Jump to content

* * * * * 2 votes

WRESTLING GALAXY: Chapter II "A Burning Storm"

This topic has been archived. This means that you cannot reply to this topic.
58 replies to this topic

#51 strij

strij

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 462 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 13 September 2011 - 00:07

Та, след "възраждането" досега не бях коментирал, къде поради нямане на време, къде мързел, къде нещо друго... от тази страна е хубаво, че не сте имали много шоута досега, че да не ми падне съвсем  оувърнес-а,  хубаво и че съм сред връзкарчетата със специален статут, лошо само че сте решили да вземете титлата от най-великия шампион на галактиката... :ph34r: Сега малко по-серизно... в началото ми се стори леко тъпо шампиона да е коронясан по този начин, главно може би заради манията на хората, дето пишат дневници, постоянно шампионите им да са някакви мазни хийлове и един вид клиширано такова ми се стори. От друга страна пък, ако пак беше някакъв турнир, би било още по-клиширано, и като се замисля малко не бих казал, че е лошо решение. Малко странно ми се струва това, че двамата братя, които досега винаги искаха да се изпотрепят, си съжителстват сравнително мирно помежду си, та дори и с общ враг. Интересно решение да ги изкарате (да се изкарате) пълни мизерници, да видим накъде ще се развие историята, ще има ли търнове-мърнове, swerve-ове-mwerve-ове (би било логично един търн на Bryan, макар че трудно да се каже търн при положение,че и двамата са зли). Мидкард мачовете честно казано не ги чета подробно, знаем, че socki често се изкушава в писането на дълги мачове, в което няма лошо, просто не всички биха ги чели от-до.
Та за началото... хубаво, че не почнахте с клишираното патетично появяване на Steve и захаросани приказки. Определено може да се каже, че беше изненадващо. Та да видим колко ще продължи царуването на Радокс, дали ще е 1-2 месеца(амм.. то 1 вече мина ;D) и ще издигне някой (нов) талант, (например както си го изкарва на Pete Apple би могла да се заформи такава история, макар че се съмнявам точно той да е следващия шампион), или ще има някакъв reign of terror от който всички да пропищят. Зависи и как ще се развие и историята му срещу братята разбира се, засега не мисля да давам прогнози и не бих заложил на може би превидимото - swerve от страна на Bryan. Май нещо взех да се повтарям, та нататък... Тук за мен настана леко объркване, че мистър 5:86? не беше маркиз, но вероятно скоро ще свикна с това. Иначе силно промо. Ще видим накъде ще се развие историята за брат му, евентуално дали ще се замеси Tyler Gold и така... Като стана въпрос, любопитен диалог между моя и бизквитения човек, все пак и мен ме съмнява на този етап да има вражда между тях, може би евентуално по-нататък, зависи вероятно и от това, което казах в предното изречение. За МЕ-то, както и очаквах, Pete даде определен отпор вероятно заради прекаленото самочувствие на Radox, но все пак очаквана победа за новия шеф.
За второто шоу - очаквано начално промо, добре се билдва историята на братята и Радокс. Интересно дали имате нещо предвид за Pete Apple(пф, пак се повтарям) или просто random фейс мидкардър, върху който злия шеф да си изкарва злобата. Едно време ако не се лъжа за ролята на жертвеното агне на злия шеф беше за Tyler Gold. Та(отново) като стана дума за него и мача за претендент за "чистата" титла, участието на моя човек леко ме изненада всъщност. Не бих казал, че е изненада победата на Spades, реакцията му след мача също не бих казал, че е неочквана. Нормално е, след като е бил действащ шампион преди затъването на WG, да не е очарован от шот за мидкард титла. Все пак и на мен ми се стори, че с речта си я закопа повечко от нужното. Иначе пък речта му въздейства на Радокс дотолкова, че да си го мръдне от единия крачол в другия.

Spades е перфектния човек за PPV защита на Radox, като повтарям защита, защото не искам при никакви обстоятелства той да е шампион.
Чи що пък не?  :rolleyes:
Някои неща ги казаха и преди мен (пф, не че повечето от тези, които написах досега никой не ги е казвал, но как да е), Ремус и на мен ми изглежда леко постен засега. Daniel ще видим колко още ще държи чистата титла, засега добре го играе като мазно гъзе-гаднярче.
И накрая да спомена за обявения мач за следващата седмица между братята. Някакси все ми се струва, че ще се осуети, защото ме съмнява, че ще го изхабите за седмично шоу. Почти съм сигурен, че ще послужи(ако изобщо започне такъв) за завързване още на историята между тях и Радокс.

Edit: Голям курек... сега видях, че е постнато и 3-то шоу и с това с прогнозата ми за него пост след самото шоу стана леко тъпо, макар че познах. Ем, коментарът ми за щоуто вероятно ще е по-късно.

Edit 2:

Radox (отегчено)
"Хъх.. мисля, че бях достатъчно ясен, хлапе. Давам ти шанс за Световната си титла. А сега се махай преди да съм размислил."

Jake O`Brian
"Уау.. не знам какво да кажа.."

Radox
"Кажи чао, гламчо!"

:laugh: :laugh: :laugh:

Edited by strij, 13 September 2011 - 00:25.

WG Shadow World Heavyweight Champion

#52 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 13 September 2011 - 11:48

Posted Image

WRESTLING GALAXY
HEAVY SINS PPV
Updated Card

WG Pure Championship Match
Daniel Ryder (cskar4eto) © vs. Jack Spades (strij)

Unknown Stipulations
Max Blade (maxxxed) vs. The Undefined (The Undefined)

Unknown Stipulations
"The Rookies" in action

"WINNING" Match
Pete Apple (Petioo09) vs. Chris "Winning" Walker (Charlie Sheen)

Edited by G, 13 September 2011 - 11:49.

Posted Image

#53 LightOne

LightOne

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 12 posts
  • 0 thanks

Posted 13 September 2011 - 19:20

Почвам шоуто с крехката надежда, че ще успея да го прочета цялото наведнъж. :(

И пак отново да отбележа колко благодарен съм, че има една-две припомнящи думи кой какъв е, че още ми се мешат.

Началният сегмент беше ОГРОМЕН и у двата смисъла на думата. Големи talkers имало на микрофона в тая федераця бре. Имаше различен подход към всеки и не се припокриваха. Доста от лафовете къртеха.
"от улица „Еу Тонг Сен” в Сингапур, чак до добрата стара „Мбондоу Мбаба” в Сенегал!" Гугъл Мапс?
Поне имаше смисъл от цялата сапунена драма с очакване за страхотен МЕ. Разрешаваш ги проблемите, Радоксе!
И дългоочаквания сблъсък е в самото начало? Ама вие наистина искате да принизите този супер сблъсък тотално. :(:
Ха-ха! Евала! Страхотен обрат! Атмосферата бе достатъчно надъхваща, за да засегне егото на Радокс. Засега "нестандартните" му егоистични решения пасват идеално на образа му. Доволен съм, че мега сблъсъкът е спасен за бъдещето, без някой от братята да излезе слабак. Интересно какви още идеи може да измъдри Радокс, за да постигне "непостижимото" братята да му цункат егоистичния задник.
Не че съм чел много дневници - но досега не бях срещал толкова отдаден коментар "Оууууууууууууу! Ауч!" От някоя селска телевизия ли го изкарахте тоя?  :D
Както и да е - мачът беше великолепно описан. Яко ме държеше в напрежение. Имаше по малко от всичко. Излязох доста силен от този мач, дори и да не бях победил.
Сегмента между Крис и Ябълката беше добре извъртян между победител и губещ. Но все пак Ябълката не е чак толкова зле - и в двата мача се изправяше срещу непреодолими за него кечисти. Останах малко обаче с резерви към сегмента - някак твърде елементарно си направиха мача. Аз ако бях на мястото на Крис изобщо нямаше да се занимавам да доказвам нещо на Ябълката. Няма какво да спечели. Според мен е направен Ябълката да измъкне някаква чудотворна победа.
Следващият мач удари с един куршум два заека. Хем едната вражда се разви, хем друга тепърва започва. Тук да отбележа, че бе очаквано Макс да се намеси в мача от предния сегмент.
*бележка - бах мааму още колко има до края...имам късмет,че нещо днеска ма е хванала енергията*.
Сегментът у стаята на боса беше с една идея по-тъпичък от чудесията в началото, НО не по-малко интересен като разведряване и разнообразие от пороя думи, които се леят в това шоу.
Блъскат те колите, Ремусе. :(  Все някакви маниаци, които искат да прекратят кариерата ти, те преследват из дневниците...
Ха-ха-ха! Ок! Ако продължавате с такова изобилие хумор и нататък, може би пак ще успея да дочета цяло шоу докрай! Убийствен сегмент! ""Каквото и да продаваш - не купувам. Изчезвай."  - няма такова начало просто!
Доста объркан ми изглеждаше Джейк - явно горкия още не знае кой е и къде се намира. Да не е болен нещо у главата горкия? :(
И ама и пушец ми хаквате за цяло шоу - победа, че сега и шотче за титлата, а тъкмо мислех да зарязвам хубавия дневник. :(  Държите ме с вериги против волята ми садисти такива! :D
Отново чудесен мач. "но явно забравя за MMA опита " - пак да спомена за полезните вметки, с които не съм наясно. Добра идея за края на шоуто с двойното туширане. Така двамата ще продължат на следващото шоу да се карат кой е по-добрия, а новия шампион ще се пени колко е несправедлива съдбата към него.

Та страхотно шоу се получи. Няма как да не остана доволен от прочетеното. Имаше достатъчно разнообразие и хумор, които да ми поддържат интереса.

ЕДИТ
Забравих да спомена за супер якото интро, което сте подбрали на Светкавицата! Първите секунди определено наелектризирват тълпата.

Edited by LightOne, 13 September 2011 - 19:21.

BWC Local talent from Australia
Posted Image - Да живеят бъговете!
АЗ КАЗАХ ЛИ ВИ, ЧЕ Е SWERVE!

#54 Radox

Radox

Living Legend

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,932 posts
  • 0 thanks

Posted 13 September 2011 - 19:56

Тъй като още не съм СЪВСЕМ в час с останалите вражди, ще коментирам моите изяви на шоуто, които не бяха никак малко. Тук именно идва обаче първият лек проблем - аз бях ПРЕКАЛЕНО МНОГО на това шоу и на хората им дойдох в повече. Не че се оплаквам, че имам публичност де, хе-хе, само че все пак тотално съм навсякъде. От една страна е добре, засилва много образа ми и ме прави легитимно мразен от хората, но от друга сякаш останалите хора от ростъра не получават достатъчно време заради мен. Иначе доста добре с "желязната ръка" уредих няколко мача и затворих устите на дузина кечисти от ростъра. Мачът между G и Socki ... какво да кажа за него ... леко бях разочарован, че го нямаше, но се надявам да излезе някаква интересна история от това, защото честно казано взе да ми писва всяка седмица да ги пребивам, унижавам, изнасям от залата и т.н., без те да могат да направят нищо. Надявам се скоро да има някакво динамично развитие около тази май главна история в компанията към момента. Шансът на новака Lightone ми дойде малко като гръм от ясно небе, а и някак не е в стила ми да давам шотове за СВЕТОВНАТА МИ титла на разни новобранци, които на всичкото отгоре са goofy. Така че предполагам, че мач за титлата ми следващата седмица изобщо няма да има, защото тотално ще унижа и ще се изгавря с горкия новак и ще го накарам да изглежда жалък - поредният добър boost за образа ми. И за финал, какво да кажем - доста се заинтригувах от "мистериозната фигура", която е над мен в йерархията. Почти убеден съм, че това не е някакъв слух или фантазия, а самата истина и в скоро време ще разберем кой е той. Нещо ми подсказва обаче, че той едва ли ще е фейс, а по-скоро ще бъде още по-зъл и от мен психопат, нещо в стил Ministry Undertaker.

А, и между другото според мен мейн-ивента трябваше да бъде "мачът" между братята G и Socki, заедно със субсеквентното им изритване от залата от моя страна, вместо отборния мач между четирите пича, който уредих. Просто някакси повече отиваше за финал на шоуто това :)

Posted Image

California: Хората с власт, онези които взимат решенията от една страна са гении, а от друга паметници на безхаберието.

Posted Image

#55 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 14 September 2011 - 14:41

WRESTLING GALAXY News:

- James Smith (StyleR) се състезава вече две седмици с контузия на рамото.

- "WIW: Heartless tour series" & "NJPW Wrestling (12.09.2011)" са следващото поле за изява на таланти от WRESTLING GALAXY през месец септември тази година. Genesis Rhapsodos (Remus) ще защитава NJPW Junior Heavyweight титлата си срещу Naomichi Marufuji, а Savage Down (RVD & 619) & Pete Apple (Petioo09) ще вземат участие в престижният турнир на WIW - HEARTLESS Tour!

- American Fightning Network желае отново да поднови сериите "WRESTLING GALAXY: Vault". Все още двете страни не са се договорили детайлно относно идеята.

- От WRESTLING GALAXY потвърдиха, че остават още две издания на "Burning Storm" до дебютното PPV на компанията - "Heavy Sins"!

- На press conference в Детройт бе потвърдено, че мач за световната титла на "Heavy Sins" все пак ЩЕ ИМА. Ако Radox е шампион дотогава, той ще защитава титлата си, но не е известно още срещу кого.. или кои?

Posted Image

#56 degenerat 2

degenerat 2

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 188 posts
  • 0 thanks

Posted 14 September 2011 - 17:37

3-тото шоу, както и предишните две се получи много добре, а и беше някак по-лесно за четене поне за мен. Хубав начален момент, който трябваше да се направи, за да се обърне внимание на престижа на Pure титлата, а и всеки от участниците в него изпъкна по един или друг начин. Предполагах че мача между братята ще се отложи тъй като, да изстреляш най-големия фойерверк в началото не е добра идея. Начина по който стана обаче не беше никак лош, а и затвърди и без това солидния heat за Radox. Единственото нещо което не ми хареса бяха освиркванията за Brayan Fox. Да, помогнаха за невероятната атмосфера, но в създалата се ситуация в която Steve Fox e твърд face, a Radox твърд heel си мисля че на Brayan му отива повече да взима смесена реакция, като човек нито обичан като брат си, нито мразен като надутия шеф. Последвалия мач беше много добър и няма как да не е, все пак е Hardcore :-). Въпреки че Green отнесе туша не мисля че излезе слаб, а и победата бе полезна за победителя. Хубав мач между Undefined и Nightmare, a и от него се затвърдиха две истории. Разговорът между новаците беше забавен. "Ultras" насилие, о, да :-).
Поздравления за вниманието което обръщате на детайли като:

Да, това е добре.. и без това исках да ви кажа някои неща, дегенерати такива.
Отборния мач ще е интересен, но защо класически? No ropes 200V double hell double barbed wire barricade double landmine glass crush 300 light tubes deathmatch не ви ли звучи по-добре :-)? Забавно беше и с Radox и хлапето. Явно ще видим squash след седмица. Хубав МЕ и правилен завършек за него. Общо взето е това, пак браво за шоуто.

Why Hardcore Rules

Posted Image

#57 StyleR

StyleR

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 64 posts
  • 0 thanks

Posted 15 September 2011 - 17:34

Ще пусна един коментар само за мачовете, сега много не ми се коментира, но ке направя изключение :D.

Open подготвящия се мач................................................................. А уж очаквах един стойностен мач, но както и да е. Радой не се намесвай в мача на вечерта, деба!

Умееш ги дълбоките мачове, G. Добър развой на нещата около хардкор мача. Интересен ми беше още откакто Green донесе weapon-ите. Имаше добро развитие от началото докрая и си беше тръпка, eй :D. Общо взето, честита му победа на Лайтинг.

Blade + Undefined = мач на турнира? Дано!

Мейн-евента беше добре замислен, добре включи бивши врагове (вероятно, щом така пишеше..) в отбори... За шоуто мога да дам, откъм сегменти и мачове - 9/10.
Posted Image

#58 G

G

Chairman

• VIP

• 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 16 September 2011 - 11:17

Posted Image

WRESTLING GALAXY: "Burning Storm" Preview

... on American Fighting Network

-------------------------------------------

- Дали братята Fox най-сетне ще преглътнат гордостта си и ще започнат да оценяват Radox, като новият шеф на WRESTLING GALAXY, или пък ще бъдат безславно уволнени и затрити от компанията, която толкова години се считаше за тяхна?

- Какъв ще бъде отговорът на PURE шампионът Daniel Ryder (cskar4eto), след като бе прецакан от главния претендент за титлата му Jack Spades (strij) по време на миналото издание на Burning Storm?

Цел три обявени мача за изданието на шоуто:

Tag Team Match
Jack Boulder (crazy rex)& Paul Green (degenerat2) vs. James Smith (StyleR) & Jason Hayes (Antidote)

Normal Match
Ledg vs. Pete Apple (Petioo09)

WG WORLD CHAMPIONSHIP MATCH
Radox © vs. Jake O'Brian (Light One)

... това и още много ви очаква в изданието на Burning Storm, само по American Fighting Network!

Posted Image

#59 The Undefined

The Undefined

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 41 posts
  • 0 thanks

Posted 18 September 2011 - 22:24

Posted Image

TheUndefined

"Max Blade... имаш късмет, че охраната ме отдалечи от теб миналата седмица. *хахахха* След като аз ти попречих да победиш в твоя мач, ти дойде и ми спечели моя... Благодаря! Ние сме много различни, Макс - ти се бориш за победа, а аз за наслада Обичам да причинявам болка, а ти си лесна мишена! *пхахахахах* . Следващият път, когато се видим на ринга, няма просто да ти ударя финишъра ти и да си отида. Следващия път ще де бия, докато неможеш да станеш! Ще те бия, докато не заревеш да спра! Ще те бия... *АХАХАХАХ* докато не чуеш Дяволският Шепот!"

ПП. G, смени ми снимката на героя де!

Edited by The Undefined, 18 September 2011 - 22:26.

Posted Image

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002