на целия турнир. Оригинална идея за сегмента, евала.
Мачът ни с Itzo се получи много стабилно. Явно, все още не си решил, кой ще продължи към следващата фаза. Равностойни съперници, No Contest беше най-правилният край на мача. Малко си усложняваш работата, защото сега ще  има още един мач, но щом така си преценил, значи така трябва. Ще видим как ще се развият нещата, но накрая, някой задължително трябва да излезе победител. Получихме солиден built и един от двамата заслужава мястото. Очаквам силен мач на следващото шоу и победа за някой от двамата.

Не, не, не! Идеята за ME мача в следващото шоу не ми харесва изобщо. Нещо не мога да схвана. „...Нищо вече не ме задържа в “Have the heart?”... така че мога само да кажа, успех загубеняци!!”. Това са думите на Cskar4eto...??? Какъв смисъл има да казва, че няма място в шоуто, и после да се бори за място в него? Мисля да се въздържа от по-обстоен коментар, защото наистина не мога да разбера идеята ти. Контузията на MainEven е сериозна, но не сме чули нищо от него, не може просто ей така да се направи мач за мястото му на турнира. Хъм, тук очаквам с нетърпение този сбъсък. Искам да разбера какво точно ще се случи, защото цялата идея е малко странна и "мистериозна". :)

Edited by BlackKing, 10 April 2011 - 21:57.

#38 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 19:21

^ Ами смисъла е, че загуби мача си срещу MainEventer и няма да се хаби да тренира с останалите.. но "мрежата" изисква този мач (срещу G) да се случи и cskar4eto се е съгласил, с цел да се върне в турнира, това е единственото нещо което го "движи" (договора), не самите тренировки, които са "под нивото" на героя му.

Posted Image

#39 BlackKing

BlackKing

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 330 posts
  • 1 thanks

Posted 10 April 2011 - 19:29

Разбирам, значи cskar4eto е един вид задължен да се бие и трябва да участва в мача(според договора му). :) Просто дойде малко неочаквано, иначе идеята не е лоша.

Edited by BlackKing, 10 April 2011 - 19:34.

#40 Radox

Radox

Living Legend

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,932 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 19:37

View PostG, on 10 April 2011 - 19:21, said:

^ Ами смисъла е, че загуби мача си срещу MainEventer и няма да се хаби да тренира с останалите.. но "мрежата" изисква този мач (срещу G) да се случи и cskar4eto се е съгласил, с цел да се върне в турнира, това е единственото нещо което го "движи" (договора), не самите тренировки, които са "под нивото" на героя му.

Истинският Booker никога не дава разяснения за решенията и плановете си :)

Posted Image

California: Хората с власт, онези които взимат решенията от една страна са гении, а от друга паметници на безхаберието.

Posted Image

#41 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 10 April 2011 - 23:08

^ Аз явно съм от "fake" booker-ите и се занимавам да обяснявам. :)

Към BlackKing - Договорът с BWC (наградата) го движи, не защото е "под договор".

Edited by G, 10 April 2011 - 23:10.

Posted Image

#42 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 17 April 2011 - 19:11

Posted Image

Posted Image

HAVE THE HEART?

OFFICIAL THEME SONG

ЕПИЗОД 5

„Кой, кого!?”

...

HAVE THE HEART: Episode 5 Card

Round 1 Tournament Match
Rematch

BlackKing vs Itzo1994

Round 1 Tournament Match
reppotswohs vs ShwN

MAIN EVENT
(Stipulation: Ако cskar4eto спечели ще бъде върнат в турнира, поради сериозната контузия на MainEventer)

G vs cskar4eto

...

- Шоуто започва моментално с лика на itzo_1994, който е заел мястото си пред една от backstage камерите...

Itzo_1994 (Превързан през кръста!)
„Това е хора... моментът на истината! Цял живот чаках точно момент като този, в който мога да покажа на света от какво съм направен и на какво съм способен. Нямам потеклото на cskar4eto, нямам физическите данни на BlackKing, нямам attitude-a и looks-a на MainEventer, нямам и адреналина на go go! Нямам устата на ShwN, нямам и атлетизмът на Petioo09.... но едно нещо ми даваше сили досега и ме придвижваше през тежките травми.. през бодливата тел и масите! Само едно нещо ме караше да perform-вам на невиждани висоти пред 20-те човека публика, които ме гледаха.. и това нещо бе и остава СЪРЦЕТО МИ!! BWC ме пита дали „имам сърцето” да спечеля този турнир и единственото което мога да кажа е - „Само гледайте!”, защото това е моят момент! Вътрешно знам, че нито BlackKing, нито който и да е било не може да ми го отнеме!”

- itzo_1994, дишайки тежко се запътва към арената... ЯВНО изданието на HTH ще бъде открито с реванша, който всички очакваме с нетърпение... този между itzo & BlackKing!

- BlackKing също бива показан пред една от backstage камерите, докато itzo прави entrance-а си към ринга.

BlackKing (С посинено око и белези по челото)
“(С маниакален поглед) Ххахахахахха, *шибаният* backyard кеч!! Хахахах, наистина ме завлече в играта си миналата седмица, „г-н fake”! Истината, itzo е, че ти не си underdog! Не си и симпатичен кечист, който постоянно се подобрява. В този бизнес аз и моите приятели, ИСТИНСКИТЕ КЕЧИСТИ, имаме прякор за такива като теб.... и този прякор е „НЕУДАЧНИЦИ”! Това си ти itzo, един долен неудачник! Иии мисля, че е сетне време някой да ти спре безсмисления устрем като ти покаже, че не си за тук. БЕЗ повече столове, без повече стълби, без повече ГЛУПОСТИ!! Приготви се да участваш в първия и последния ти WRESTLING match!”

Round 1 Tournament Match
Rematch
BlackKing vs Itzo1994 II

BlackKing прави entrance-а си под освиркванията на феновете, лицето му е изпълнено с омраза и гняв! Itzo, съсредоточен вече разгрява и се приготвя на ринга, това ще бъде изключителен сблъсък!!

След известно време BlackKing най-сетне се качва на тепиха и след като рефера дава начало на реванша им, май е крайно време да разберем веднъж завинаги, кой трябва да продължи в турнира между тези двамата. Публиката е доста ”гореща” за реванша им, но имайки се предвид неприязъна и епичният им singles match от миналата седмица, това въобще не може да ни учудва. BlackKing веднага „взема” гърба на itzo, след tie up-a в средата на тепиха по техничен начин и го запраща по лице върху виниловата настилка. BlackKing веднага се хвърля върху опонента си и заключва врата му с Front Face Lock. Itzo успява да се измъкне след няколко тежки опита от хватката, чрез scramble, но изправяйки се заедно с King, той отнася няколко колена в гърдите и лицето!! От тази позиция King технично прехвърля над главата си itzo, чрез Neck Lock Snap Suplex! Последвалият опит за туш обаче бива неуспешен!!

BlackKing продължава с невероятно бързото темпо, след като свлича опонента си на земята с Body Slam. King се качва на третото въже и веднага опитва Elbow Drop от там, с който обаче не connect-ва... защото itzo успява се претъркули със сетни сили встрани. Itzo веднага се изправя и забожда няколко Dropkick-а в лицето на „Черният Крал”. Последният от тях успява да повали King на земята и itzo, след един Running Senton сетне опитва туш... неуспешен за негово съжаление! Itzo напада изправящият се King с Running Middle Kick, но втория успява да хване крака му в движение и да приложи страховито stiff Dragon Screw!! itzo се приземява на врата си! От тази позиция BlackKing бързо прилага Half Boston Crab, опитвайки се да предаде най-върлият си враг в "Have the Heart?", но itzo е прекалено близо до въжетата. След като съдията нарежда на BlackKing да освободи опонента си от захвата, itzo се възползва от образувалата се суматоха, като успява красиво да свали великана пред себе си чрез Double Leg Takedown. Itzo, сграбчвайки крака на King, успява да го обърне по гръб и да заключи със сетни сили Ankle Lock!! Лол, за сърцето на това момче няма граници! Боже, по лицето на King може да се прочете, че той изпитва ужасяваща болка, а itzo едва ли ще го пусне, каквото и да стане. Този мач става все по-свиреп с всяка изминаваща минута.

Най-сетне с последни сили, King успява да се добере до въжетата и измъчено да извика към съдията да прекрати submission-а! Itzo отпуска движението, но държейки все още крака на опонента си се изправя с него и от никъде, пропускайки отчаяният опит за Lariat от страна на BlackKing, му прилага с вик прекрасен Belly to Belly Slam!!!!!! Оуууу, какъв impact и какъв мач, дами и господа!! Itzo вдига тялото на King и поставяйки го в Torture Rack позицията, опитва да довърши този мач сетне с Burning Star Driver-a, завършващото му движение! ... Определено размерите на King, както и последвалите лакти от негова страна, които инстинктивно биват приложени, оказват огромно влияние и Itzo не успява да довърши движението. King, изнемощял прилага Momentum DDT, след като пада на крака.. и двамата остават размазани в средата на ринга! Феновете, впечатлени от изключителният мач, на който стават свидетели, започват да сипят всякакви скандирания към двете звезди на ринга.

След няколко минути, двамата подпиращи се един в друг, успяват да се изправят едвам едвам на крака. Войната между тях продължава с шамар след шамар, докога ли ще издържат така!? Най-сетне Itzo събира остатъка от силите си и с унищожителна комбинация, може би е на път да успее да детронира „краля”! Spinning Back Elbow.. последван от два шамара, palm strike и Burning Star Driver!!!!!!!!!!! НЕЕЕееееееее..... във въздуха секунди преди да станем свидетели на impact-a от завършващото движение на Itzo, BlackKing отново чрез инстинкт успява да се измъкне, Arm Drag-вайки от никъде опонента си!!!! Itzo се претъркулва до сглобката, но веднага успява да се изправи на крака и да тръгне към BlackKing, виждайки колко е близо до победата... ОУУУУУУУУУУУУУ, BURNING LARIAT от страна на BlackKing за Itzo, от FUCKING никъде!!!! King веднага изправя Itzo и продължава комбинацията си с Brainbuster!!!!!!! Ново вдигане... Coronation (Package Piledriver)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! КАКВА КОМБИНАЦИЯ само от страна на BlackKing, имаме опит за туш...1.....2.........3!!!!!!!!!!! БОЖЕ МОИ, дори и сърцето на Itzo не успя да го спаси след тази унищожителна комбинация от движения!! Един от най-невероятните мачове и само КОЛКО БЛИЗО БЕ Itzo до желаната от него победа!! Дами и господа, станахме свидетели на нещо невероятно! BlackKing, вдига ръцете си победоностно, но веднага след това се свлича изморен на ринга... след тази война просто няма и капчица сила, която да задвижи тялото му!

Winner: BlackKing via pinfall (Coronation) (20:12)

- Страхотен мач, феновете ръкопляскат и на двете звезди. Itzo е показан, след известно време седнал в един от ъглите на ринга... Емоциите му надделяват и той проронва няколко сълзи, виждайки как мечтите му са се изплъзнали, в толкова близък и драматичен двубой!! Вместо да продължи с подигравките към него, както направи преди мача, BlackKing, изправяйки се подава ръка на сломеният до сглобката itzo. След такъв мач, уважение между двамата няма как да не съществува. Тези момчета отидоха до ада и се върнаха обратно! Itzo хваща ръката на BlackKing след 10-20 секунди, през които огорчението не му позволява. BlackKing изправя itzo и вдига ръката му във въздуха, сочейки го в знак, че е доста респектиран от възможностите му на ринга.. какъв момент! BlackKing продължава в турнирът!

...

ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ

ShwN (Показан да гледа мача зад кулисите)
„Ооооооооо, какъв емоционален момент само.... ТЕЗИ ЖЕНЧОВЦИ НОРМАЛНИ ЛИ СА БЕ!!?? До вчера се мразеха, налагаха се със столове и стълби, днес вече се прегръщат и си стискат ръчичките все едно са първи приятелчета.. „крайно съм впечатлен”! Всички си загубиха акъла заради този турнир, освен един разбира се.. и този ЕДИН единствен и неповторим е промо богът на BWC, лошото момче, което никога няма да прегърне друг мъж и да го потупа по дупарата еротично.... “The Ratings Booster” - ЕС ЕЙЧ ДиЮ ЕН!!!! Repp, закърмено с медикаменти, мозъчно увредено момченце.. ще се видим в средата на този ринг и не очаквай прегръдки, не очаквай и грам милост! Набийте си го в главите, АЗ ЩЕ СПЕЧЕЛЯ ТОЗИ ТУРНИР!! АЗЗЗЗЗЗЗ!!!!”

- go go бива показан да пристига в залата, въпреки че мачът му срещу Petioo09 е чак другата седмица! Go go бива спрян от security гардът отговарящ за това „кой влиза и напуска сградата”.

Go go
“Някакъв проблем ли има!?...”

Гардът (Учуден)
„Това е странно!... Мога да се закълна, че ви пуснах преди половин час в залата!? Хмм...”

Go go
„Всички ли са се побъркали на това място!? Миналата седмица G се държеше супер странно, сега и ти... (тръгвайки изнервен напред) Имам по-важна работа от това да се занимавам с вашите глупости! Спри тревата, човече!”

Гардът (Замислен)
„Но...”

- go go продължава псувайки към съблекалнята си, когато забелязва, че вратата е открехната! Учуден той бутва леко вратата напред и надниква в стаята...... Пред невярващият му поглед е показана разрушената му съблекалня, като на стената с червен спрей е написано следното: "Всички твои мечти.. ще бъдат мои! Приготви се най-накрая да РАЗБЕРЕШ!"

…  

- G е показан да се приготвя за мача си срещу cskar4eto, който ще бъде и Main Event на това издание на “Have the Heart?”, когато в стаята с гипсирана ръка и превързано рамо влиза не кой да е, а........... MainEventer!!!

G (Поглеждайки MainEventer с недоумение)
„Виж ти... не трябва ли да си в болницата!? Чух, че контузията е била доста сериозна?”

MainEventer (Усмихнат)
„Ще живея! Докторите ме пуснаха за една вечер, нямаше как да пропусна това пич... ти, cskar4eto, one on one! Щях да се върна от отвъдното ако се бе наложило, само и само да видя как му сритваш задника на този отворко.”

G
“Хаха и аз се радвам да те видя MainEventer.. наистина бе тъпо това което се случи с теб след мача ви, време е някой да му даде урок. Ще се погрижа да си го получи тази вечер!”

MainEventer
“Не знам какво би ме направило по-щастлив, след като мястото ми в турнира вече е вакантно. Разговорът ми с ръководството бе едно от най-трудните неща, които съм правил през живота си. (Подавайки ръка на G) Пожелавам ти успех, шампионе! Направи го смешен…”

- G & MainEventer стискат ръце, след което вторият излиза от съблекалнята.

CAMERA ROOM Изкази
Reality „Изблици”

Reppotswohs
“Признавам си по хитър начин ме провокира, ShwN. Хванах се на игричките ти и си платих за което. Загрижих се, нещо което се бях зарекъл да не правя повече... поздравления, постигна целта си и ме „разобличи”! Разбра се, че не съм направен от желязо и аз съм човек! Но знаеш ли какво, нито пък ти! В крайна сметка всички сме хора, независимо какви драми сме преживели, независимо през какво сме преминали. И ShwN.. разбери ме добре човече, не сме се събрали тук да си пречистваме душите, тук сме по съвсем друга причина и явно трябва да ти я припомня. Тук сме за да се бием, тук сме за да се противопоставяме един на друг, тук сме за този договор с BWC! Дотук разбрахме две неща за теб.. тотален задник си и говориш много, но и двете не ти гарантират място на финала в турнира. Просто показа на всички, че си шумен, леко забавен, вътрешно уплашен и комплексиран човечец, който няма място тук! Не сме в цирка ShwN, не сме и тук просто да се покажем по телевизията, тази вечер ще ти напомня точно защо сме тук!! Време е феновете и ръководството да разберат кой всъщност е пригоден емоционално и физически да спечели този турнир…”

Round 1 Tournament Match
reppotswohs vs ShwN

Двете звезди на “HTH?” са вече на ринга и очакват началото на този интересен сблъсък от турнира. Нещата между repp & ShwN станаха доста лични след гениалният план на втория да намеси семейството на непукиста, като по този начин го изправи директно срещу собствените му демони. Какъв ли ще бъде отговорът от страна на repp тази вечер!?

Мачът, както и се очаква, започва не с tie up, а със заемане на центъра на тепиха и раздаване на тупаници. Злобата на repp му помага да наделее, като той съумява да вкара блокиращия, наведен ShwN в една от сглобките. Repp забива още няколко тупаника и ритника в тялото и главата на опонента си, след което го Irish Whip-ва към срещуположната сглобка и Charge-ва с Huge Elbow Strike!! ShwN пада на земята замаян, а от устната и едното му око започва да се стича кръв. Ирония е след толкова talk, talk, talk, още в началото на този сблъсък, устата на ShwN да бъде разбита. ShwN замаян изблъсква от себе си repp и се търкулва назад, не разбирайки много ясно какво се случва! Repp веднага продължава побоя си с едно коляно в лицето на почти падналия ShwN, след засилка!!! Божеее, този мач се превръща в истинска касапница.

Изведнъж, докато repp продължава да налага падналият си опонент, на рампата излиза не кой да е, а по-малкият брат на непукиста (видяхме го на миналото издание на HTH?)!! Боже, какво прави той тук!? Малкото братче на repp стига почти до ринга, усмихвайки се към вече обърналият му внимание wohs. Двамата започват да си разменят реплики от разстояние, които не стават ясни, заради шумните освирквания от страна на публиката. Залитайки, падайки, лазейки... някак си през това време ShwN успява да вземе един метален стол от отвън! ShwN, изплювайки малко кръв през устата си, насочва вниманието си отново към ринга. Repp за изненада на всички успява да се обърне навреме и да установи опита на ShwN да провали мача. Още преди да е влязъл обратно на ринга, ShwN бива повален с Baseball Slide от страна на опонента си. ShwN пада до коментаторската маса и изтърва стола до себе си, а repp връхлита върху него за да продължи да го налага, КАКЪВ ПОГРОМ за устатата суперзвезда!! Побоят продължава и извън ринга, докато за изненада на всички, по-малкият брат на repp не се намесва и то не на страната на собственото си семейство! Момчето грабва и след това стоварва металният стол в тила на собственият си брат – reppotswohs, махайки го по този начин от тялото на окървавения ShwN! Съдията виждайки сложността на ситуацията отсъжда мача с No Contest finish! На какво предателство само станахме свидетели. Собственият брат на repp си позволи да го предаде, може би моменти преди да спечели един от най-важните мачове в кариерата си..

Winner: No Contest

- Братът на reppotswohs изправя ShwN и му помага да се добере до рампата, докато медицински екипи преглеждат разбитата глава на самия repp!! Какво по дяволите се случва тук тази вечер...

- cskar4eto е показан да се подготвя за мача си срещу G, който ще започне само след броени минути. Нахален BWC журналист нахлува в съблекалнята му и започва да го разпитва за ситуацията, в която се намира...

Cskar4eto (Прекъсвайки го)
„Знаеш ли какво... МЛЪКНИ!! Време е cskar4eto да говори, само неговите думи имат значение в тази дупка. Да, BWC постъпи зле с мен, една от най-големите им суперзвезди!! От три седмици съм тук и им донесох купища повече пари от тъпото им шампионче – G! НО, не парите, не отношението са важни за мен.. имам купища пари, имам нужното внимание от страна на нужните хора.. СЛАВАТА мой човек, това ме движи! СЛАВАТА! Вътрешно аз си знам, че ще спечеля този договор.. и отрепки от сорта на MainEventer и G няма да ми попречат! Дори като се замисля, след тази вечер G няма да може да си донесе и титличката до ринга, защото ще дели стая в болницата, легло до легло с приятелката си MainEventer... "like father, like son!", хе хе хе!!”

- След тези тежки думи, cskar4eto се запътва към ринга!! ВРЕМЕ Е ЗА дългоочакваният Main Event, дами и господа!

MAIN EVENT
G vs cskar4eto

Огромни овации за СВЕТОВНИЯТ ШАМПИОН НА bWc, G, който излиза към ринга първи!! Една от най-интересните „мини вражди” в “Have the Heart?” ще се реши тази вечер, пред многобройната публика в залата... G VS CSKAR4ETO!!

Съдията изчаква появата и на „Кралската особа”, която отнася невероятен heat от страна на феновете. G с усмивка посреща появата на cskar4eto на ринга на BWC, който отново излиза с attire, по-подходящ за бална вечер, но не и за кеч мач.

Най-сетне гонга бива ударен и публиката избухва. G веднага tie up-ва с опонента си в средата на ринга и с технично движение от джудото прехвърля cskar4eto и го просва на земята до себе си, феновете са на крака. Всеки един отправен удар/движение към цесекар4ето ще бъде май посрещан по този начин от публиката ни! G внася „кеч клиниката” на ветерана в уравнението, сменяйки позиция след позиция и захват след захват! Уникална атмосфера за този Main Event дами и господа. Световният шампион на BWC изправя опонента си и го запраща към една от сглобките, след което charge-ва и забива страховит Running Dropkick, който потрошава останките от cskar4eto!! G оплита ръката на опонента си и опитва да заключи Crossface submission, но предвидливо cskar4eto излиза от ринга, за да се отърве от уникалният начален натиск от страна на BWC звездата. Cskar4eto, ръкомахайки и обикаляйки в кръг, прави намеци, че не желае повече “от G”, но явно световният шампион не е на това мнение, врязвайки се в него от никъде със Suicide Dive!!!!!! Оуууу, какъв луд ход от страна на G, този мач с всяка изминала секунда става все по-интересен! G забива няколко пъти главата на cskar4eto в предпазните огради и го връща на ринга. Световният шампион все пак изгубва доста време в taunt-ове към феновете и връщайки се обратно, свестилия се вече cskar4eto му забива едно Momentum DDT, след което опитва туш.. 1....2...... 2.999999!!! Лол, G за малко не си коства мача по този начин! Трябва явно да гледа по-сериозно на подлият си опонент. Cskar4eto бързо прави няколко Elbow Drop-а в гърдите на падналия G, след което го изправя и ми забива красив Vertical Suplex! Cskar4eto, както обикновено става cocky след тези моментни движения, започвайки да се гаври с феновете, чрез различни taunt-ове и намеци. Той изправя G и опитва да го put-не away с финишъра си With Authority (Tiger Driver). Да но, G умело измъква ръцете си от butterfly-а на cskar4eto и забива Cutter веднага след това, невероятна контра от страна на шампиона, който явно се е „правил на умрял” досега. Cskar4eto някак си успява да се повдигне след второто отброяване и G, на който му е писнало от „детските игри” се приготвя да довърши мача на свой ред, с финишъра си The Faceplant! Cskar4eto виждайки това, докато се изправя, отново се измъква от ринга и тръгва нагоре по рампата, давайки знак че му стига толкова!!

ИЗВЕДНЪЖ, от backstage-а изниква не кой да е, а контузеният MainEventer!! Какво прави той тук по дяволите, както знаем cskar4eto му коства мястото в турнира.. чрез подла атака след мача им! MainEventer се засилва и засича уплашеният и учуден cskar4eto със саблен удар (използвайки гипса си за тази цел)!!!!!! Оуууу, какъв impact само!! MainEventer вкарва няколко шута в тялото на cskar4eto и го връща със засилка към ринга! Само това и е чакал, готовият да довърши G! Той сграбчва тялото на зашеметеният cskar4eto и го просва на ринга с Faceplant!!!!!! Следва опит за туш 1....2....3!!!! DONE!! G спечели този мач, след намесата на MainEventer, който усмихнат на рампата маха гипса и раздвижва СЪВСЕМ СПОКОЙНО РЪКАТА СИ, все едно досега не е имал контузия.... какво пък означава това!?!?!?

Winner: G via pinfall (Faceplant)

- Шоуто завършва с G & MainEventer, които са вдигнали ръце победоносно в края на рампата! Cskar4eto, придържайки врата си в средата на ринга, не може да повярва какво се е случило току що... феновете скандират името на световният шампион на bWc! Какъв край на шоуто ни тази вечер!

Edited by G, 17 April 2011 - 19:14.

Posted Image

#43 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 20 April 2011 - 13:28

HAVE THE HEART: Episode 6 Card

Round 1 Tournament Match
Rematch

ShwN vs Reppotswohs

Round 1 Tournament Match
Go go vs. Petioo09

...

Развитието на турнирът до този момент:

“HAVE THE HEART? Tournament”

Round1
Cskar4eto vs MainEventer
MainEventer won via pinfall

Round1
BlackKing vs itzo1994
BlackKing won via pinfall

Round1
ShwN vs Reppotswohs
No Contest

Round1
Go go vs. Petioo09

Round2
Winner 1 vs Winner 2

Round2
Winner 3 vs Winner 4

Round3/Final
Finalist 1 vs Finalist 2

Edited by G, 20 April 2011 - 13:29.

Posted Image

#44 BlackKing

BlackKing

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 330 posts
  • 1 thanks

Posted 20 April 2011 - 20:40

Това шоу определено беше най-доброто досега. Всички мачове бяха с доста неочакван край и с правилни победители.

Началните промота на Itzo и King бяха доста силни, и двете. Надъхаха ме за предстоящия мач. Тази вражда беше най-добре built-ната, и всеки един от двамата заслужаваше победата. Радвам се, че BK спечели, има още какво да покаже. Случилото се след мача ми хареса много. BlackKing показа уважение към своя противник, който се представи достойно. Пък и в този момент, Краля не изглеждаше като свирепо и безмилостно чудовище, за което всички го мислят. Представи двамата опоненти в нова, по-добре светлина.

Много странни нещо се случват с go go. Не знам каква е идеята на цялото това нещо, но чакам с интерес да разбера какво точно ще се случи. Съмнява ме за втори пореден път да му се случва такова нещо. Не мисля, че е просто съвпадение.

Мачът между Repp и ShwN ми хареса, но не трябваше отново да свършва no contest в никакъв случай. Ок, предателството на брата на Repp беше добре изиграно, но битката на ринга можеше, и трябваше да продължи. Втори мач, който свършва без победител. Тук поне виждам смисъл от този край, отваряш възможност за развитие на ситуацията около малкото братче-предател. В следващото издание сигурно ще има реванш и може би ще дадеш победата на Repp. Но аз, честно да си призная, предпочитам ShwN да спечели. Образът му е доста по-интересен, но както и да е. Само ти си знаеш, G. :D

Repp, закърмено с медикаменти, мозъчно увредено момченце..
:D

ME мачът беше най-очакван. И този край... уффф, става много интересно. Ясно беше, че cskar4eto няма особен шанс срещу Шампиона, но намесата на MainEventer беше доста неочаквана. Не знам какво следва от тук нататък. Очевидно, ME се е излекувал от "тежката контузия", но какво ще стане с мястото му в турнира. Уж е вакантно, но cskar4eto изпусна своя шанс. Друг вариант, освен MainEvenert да се завърне, не виждам. Този път наистина чакам с нетърпение да разбера какво ще се случи в следващото издание. С напредване на шоуто нещата стават все по-интересни. G, пускай новия брой по-бързо, моля ти се. :D :)

Edited by BlackKing, 20 April 2011 - 20:42.

#45 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 04 May 2011 - 10:08

Известно време ще отсъствам, затова спирам работа по проектите си засега. Евентуално ще бъдат продължени след седмица, две.

Edited by G, 04 May 2011 - 10:08.

Posted Image

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002