Една мащабна продукция на "Педо G продъкшънс" и "БГ тревоманчетата"...
"HIGH"school
Героите
Ученици
The Pain-дилърчето
Bizkit-пияницата
Yo the real-шизофреник, има две личности
Final-wannabe рапър
Dani_be-наркоман
Heartbreaker-стероиден маняк
retwerts-расист и вандал
Headmaker-падауан на Heartbreaker
Macho man-модел
Socki-социопат
radoslav1948-женчото
lita_fan-дъщерята на Olimpic и най-желаната путка в даскалото
mcups-училищния побойник
reni89-мацка
Remus-хакерчето
batistaheel-турчин
Born2BeGod-хубавец, с леки гейски наклонности
tanchii-яка пичка
Училищен персонал
parcaleste-директора и даскал по БЕЛ
neshev-озлобения чистач
Jericho-психолога
Външни лица
Radox-кмета на София
G-сводника на училището
Olimpic-боса на шефа на дона на мафията
wohov-автокрадец, продава оръжия
reppotswohS-бодигард на Olimpic
djihad-горд български патриот
HEIDENREICH-татко сводник
R.I.P.
Loana
EPISODE I
"Едно време си броихме стинките и се дрогирахме с яките дъвките "Турбо", а сега пълно с малки наркоманчета дето шмъркат бело и пушат зелено."
-Radox
Radox, новият кмет на град София слезе от лимузината си и стъпи на тротоара.Изтупа няколко прашинки от лъскавия си черен костюм и се изхра-
чи яко на земята.Това бе първият му ден като кмет на столицата и той вече се беше захванал с първата си задача, която беше обещал на общест-
вото, че ще изпълни ако гласуват за него.Щеше да избере най-долнопробното и продаднало училище в града и до края на учебната година щеше
да го превърне в най-елитното такова.Огледа сградата пред него.Неговият избор.Училище "???".На външен вид нищо не подсказваше за злото, което
витаеше в него.Но Radox беше чувал историите, които се разказваха за това долно място.Но това не го плашеше.Щеше да изпълни обещанието си.
Защото той обичаше софиянците.Обичаше София.Той бе човек на думата си!Той бе гражданин!Той бе столичанин!
Radox
"Кур за селяците!Мамка ви ебавам!"
Мощният вик на софиянски кмет накара хората около него да изпаднат в ужас.Няколко човека се проснаха на земята и се хванаха за главите,зад
него на пътя два трамвая се забиха мощно челно един в друг и няколко гарвана паднаха мъртви в краката му.
Radox необезпокоен от хаоса, който бе създал тръгна с наперена походка към входа на училището, когато погледът му се спря върху уникална
и фрапираща гледка.Точно до входната врата на училището бяха наредени 10 руси момичета с къси поли, 50 сантиметрови токчета и огромни цици.
Но това не беше най-лошото!До тях бе застанал най-необикновения човек, който Radox някога бе виждал.
Radox
"Епааа, к'во е тва ве, мамицата му?!?"
До яките пички на черно бастунче с диамант на върха се бе облегнал младеж.Той бе облечен в бяло пухесто елече, много тесен черен панталон(
закопчан с колан, на чийто център имаше табелка с буквата G).На главата си беше нахлузил лилаво бомбе и носеше големи розови слънчеви очи-
ла.Непознатият също погледна Radox и му се усмихна.Блесна ослепителна светлина идваща от сребърните му зъби и това бе последното, което
Radox видя преди да припадне...
Radox се свести и усети как някои го рита яко в ребрата.
The Pain
"Ставай уе, костюмарче!"
Radox се стресна и бързо се изправи и погледна човека пред него.Някакво лапе с яко гелосана прическа и с гърди, които биеха по размери тези
на кучките наредени пред училището, му се смееше.
The Pain
"Бая си зле, бро.Трябва ли ти нещо да те повдигне?Тревица, ала-бала?Или нещо по-яко?Амфетки, гг?Гъби?LSD?Имам почти всичко.Е, да цената е
малко солена, онва копеле от съседното даскало ги дава по-евтино та ми краде клиентите ама ше му еба майката скоро, само да гепя пищака на
майка от шкафа у нас и ше му наредя мозъка на тротоара ти каам!Та к'во ти тряя викаш?"
Radox ядосан хваща The Pain за ухото и започва да му го извива.
The Pain
"Ей, ееее, стига ве, мамка ти, долен тъпак, ебах ти майката ти каам!Пусни ме ве!Набивам ти канчето, злетак!Гръдната ми е 125, бицата 45,
късам ти пръстите от ръцете и ти ги завирам в задника, тру стори!Пускай ве!"
Radox
"Откъде дойде ти ве, келеш малък?А?От кое село?Селянче, мамка ти еба!Много ви мразя ве, вашта майка селска, мърсите ми града, идвате ми тука
и надувате Алисия и Преслава да бучат из целия град, продавате си гадната стока, епа продавайте си я на село на ретардските ви майки!Едно
време си броихме стинките и се дрогирахме с яките дъвките "Турбо", а сега пълно с малки наркоманчета дето шмъркат бело и пушат зелено."
The Pain
"Къв селянин, тъпак?Аз съм от тука ве!Воин от запад!West coast forever!Виж ми татуса на гъза ве, шибаняк!Ритам ти краката, чупя ти гръбнака,
куц и гърбав те правя, чу ли ме!Пусни ми ухото ве!"
Radox
"На колко си години, келеш?"
The Pain
"На 17 дядка, ама ръката ми е по-голяма от твоята, нп, ок?"
Radox
"Тук ли учиш, ретардак?"
The Pain
"Много ясно!Аз съм звездата, ебача, продавача на това училище!Всеки знае за мен, всеки го зная и аз!Имам такива познати, че ще ти ебат
майката-фитнес маняци, пистолет маняци, сумисти, киГ боксьори, растамани, метъли с вериги!Мъртъв си ве!Аз съм Болката!Ааааааааааааа!"
Radox извива още повече ухото на The Pain, който почва да вие от болка.
Radox
"Ебах те в болката!Аехехеха!Аре да те водим у дирекцията, миндил!"
И Radox повлича The Pain за ухото по стълбите на училището.Но цялото това нещо се наблюдава от мистериозния човек с бомбето,който носеше
звучния прякор "G".Той се обръща към сексавите пички до него и щраква с пръсти.
G
"Кучки!Сводникобрание!Веднага!"
G тръгва с бастунчето и повежда кучките си в непозната посока...
Radox отваря с трясък вратата на дирекцията все още хванал ухото на The Pain.Задремалия на на бюрото директор на училището Parcaleste се изправя стреснат.
Parcaleste
"Господин кмете!Подранил сте!Никой не ме осведоми, че ще дойдете толкова рано!Ако знаех щях да дойда и да ви посрещна както подобава и..."
Radox
"Стига приказки, дългокоско!Ей тоя келеш тук се опита да ми продаде дрога преди малко!Що за селско даскало е това, мамицата му!"
Parcaleste
"Офффф, пак ли ти ве, утайкееее!"
Parcaleste вади изпод бюрото си една изцапана със засъхнала кръв бухалка и тръгва към The Pain.
The Pain
"Аааааа, не пак ве, не пак вееее!"
Parcaleste замахва с бухалката и започва да бие The Pain яко по главата.
Parcaleste
"Какво ти казах, бе!!!Няма да продаваш повече дрога, мамка ти проста недоносена!"
Radox
"Чакай ве, спри ве, коуега!"
Radox се опитва да вземе бухалката от ръцете на Parcaleste при което и той отнася един як удар в лицето.
Parcaleste
"Господин кмете, съжалявам, много съжалявам!Простете..."
Radox
"Яж кур, ве селяниииииииииииин, МАМКА ТИ ЕБАВАМ!"
Radox започва да налага Parcaleste, The Pain все още лежи в безсъзнание на пода, а вратата на дирекцията се отваря с нов трясък и вътре влиза G с бастунчето си, водейки след себе си курвите си.
G
"Господа, господа!Правете секс, а не война!Кучки!Знаете какво да правите!"
Кучките се втурват към стреснатите Radox и Parcaleste и започват да ги разсъбличат.
Radox
"К'во е тва даскало ве, мамицата му!?!?!?!Само побърканяци веееееее!"
Radox се мъчи да вземе панталона си от една цицореста пичка.
Parcaleste
"Бий се с океана и ще се удавиш,брадър!Отпусни се, не се съпротивлявай, яко е, ще видиш.Не за първи път съм в тая ситуация."
През това време G свестява The Pain.
G
"Как си, батка?Бая са те натупали пак, а?Ма добре, че е G да спаси деня отново."
The Pain
"Ти си най-любимото ми копеле!Аре да се махаме, докато тея се ебат тука!"
G и The Pain се насочват към вратата, когато застават лице в лице с два насочени към тях пищака.В стаята бавно влиза черния войн, тихият
автоджамбаз, продавача на пушки и най-заклетият им враг wohov!
wohov
"Спипах ли ви, мамка ми мръсна!Е ся ви пръснах кофите, мухахахаха!"
The Pain
"Чакай, брато, чакай!Можем да се помирим, нали?Ето, давам ти всичката си стока ако не ни гътнеш!"
wohov
"Плюя ти на дрогата, наркоманизаторе!Никога нема падна на твойто ниво!wohov се занимава с почтен бизнес!"
G
"Това е много почтено, wohov!Много!Кур за дрогата!Ти искаш кучки нали?Да!Сладки путки!Като моите няма никъде!Е, да, някои са бъгнати.Стефка
има един бая гаден цирей между циците, ама изглежда сякаш има три цици с него!А Румянка е малко болна, СПИН или сифилис едно от двете май
беше.Чек, може да бяха и двете, нз.Ама са твои сичките, wohov!"
wohov
"Хуй за твойте путки, wohov не му трябват путки, той има ръце!А сега вие копедалци ще погивате сегиз!"
The Pain
"G, свирка ти правим ако ни измъкнеш!"
G
"Нз, ве,мамицата му...сетих се вееее!"
G показвай най-великата си усмивка евър и вади на показ всичките си сребърни зъби,като по този начин ослепява wohov!Той пада назад, а
G и The Pain хукват навън, оставяйки кметаRadox да вика зад тях.
Radox
"Дий ма, сливо!Дий маааа!"
G и The Pain бягат като бесни софийски кучки и спират да си поемат дъх чак извън училището.'
The Pain
"Копеле, отново ме спаси!Обичам те!"
G
"Така е.Искам си свирката!"
The Pain
"Се еба у тъпее наркоман, пак ли се преебах..."
КРАЙ НА ЕПИЗОД 1
Edited by The Pain, 29 April 2011 - 23:40.