GTA: Sofia City "Издигане" 2011 (Forum Series)
Posted 02 August 2011 - 13:45
Posted 02 August 2011 - 14:39

Posted 02 August 2011 - 15:34
Posted 10 August 2011 - 14:54
GTA "Sofia City": Издигане
СЕЗОН 3
Socki - Доко
Reppotswohs - Станчо
koleda321 - Кирето
The Olimpic Hero - Херо "Асото"
Radox - Вальо "Бореца"
G - Васко "Дюнера"
neshev - Тракс
tanchii - Лора
retwerts - Минчо (Мънча)
HeaDmakeR - Влади "Епичния"
iMMORTAL! - Кольо "Гнидата"
BI-WINNING - Томахавката
dbrm - Гл. дет. Сашо "Стенли" Томов
Dani_be - Роко "Дрогата"
Cabin - Янев
wohov - Дядо Баджо
Djambazov - Коста
The Undefined - Динго "Раптора"
СЕЗОН 3 // ЕПИЗОД 1
"НОВО НАЧАЛО"
...
3 ГОДИНИ СЛЕД СМЪРТТА НА РЕЙ РЕЙ (The_Pain)
Мънча (retwerts), удобно настанен в офис креслото, търкаше наболата си брада с пръсти, размишлявайки върху належащите проблеми около фирмите и "бизнеса" му.
Мънча (retwerts) (Поглеждайки към мъжът изправен пред него)
"Гарантираш за него, така ли?"
Янев (Cabin) (Търкайки носа си нервен, все едно току що е издрусал няколко грама)
"Човече, този пич е мега точен, гарантирам за него. Бих заложил целият си апартамент за него, толкова му вярвам, той е твоят избор, Минче!"
Мънча (retwerts) (Ставайки от креслото си усмихнат)
"Но не можеш, Ян... защото ти взех апартаментът, след като залагаше твърде дълго на грешните неща, дали и сега не е така, хъ хъ?"
Янев (Cabin)
"Човече... моля те, пич, хайде! Това съм аз, Янев, познаваме се от малки! Кога съм те лъгал!?"
Мънча (retwerts)
"Хъъъххх, повече от веднъж, трябваше дори досега да съм те застрелял в тъпото лице 100 пъти, но... от мен да мине ще му дам шанс, щом гарантираш, че е толкова добър. Нека направи няколко курса с Тракс (neshev) да го видим колко струва! Добре дошъл в голямата лига, хлапе!"
Доко (Socki) (Вече с лек белег до окото, наедрял и заякнал!)
"Благодаря!"
...
Италия // Милано
Таксиметров шофьор (Спирайки до една от катедралите)
"Пронто, сеньоре!"
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (С боядисана коса, набола брада и доста различно от обичайното, туристическо облекло)
"Куанто коста?"
Таксиметров шофьор
"20 юро..."
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Давайки парите)
"Алчни копелета, ето! Кучи син..."
Херо "Асото" слезе от таксито и спря погледа си върху близките кафенета и сгради до катедралата. Той насочи възторжено вниманието си точно към едно малко, бяло офисче в края на улицата...
Херо "Асото" (The Olimpic Hero)
"Е, остана само да се появиш, Гнидке..."
...
България // София
Кольо "Гнидата" (iMMORTAl!) (Изчаквайки с хората си личният, осигурен за него полет до Италия)
"(По телефона) Последно, мине ли митница, очаквайте пратката в петък след обяд! Вашите хора да са готови и да чакат цял ден в склада ако трябва, ок?"
Васко "Дюнера" (G)
"Ти кога възнамеряваш да се върнеш?"
Кольо "Гнидата" (iMMORTAl!)
"Най-много два дни ще се бавя, какво става с Мънча, чухте ли се?"
Васко "Дюнера" (G)
"Какво да става побъркал се е отново, прави чистка на хората си, все си мисли, че го подслушват... сменя офиси, бодигардове, не е добре момчето!"
"Е, внимава, няма лошо! OK, ще те оставям и за петък се разбрахме..."
Васко "Дюнера" хвърли gsm-а си на дивана, когато покрай него по прашки мина Лора (tanchii). Тя продължи към стъклената масичка в близост до Васко и свивайки си банкнота от 20 долара, доизсмърка остатъка от кока по нея, след което запали цигара.
Васко "Дюнера" (G) (Гледайки я изнервен)
"Тъп келеш, виж се на какво приличаш... няма ли да изчезваш вече от тук!?!?"
Лора (tanchii) (Показвайки му среден пръст нехайно)
"Начукай си го..."
Васко "Дюнера", клатейки негативно глава, стана от дивана и псувайки продължи към другата стая, а по всичко личеше, че на Лора не и пукаше изобщо за състоянието, в което се намираше.
...
Янев (Cabin) (Слизайки по стълбите с Доко, към паркинга)
"Хахаххахахахаха, вкарах те в играта, келещ... хахахах вътре сме! Шибаният Мънч, най-накрая ще му докажа, че ставам за нещо. Познаваме се с него от деца, не знам дали знаеш..."
Доко (Socki) (Нехайно)
"Да, каза вече..."
Янев (Cabin)
"Златна мина си ти момче, само аз знам какъв звяр се крие в теб и на какво си способен! Човече, как свали с един удар онзи бразилец, боевете са твоето призвание, хаха... по дяволите!"
Доко (Socki)
"Не ме ебе, важното е да падат пачки!"
Янев (Cabin)
"Така те искам!"
Тракс (neshev) (Чакайки ги на паркинга до аудито си)
"Като п*тка ли трябва да чакам някакви осрани новаци 5 часа, влизайте в шибаната кола, имаме работа за вършене."
Доко (Socki) (Поглеждайки Янев)
"Изглежда мил човек..."
...
Затвор
Голямата столова, огласена от виковете на престъпници, изнасилвачи и убийци бързо се изпразни, след обядът. В редици, затворниците се приготвиха за връщане към килиите си, но дори надзирателите със заредени оръжия, не можеха почти никога да гарантират за пълният ред измежду рецидивистите! Най-сетне стадото се запъти към временните си/постоянни "жилища", но в такава суматоха бе и най-удобния момент за разчистване на стари сметки...
Кирето (koleda321) (Вече в образът на закоравял престъпник, минавайки и срязвайки вените на дясната ръка на един от затворниците, през китката и брутално довършвайки го, с прорез през врата...)
"(Изритвайки жертвата в една от килиите след това и тръгвайки бързо напред) Този сектор е на Епичния, курво, вече няма да си пробутваш лайняната стока!"
Влади "Епичния" (HeaDMakeR) (Гледайки с хората си отдалеч)
"Браво, хлапе, браво! (Поглеждайки към другите) Хахахах, натурален убиец е този малкия!"
...
Тракс (neshev) (Спирайки колата до един ъгъл в квартала)
"Ей, зле, ела да ти подам нещо! (Изваждайки един пакет под седалката и изкарвайки го през стъклото) Весела шибана Коледа!"
Роко "Дрогата" (dani_be) (Забързвайки се към колата с рапърска, олигофренска стъпка)
"(Хвърляйки фаса си встрани и вземайки стоката) Само това ли бе бате, тия тук ще се изядат вече!"
Тракс (neshev) (Затваряйки прозореца)
"Колкото толкова, пич!"
Тракс (neshev) (Поглеждайки към учуденият Доко след няколко секунди)
"Цаката е да не им даваш повече от необходимото, защото крадат от стоката за себе си, наркоманчетата долни. Контролирай ъглите си и няма да имаш проблеми отгоре. Мънча каза, че си точен и че ще работим известно време заедно, викат ми Тракс (подавайки ръка към Доко)!"
Доко (Socki) (Стискайки ръката на Тракс)
"Доко..."
Тракс (neshev)
"Като певеца, хахах?"
Доко (Socki)
"Не, като сводника!"
...
Станчо (reppotswohs) обикаляше нервно, с телефон в дясната си ръка, пред новият клуб на Гнидата, управляван вече от Вальо "Бореца" (Radox), който се бе издигнал в йерархията, след предаването на Херо.
Станчо (reppotswohs) (На висок тон)
"Да, бе бате, ще го осигуря, казах ти вече!"
Бореца (Radox)
"Сополанко, не ми повишавай тон, просто свърши работата! Не ме карай да съжалявам, че ти оставих клуба за тази седмица, докато се забавлявам като голямо про с тези курви около мен... Разбрахме се, аз печеля, ти печелиш, правя го само защото си ми братовчед!"
Станчо (reppotswohs)
"Просто... хъх, тук е шумно, не ви повишавам тон. Ще го направя!"
Бореца (Radox) (Затваряйки)
"Ае, фък оф!"
Станчо (reppotswohs)
"Капут..."
Гл. дет. Сашо "Стенли" Томов (dbrm) (Спирайки колата си до тротоара)
"(Поглеждайки Станчо) Влизай!"
Станчо (reppotswohs)
"Пфф, мамка му, пак ли!?"
Гл. дет. Сашо "Стенли" Томов (dbrm)
"Влизай, влизай и без мрънкане, за майка ти се грижим добре!"
Край
Edited by G, 22 August 2011 - 14:57.

Posted 12 August 2011 - 16:12
Edited by Djambazov, 12 August 2011 - 16:12.
Posted 12 August 2011 - 17:49

Posted 16 August 2011 - 16:12
ПП Чака се с ОГРОМНО нетърпение...
Posted 17 August 2011 - 14:30

Posted 19 August 2011 - 21:09
ПП Четивото е супер приятно от Сърце те моля изкарай го докрай!
Posted 19 August 2011 - 22:45

Posted 19 August 2011 - 22:53

Posted 21 August 2011 - 15:06
СЕЗОН 3
Socki - Доко
Reppotswohs - Станчо
koleda321 - Кирето
Radox - Вальо "Бореца"
G - Васко "Дюнера"
neshev - Тракс
tanchii - Лора
retwerts - Минчо (Мънча)
BI-WINNING - Томахавката
Dani_be - Роко "Дрогата"
Cabin - Янев
wohov - Дядо Баджо
Djambazov - Коста
СЕЗОН 3 // ЕПИЗОД 2
"Дядо Баджо идва за вас..."
...
Пред една от дюнерджийниците на Васко (G)...
Тракс (neshev) и Доко (Socki) чакаха евентуалното пристигане на Васко пред сградата, за да занесат една специална пратка на шефа им Мънча (retwerts), ядейки големи, сочни дюнерчета до "служебната кола"...
Тракс (neshev) (Гледайки с недоверие дюнера си)
"Ако знаеш, с колко вредна мазнина се приготвят тези боклуци! Всеки ден заради хилядите си ангажименти, хората без да се замислят дори, грабват дюнер или сядат в помията McDonalds за по бургер с кола, съжалявам ги!"
Доко (Socki) (Усмихнат)
"Е, ти сега не правиш ли същото?"
Тракс (neshev)
"Хей, аз имам лозе извън града, копеле. Отглеждам си домати, краставици... всякакви зеленчуци и плодове и не ги пръскам с каквито ми паднат отрови и глупости. Че ям веднъж в месеца тук нищо не означава, мен не ме мисли, но горките кучи синове, които всеки ден поемат вредни храни от подобни места, те са наистина за съжаление."
Доко (Socki)
"Хах, трябвало е да станеш проповедник, не смотан гангстер!"
Тракс (neshev) (Усмихнат)
"Смотан!?.. Копеле, говори за себе си, аз съм дефиницията на готин пич! Питай гаджето си..."
Доко (Socki)
"Хахах, начукай си го!"
Васко "Дюнера" (G) (Излизайки от сградата, видимо понадрусан)
"Охх.. че жега, кво` става Доки (стискайки ръката на Доко). Занесете този пакет на шефа си! Между другото, как е това болно копеле, не съм го виждал от сума ти време. Още ли го гони манията, че някой го подслушва и преследва?"
Тракс (neshev) (Влизайки в колата)
"Нямаш си и представа... хайде, Доки!"
Доко (Socki) (Към Васко)
"Обади се някой път, напоследък все нямаш време!"
Васко "Дюнера" (G) (Търкайки носа си съмнително)
"Да, да.. ще го напавя! Зает бях.."
...
Бунище извън града
Мънча (retwerts) и хората му "разпитваха безобидно" няколко съмнителни субекта от персонала на боса, извън града.
Уплашен сервитьор
"Боже... не знам нищо, кълна се! Моля ви!"
Мънча (retwerts) (Надвесвайки се над него)
"Погледни какво направих с приятелите ти (сочейки няколко трупа встрани), наистина ли искаш и теб да те сполети тяхната съдба? Отговори ми, приятелче! Ъъъ? Виждаш ли този човек (сочейки Томахавката (Bi-WINNING)), мога да го накарам да ти отреже главата от раз без да се замисли, ако ме лъжеш копеленце долно!"
Уплашен сервитьор (През сълзи)
"Нищо не знам.. наистина!"
Мънча (retwerts) (Ядосан, тръгвайки към колата)
"Ааааааааааа!! Томахавка, застреляй този лайнар!"
Томахавката (BI-WINNING) (Изваждайки пистолет от сакото си)
"С удоволствие..."
Уплашен сервитьор (Паниран)
"Нееее..."
Томахавката (BI-WINNING) (Застрелвайки мъжът в челото)
"Лека нощ, принцесо!"
Мънча (retwerts) (Обърсвайки потното си чело с кърпа)
"Да вървим, стига толкова за днес..."
...
Италия // Милано
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) бе седнал в едно спокойно кафене, което се намираше в центъра на Милано, когато към него на масата се присъедини неизвестен мъж...
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Махайки шапката и очилата си)
"Познаваме ли се..."
Коста (Djambazov) (Подавайки плик към ръцете на Херо)
"Салуто... вътре има адрес, бъди там в 8 часа вечерта. Не закъснявай!"
Коста (Djambazov) бързо пое пеш в неизвестна посока, а Херо прибра плика само след секунти в сакото си, оглеждайки се наоколо докато го прави.
...
Столичен затвор
Кирето (koleda321) влезе в килията на Влади "Епичния" (HeaDMakeR), след като хората на подземният бос му направиха път да мине, по сигнал на самия Епичен..
Влади "Епичния" (HeaDMakeR)
"Ела.. седни, хлапе! Добра работа свърши вчера, искаш ли нещо, имам вино, някакви салами, хляб. Трудно се вкарват подобни неща тук!"
Кирето (koleda321)
"Не, благодаря ви."
Влади "Епичния" (HeadMakeR) (Усмихнат)
""Ви".. хахахахха, умно хлапе и културно. Уважава по-възрастните, не като повечето пънкарчета днешно време. Откъде имаш този белег на лицето?"
Кирето (koleda321) (Усмихнат)
"Дълга история..."
"Не искаш да кажеш, мога да уважа това. Е, вече работиш за мен, хлапе. Никой не може да се ебава с теб, никой не може да ти каже нещо, ако имаш нужда от "специални пратки" се обръщаш директно към мен, предполагам съм ясен?"
Кирето (koleda321)
"Напълно..."
"Не говориш много, това е добре, някой път това може и да ти спаси живота наоколо! Стой близо до мен и ще научиш много!"
...
В тъмна алея, в колата на Стенли (dbrm)
Гл. дет. Сашо "Стенли" Томов (dbrm) (Оглеждайки се наоколо и обръщайки се, след това към Станчо (reppotswohs))
"Хайде, казвай какво научи, нямам цяла вечер, работя по един случай и шефа ми лази по нервите!"
Станчо (reppotswohs)
"Нямам веществени доказателства, Стенли, просто им научих навиците на тези отрепки. Клубът, с който се занимавам е собственост на Мънча (retwerts), Гнидата (iMMORTAl!) и Васко "Дюнера" (G), като последния остава бая в сянка спрямо делата на другите..."
Стенли (dbrm) (Учуден)
"Това не беше ли синчето на онзи бизнесмен..."
Станчо (reppotswohs)
"... същият! Та главният доход идва от пране на пари и наркотици, което ти е ясно. Тези говеда не си поплюват, занимават се и с рекет и не им пречи да убият всеки, който им души в далаверите. Късметлия съм, знам! Та мисля, че имат някаква схема за криене на труповете, които оставят в бунищата извън града, трябва да разследвате това по-обстойно. Още не съм напълно наясно с всичко, но в системата с клуба са замесени още няколко човека. Единият е братовчед ми - Вальо "Бореца" (Radox), а на другия викат Динго "Раптора" (The Undefined), местен лихвар. Оттам стоката се пренася по дилърите, познавам едно от момчетата Роко (dani be), може да го накараме да говори с повече късмет!"
Стенли (dbrm)
"Добра работа хлапе, ако успеем да докажем всичко това, бързо ще се издигнеш в управлението! Успех..."
Станчо (reppotswohs) (Излизайки от колата)
"Провери информацията и имената, които ти представих.. изчезвам!"
...
В другата част на града
Дядо Баджо (wohov) погледна стената в дома си, която бе олепена със снимки на заподозряни и всякакви други съмнителни субекти, след което се насочи към хола където бе складирал цял сак с оръжия и експлозиви, както и професионална военна екипировка. Бившият военен, бе обещал "вендета" към сганта, която бе виновна за смъртта на Оги "Голфа" Баджо, неговият внук, въпреки че втория представляваше безскрупулно тази сган през целия си живот. Годинките и ужасите, на които дядо Баджо бе станал свидетел през живота си, оказваха голямо влияние върху преценката му, а хапчетата, които бе спрял дори да пие, не постигнаха нищо особено. Докторите трябваше да го приспят докато все още можеха...
Дядо Баджо (wohov) (Вдигайки една двуцевка в ръцете си)
"Кръв за кръв, пънкари! Разрушавате обществото ни за последен път, най-сетне е време за отмъщение. Готов съм, готов съм за война! (Зареждайки оръжието) Филип Баджо идва за вас!"
Край
Edited by G, 22 August 2011 - 14:59.

Posted 21 August 2011 - 21:47
Posted 22 August 2011 - 13:50
СЕЗОН 3
Socki - Доко
Reppotswohs - Станчо
koleda321 - Кирето
Radox - Вальо "Бореца"
G - Васко "Дюнера"
neshev - Тракс
tanchii - Лора
retwerts - Минчо (Мънча)
BI-WINNING - Томахавката
Dani_be - Роко "Дрогата"
Cabin - Янев
wohov - Дядо Баджо
Djambazov - Коста
СЕЗОН 3 // ЕПИЗОД 3
"МИНАЛО ВРЕМЕ"
...
Гробищата
Доко (Socki) стоеше изправен пред надгробната плоча на приятеля си Рей Рей (The Pain), замислен. Той търсеше убиеца му вече няколко години и с всяка изминала, носеща неуспех, "чисто новият" наемник на Мънча (retwerts) губеше всякаква надежда, че ще постигне каквото и да е развитие в тайната си мисия...
Доко (Socki) (Преди да си тръгне)
"Трябва да продължа напред, стари приятелю! Направих всичко по силите си, но без успех. Почивай в мир!"
Янев (Cabin) (Облегнат до колата, палейки цигара)
"Докии, хайде да се махаме от тук копеле, побиват ме вече тръпки, пич! По дяволите..."
Доко (Socki)
"Трай малко, ей сега си заминаваме."
...
Клуб "Пронто"
Динго "Раптора" (The Undefined), Вальо "Бореца" (Radox) & Станчо (reppotswohs) стояха изправени, като войници в офиса на втория етаж на сградата, докато един от собствениците на заведението Кольо "Гнидата" (iMMORTAl!) им говореше, включен на високоговорител от стационарния телефон, който не можеше да се проследи.
"В момента съм в Италия за да се погрижа за последната пратка. След няколко дни ще си дойда, а самата пратка поема към България още днес, кученца. Искам да я очаквате и да се погрижите за нея, след като хората ми я оправят на митницата, някакви въпроси?"
Динго "Раптора" (The Undefined) (Въртейки китайски топчета за "нерви" в дясната си ръка)
"Да, аз имам един въпрос, ъм.. защо по дяволите точно ние? Мислех, че се занимаваме само с готовата стока и разпространението и в града? Не виждам смисъл да се замесваме в самото разтоварване на пратките, предполагам имате хора за това, "сър"?"
"Промяна в плановете, това ще бъде най-голямата пратка до този момент и не искам нищо да се провали. Вече съм говорил с шефа ти и той се съгласи, останалите детайли ще ти ги даде Вальо! Това е от мен засега..."
Динго "Раптора" (The Undefined) (Хвърляйки точпетата на земята и изпушвайки)
"МАМКА МУ! От кога ме взеха за шибан хамалин, нещо намирисва тук!!?"
Вальо "Бореца" (Radox)
"Успокой се, Раптор, никой не се ебава с теб! Вземи си шибаните хапчета за нерви и се успокой, уверявам те, че е просто лека промяна в плана, никой не ни подценява или нещо подобно."
Динго "Раптора" (The Undefined) (Излизайки от офисът, ядосан)
"Дано да оправиш тази шибана каша, Борец.. за какви се мислят тия!?"
Станчо (reppotswohs) (Изчаквайки Динго да излезе)
"ЛОЛ?.. Не го държат много нервите тоя, а?"
Вальо "Бореца" (Radox)
"Какъвто беше като малък, такъв е и сега.. свикнали сме му. Хайде да се захващаме за работа!"
...
Пред жилищният блок на Доко (Socki)
Доко (Socki) (Говорейки по телефона, докато качва стълбите към дома си)
"Тракс, разбра ли за специалната пратка? Ела да ме вземеш към 5? Ок, ще се видим тогава. (съзирайки Лора (tanchii) лежаща в безсъзнание пред вратата на апартаментът му) Офф, какво си направила пак!?!? (Вдигайки я на ръце) Хайде, вкъщи си си вече."
...
В задната стаичка на една квартална заложна къща...
Дядо Баджо (wohov) изрита субекта, който бе награбил агресивно в корема, като го прати летейки през един диван намиращ се в близост...
Дядо Баджо (wohov) (Насочвайки пистолет към главата на жертвата си)
"Работиш за Васко (G), нали? Имам информация, не ме питай от къде, че ТИ и Васето сте били последните хора, които са видели внука ми жив. Влезли сте и сте излезли от сградата, в която намериха трупа на Оги, точно когато съседите са чули изстрели. За съжаление това те поставя в много неизгодна позиция, не си ли съгласен синко? Имаш ли да ми кажеш нещо..."
Човек на "Дюнера"
"Майната ти дъртак, не знам нищо!"
Дядо Баджо (wohov) (Застрелвайки жертвата си в рамото)
"Дъртак? Защо младите сте толкова неуважителни, давам ти последен шанс! Кажи ми кой застреля Оги и ще те оставя на мира, това лекенце Васко ли беше?"
Човек на "Дюнера" (Придържайки раната си)
"Върви в ада!"
Дядо Баджо (wohov) (Гръмвайки събеседника си в лицето няколко пъти)
"Не, ти върви! Явно ще трябва да намеря отговори директно от приятелчето ти, Дюнера!"
...
Италия // Милано
Хотелска стая
Херо "Асото" (The Olimpic) избра няколко пистолета от "колекцията" на търговеца Коста (Djambazov), с които възнамеряваше да убие "Гнидата" (iMMORTAl!), докато новият underground бос на столицата бе в Милано по "бизнес".
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Зареждайки един Colt MK4)
"Nice! Благодаря ти..."
Коста (Djambazov)
"Хей, приятелче, не работя с благодарности... денаро? Къде са парите?"
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Изваждайки няколко едри пачки от сакото си и хвърляйки ги на леглото)
"С 15 бона повече са, трябва ми помощта ти!?"
Коста (Djambazov) (Прибирайки парите)
"Направи ги 20 и ще продължим този разговор..."
...
Вила на Мънча (retwerts)
Томахавката (BI-WINNING) (Влизайки в кухнята, в търсене на шефа си)
"Мънччч... шефе.. нося ви новини от.. ГОСПОДИ!????"
Мънча (retwerts) (Режейки готвачът с голям сатър, облян целия в кръв, на един от кухненските шкафове)
"(Поглеждайки към Томахавката) Курвите ме докопаха, Томахавка.. докопаха ме!"
...
Един от "зелените" квартални ъгли
Роко "Дрогата" (dani be) (Доближавайки се с рапърска стъпка до една от спрелите коли)
"(Развявайки някакво пликче) Искаш ли да излетиш, пендехо... ха ха, имаме всичко тук!"
Гл. дет. Сашо "Стенли" Томов (dbrm) (Навирайки полицейската си значка в лицето на Дрогата)
"А адвокат имаш ли, тъпако!? ВЛИЗАЙ в шибаната кола!..."
Роко "Дрогата" (dani be) (Уплашен)
"Ох... Fuck me...."
Стенли (dbrm)
"О, да, fuck you!"
Край

Posted 23 August 2011 - 18:27
СЕЗОН 3
Socki - Доко
Reppotswohs - Станчо
koleda321 - Кирето
Radox - Вальо "Бореца"
G - Васко "Дюнера"
neshev - Тракс
tanchii - Лора
retwerts - Минчо (Мънча)
BI-WINNING - Томахавката
Dani_be - Роко "Дрогата"
Cabin - Янев
wohov - Дядо Баджо
Djambazov - Коста
СЕЗОН 3 // ЕПИЗОД 4
"ПРАТКАТА"
...
Полицейско управление // Стая за разпити
Роко "Дрогата" (dani be) (Мятайки глава като луд)
"Не знам нищо, ченге, можеш да целунеш черният ми задник, кучко!"
Гл. дет. Сашо "Стенли" Томов (dbrm) (Ядосан)
"Ще те накарам да пикаеш в чаша, копеле и после ако намеря наркотици ще добавя и това в обвиненията срещу теб. Предлагаш на полицаи, а мизернико, на малки деца, така ли правиш? Шибаняк, ще изгниеш в затвора след като привърша с теб!! КАЖИ МИ ВСИЧКО КОЕТО ЗНАЕШ! За кого работиш, лайньо, не ме карай да пратя спец. части в къщата на майка ти!! Ще го направя и ще гледам отвън с кеф, смотаняко... шибан наркоман!"
Роко "Дрогата" (dani be)
"Боже, това е полицейска бруталност, човече, какво съм ти направил толкова!?"
Стенли (dbrm)
"Просто не ме карай да бъда брутален. Имаме тонове записи от клуба... знаем за кого работиш, знаем всичко! Ще арестуваме всички с или без твоята помощ, но ще е много по-лесно с признание и свидетел, Роко. Ако искаш да те пазим и ако искаш по-малка присъда в затвор с добри условия сега е момента да проговориш! Направи си животът лесен, повече няма да получиш подобно предложение!"
Роко "Дрогата" (dani be) (Хващайки се за главата нервен)
"По дяволите..."
...
Столичен Затвор
Ден за посещения
Динго "Раптора" (The Undefined) (Сядайки срещу Влади "Епичния" (HeaDMakeR))
"Как си шефе..."
"Проследи ли те някой?"
Динго "Раптора" (The Undefined)
"Не, внедрих се, всички ми вярват, никой не може да ни свърже!"
"Добре, казвай каквото имаш да казваш, нямам много време!"
Динго "Раптора" (The Undefined)
"Пратката, за която ти говорих, най-сетне е факт! Трябват ми хора да я свия, ще е добре за бизнеса!"
"Ти пък от кога знаеш, какво е добро за бизнеса ми!? (след кратка пауза) Хъхх... окей ще се погрижа за всичко, очаквай да те потърсят. И Раптор, не се проваляй, просто недей!"
Кирето (koleda321) (Гледайки отдалеч, до един от хората на Епичния)
"Какво става там?"
Човек на Епичния
"Как мислиш, че се финансира всичко това вътре..."
Кирето (koleda321)
"Аха.. т.е. играй си навън добре, че да може после да си играеш и вътре, а?"
...
Милано // Италия
Офис в центъра на Милано
Кольо "Гнидата" (iMMORTAl!) влезе с хората си в офисът и се запъти към задните стаи, в които се "криеше" реалната заетост на фирмата.
Гард (Поглеждайки Гнидата и хората му)
"Кой сте вие..."
"Дядо Коледа, докато влиза с голямата си играчка в майка ти, сега отваряй шибаната врата!"
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) & Коста (Djambazov) стояха търпеливо, "въоръжени до зъби", в една кола спряна в близост до въпросният офис, чакайки Гнидата и хората му да излязат...
"Минаваме и застрелваме всички.. абсолютно ВСИЧКИ! Главният капут е мой!"
Коста (Djambazov)
"Твое е представлението, капо! (шефе) И после какво, вечеря и кино?"
"После ще дойдат големите пари, италианче!"
...
Апартаментът на Доко (Socki)
Лора (tanchii) най-сетне се свести, след поредното си "носле парти", разбирайки веднага, че се намира в апартаментът на Доко.
Лора (tanchii) (Ставайки от леглото и обличайки се бързо)
"Страхотно, точно тук ли трябваше да се събудя!"
Доко (Socki) (Появявайки се в стаята)
"Много претенции имаш за полуумряла кифла, която намерих на прага си!"
Лора (tanchii) (Минавайки бързо покрай Доко)
"Не ми трябва и ти да ме поучаваш, "тате"!"
Доко (Socki)
"Ако ми беше дъщеря, досега да съм те изхвърлил 15 пъти..."
Лора (tanchii)
"Спокойно, сама ще се изхвърля!!"
Доко (Socki) (След като Лора тръшва входната врата)
"(Усмихнат) Е, нищо ново под слънцето, хайде на работа!"
...
Из улиците на града
Дядо Баджо (wohov) следеше колата на Васко "Дюнера" (G), като преди това бившият военен бе сложил подслушвателно устройство в автомобила на главният заподозрян за убиец на внука му, Оги.
Дядо Баджо (wohov) (Слагайки специални слушалки и настройвайки устройството)
"Я да те видим, какво си намислил, Дюнерче?"
Васко "Дюнера" (G) (Говорейки по телефона си, в колата с Томахавката (BI-WINNING))
"Как така се е побъркал, трябва ни спешно за голамата пратка, която очакваме, не мога да се справя сам с това, Томахавка, мамка му!"
Томахавката (BI-WINNING)
"Казвам ти, побъркал се е! Ъъ.. реже готвачи, убива хора от персонала ей така, трябва да дойдеш да го видиш в какво състояние е! Аз не мога да направя нищо!"
Васко "Дюнера" (G)
"Помогни ми поне с пратката, върви с твоите хора да наглеждаш Бореца (Radox) и хамалите, следи за реда моля те, аз ще се погрижа за Мънча (retwerts)."
Томахавката (BI-WINNING)
"Хъх.. рискувам си главата с това, но ще го направя, кога трябва да съм на въпросното място?"
Васко "Дюнера" (G)
"Вечерта в осем!"
Дядо Баджо (wohov) (Слушайки замислен)
"Хммм.. каква е тази толкова специална пратка бе пичове, ще трябва май да разбера!"
...
Тракс (neshev) спря колата пред жилищният блок на Доко (Socki) и го призова да побърза, докато вторият се влачеше към превозното средство усмихнат.
Тракс (neshev)
"Какво си се усмихнал широко, като путката на Мария Илиева? Хайде влизай, имаме работа за вършене!"
Доко (Socki) (Отваряйки вратата на колата)
"Хубав ден е днес, защо всички сте толкова мрачни. Погледни небето Тракс, махни ги тези слънчеви очила и погледни небето, кажи че не е красиво?"
Тракс (neshev)
"Нещо си се побъркал, бате!?"
Доко (Socki) (Слагайки очила също)
"Не ме ебе, просто карай... (виждайки някого) или чакай малко!"
Доко (Socki) излезе с бърза крачка от колата, насочвайки се към някакво момче. Момчето ръкомахайки, започна да се обяснява на Доко, защо не е донесъл парите му и се е покрил последните дни, но без дори да го изчака да се доизкаже, вкарвайки му няколко удара, Доко го повали на земята!
Доко (Socki)
"Другият път ще знаеш... не се ебавай с мен!"
Тракс (neshev) (Излизайки от колата)
"Какво направи пак, психопатче, не мога да те позная последно време!"
Доко (Socki) (Ядосан)
"Купи си очила..."
...
Италия // Милано
Кольо Гнидата (iMMORTAl!) и тримата му гарда излязоха ухилени от офисът, явно доволни от точността и подредеността на събитията свързани с голямата сделка, от която Гнидата и партньорите му щяха да забогатеят още повече.
Кольо Гнидата (iMMORTAl!) (Засмян, към другарите си)
"Хахха, този знаете ли го? Някакъв пич говори на непозната мацка: - Искаш ли да ти бъда личен ловец? - Искам, и какво? - Ами ще ти удрям всеки ден по няколко "патки". Хаххаха, епици са, днес го четох!"
Коста (Djambazov) (Спирайки до мъжете и показвайки лицето си)
"Скуза ме, господа, да знаете случайно пътя за гробищата?"
Кольо Гнидата (iMMORTAl!)
"Какво? Бягай бе, навлек, не го знам... хаха, гробищата вика!"
Коста (Djambazov)
"Не го знаеш, така ли? Е, тогава ще го научиш от първа ръка след малко, копеле! (Изваждайки Heckler & Koch MP5 със заглушител и разстрелвайки събеседниците си) Чаооо..."
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Излизайки от превозното средство, отивайки до дишащият тежко Кольо, с пистолет в ръка)
"Не се ли научи, че винаги като излезеш срещу мен, губиш?"
Кольо Гнидата (iMMORTAl!) (Грабнал се за корема)
"ТИИ!? Ти трябваше да си мъртъв!?"
"Херо винаги има скрито асо в ръкава, гнидо!"
Кольо Гнидата (iMMORTAl!)
"Мамка ти! Няма ли най-сетне да умреш, бе!!? Просто умри!"
Херо "Асото" (The Olimpic Hero) (Застрелвайки Кольо в челото)
"Не, ти умри! Аз отивам да взема това което ми се полага, време е да се завърна в играта!"
Край
Edited by G, 23 August 2011 - 18:29.

Posted 23 August 2011 - 20:22
Posted 28 August 2011 - 21:28
Posted 28 August 2011 - 21:30

Posted 13 September 2011 - 14:44

Posted 24 December 2011 - 22:08
1. Мънча (retwerts) се побърква от напрежението и параноята, че ще го хванат и започва да убива хората си. Дясната ръка на Мънча - Томахавката (BI-WINNING) предупреждава Васко Дюнера (G) за това, с когото Мънча води бизнеса си. Дюнера убива Мънча в имението му, защото Мънча заплашва всички планове на криминалния контингент в столицата, като го задушава и прави Томахавката наследник на Мънча.
2. Голямата пратка, която целия криминален контингент чака се проваля, защото Стенли (dbrm), главният следовател разбира за нея и прави засада. Той разбира от Роко "Дрогата" (dani_be), който е дилър на Мънча,след като бива арестуван. Роко се обесва в стаята за разпити след като казва за срещата.
3. Дядо Баджо (wohov) разбира, че Васко е убил Оги Голфа (внука му), след като слага подслушвателно устройство в колата на Васко (G). Дядо Баджо също така научава, че Васко е убил Мънча без разрешение и също така е поръчал убийството на Рей Рей (The Pain). Бившият военен решава да изпрати 2-та записа с признанията до криминалния контингент и до Доко (Socki) за да види как Дюнера се мъчи.
4. Динго Раптора (The Undefined), човек на Влади Епичния (HeadMaker) открадва голямата пратка в суматохата (за което е нает предварително), докато полицаите арестуват мн хора от криминалния контингент. Васко Дюнера се спасява, но мн от хората му не успяват да избягат. Тракс (neshev) и Доко (G) успяват да се измъкнат и започват да преследват Динго Раптора и хората му из софийските улици... в крайна сметка ги хващат и ги избиват до един с огнестрелни оръжия, като вземат пратката.
5. На Влади Епичния му е нужна пратката за да продължи да властва чрез нарко дистрибуцията в затвора и да е шеф, но след като хората му се осират, той бива убит от друга фракция, докато вдига тежести. Кирето (koleda), младока който Епичния бе взел под крилото си, го наследява и след брутални убийства (уж нещастни случаи) на конкуренти, печели слава като новия бос в затвора.
6. Херо Асото (The Olimpic) и Коста (Djambazov) се връщат с гръм и трясък в страната, след като са убили Кольо Гнидата (iMMORTAl). Асото запалва клуба на Вальо Бореца (Radox), който го е предал преди това и го убива брутално, изгаряйки го с бензин. Асото превзема дейността на криминалния контингент след като Бореца, Гнидата и Мънча са мъртви.
7. Доко (Socki) се обажда на Дюнера (G), че е взел пратката и че ще го чака в склад извън града за да му я даде лично. Секунди преди срещата Доко получава записа, в който Дюнера признава, че е убил Рей Рей (The Pain) на телефона си, от Дядо Баджо (wohov). На срещата Доко конфронтира Дюнера, който за да се спаси казва, че Тракс е убил приятеля на Доко и записа е подправен. Тракс (neshev) спокойно започва да обяснява, че всичко е било просто бизнес и не е знаел кого убива, докато дюнера е знаел.. когато Доко го застрелва от никъде в лицето, почервенял от яд. Дюнера и хората му веднага застрелват Доко два пъти в корема и запалват склада за да прикрият всички следи бързо, след което грабват пратката и избягват. Дюнера казва на Доко, че може да манипулира абсолютно всички, а самия Доко му е бил като кученце водач през цялото време.
8. Дюнера се насочва към колата си весел, когато от никъде Дядо Баджо (wohov) го застрелва в главата със снайпер, заедно с хората му. Баджо извежда ранения Доко от склада и решава да пощади живота му, казвайки че мисията му е свършила, след което изчезва в нощта. Ченгето под прикритие и приятел на Доко, Станчо (reppot) идва първи на мястото и след емоционален разговор вместо да арестува Доко, го закарва до лекар и го пуска да си ходи след това, казвайки на Стенли, че Доко е изгорял в склада.
9. Лора (tanchii), която се е изчистила от наркотиците избягва с Доко най-сетне от града. Доко минава през стария си квартал за последно, отива до гроба на приятеля си Рей Рей, след което изчезва от града с Лора преди и двамата да бъдат убити.
10. Асото остава жив и поема криминалния бизнес в София с помощта на Кирето от затвора. Станчо става гл. детектив, а Доко вече живее далеч от проблемите в някакво малко селце далеч от столицата, заедно с Лора.
THE END!!
Edited by G, 24 December 2011 - 22:17.

| BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.
online since 2002 |