Та за началото... хубаво, че не почнахте с клишираното патетично появяване на Steve и захаросани приказки. Определено може да се каже, че беше изненадващо. Та да видим колко ще продължи царуването на Радокс, дали ще е 1-2 месеца(амм.. то 1 вече мина ;D) и ще издигне някой (нов) талант, (например както си го изкарва на Pete Apple би могла да се заформи такава история, макар че се съмнявам точно той да е следващия шампион), или ще има някакъв reign of terror от който всички да пропищят. Зависи и как ще се развие и историята му срещу братята разбира се, засега не мисля да давам прогнози и не бих заложил на може би превидимото - swerve от страна на Bryan. Май нещо взех да се повтарям, та нататък... Тук за мен настана леко объркване, че мистър 5:86? не беше маркиз, но вероятно скоро ще свикна с това. Иначе силно промо. Ще видим накъде ще се развие историята за брат му, евентуално дали ще се замеси Tyler Gold и така... Като стана въпрос, любопитен диалог между моя и бизквитения човек, все пак и мен ме съмнява на този етап да има вражда между тях, може би евентуално по-нататък, зависи вероятно и от това, което казах в предното изречение. За МЕ-то, както и очаквах, Pete даде определен отпор вероятно заради прекаленото самочувствие на Radox, но все пак очаквана победа за новия шеф.
За второто шоу - очаквано начално промо, добре се билдва историята на братята и Радокс. Интересно дали имате нещо предвид за Pete Apple(пф, пак се повтарям) или просто random фейс мидкардър, върху който злия шеф да си изкарва злобата. Едно време ако не се лъжа за ролята на жертвеното агне на злия шеф беше за Tyler Gold. Та(отново) като стана дума за него и мача за претендент за "чистата" титла, участието на моя човек леко ме изненада всъщност. Не бих казал, че е изненада победата на Spades, реакцията му след мача също не бих казал, че е неочквана. Нормално е, след като е бил действащ шампион преди затъването на WG, да не е очарован от шот за мидкард титла. Все пак и на мен ми се стори, че с речта си я закопа повечко от нужното. Иначе пък речта му въздейства на Радокс дотолкова, че да си го мръдне от единия крачол в другия.
Някои неща ги казаха и преди мен (пф, не че повечето от тези, които написах досега никой не ги е казвал, но как да е), Ремус и на мен ми изглежда леко постен засега. Daniel ще видим колко още ще държи чистата титла, засега добре го играе като мазно гъзе-гаднярче.
И накрая да спомена за обявения мач за следващата седмица между братята. Някакси все ми се струва, че ще се осуети, защото ме съмнява, че ще го изхабите за седмично шоу. Почти съм сигурен, че ще послужи(ако изобщо започне такъв) за завързване още на историята между тях и Радокс.
Edit: Голям курек... сега видях, че е постнато и 3-то шоу и с това с прогнозата ми за него пост след самото шоу стана леко тъпо, макар че познах. Ем, коментарът ми за щоуто вероятно ще е по-късно.
Edit 2:
"Хъх.. мисля, че бях достатъчно ясен, хлапе. Давам ти шанс за Световната си титла. А сега се махай преди да съм размислил."
Jake O`Brian
"Уау.. не знам какво да кажа.."
Radox
"Кажи чао, гламчо!"
Edited by strij, 13 September 2011 - 00:25.