Posted 25 January 2012 - 01:15
Press Conference highlights
Ето и кратко описание на провелата се в Токио пресконференция, преди FS1!
The Rock открива събитието:
"Благодаря на всички за присъствието. Нека ви кажа, още от самото начало, че другата седмица ще станете свидетели на една страхотна вечер, ако сте фенове на бойните спортове. Приготвили сме ви много entertainment изненади и елементи, но за hardcore MMA & K1 феновете, това ще бъде страхотно събитие без капчица съмнение. Както знаете, главните ни три мача ще бъдат Fedor Emelianenko vs. Josh Barnett; Hiroshi Tanahashi vs. Randy Orton & Nate Marquardt срещу Hector Lombard за Bellator Middleweight титлата! Специалната атракция на събитието ще бъде - The Great Muta vs. Ric Flair! 8-те суперзвезди са тук тази вечер, за да отговорят на въпросите ви преди Fighting Spirit 1! Можете да си заложите сладките задници, че това събитие ще бъде невероятно! Искам да благодаря предварително на Shane McMahon, The WWE, The UFC, TNA, Bellator, K-1, NJPW и всички замесени в успешното реализиране на този проект, без тях това нямаше да е възможно! Можем да започнем с въпросите..."
...
Въпрос към Flair: "Какво е усещането да се завърне в Япония, въпреки че този път няма да се бие за титла?"
Отговор: "Страхотно е, човече, "Nature Boy" се завръща след толкова години! Whooooooo, това ще бъде мача на вечерта, гарантирам ви. Дано Muta е готов, защото аз съм, готов съм за война, готов съм да дам живота си на този ринг за феновете. Нямам търпение!"
...
Въпрос към Hector Lombard: "Как е решил да заложи титлата си на това събитие?"
Отговор: "С Нейт имаме стари сметки за разчистване, а аз не отстъпвам никога! Той поиска такова условие, изпълних го, дано да си довлече задника и да се бие другата седмица, защото вече няма извинения! Аз не съм комисията, не съм пресата... влезем ли в клетката, това ще бъде края, няма да може да се бяга вече! Дясната ми ръка ще го намери рано или късно и от там нататък ще трябва да се припомнят събития!"
Отговор на Нейт: "Никой няма да бяга, спокойно!"
...
Въпрос към Fedor: "Как е взел решението да се изправи срещу Barnett във FS?"
Отговор: "Джош е страхотен боец, така и не успяхме да се изправим един срещу друг в Pride. Той имаше много успешна кариера, както и аз, време е да разберем кой е по-добрия боец. Сцената няма значение, важно е да отговорим на този въпрос след седмица."
...
ВЪпрос към Barnett: "Какъв е основният ключ към евентуална победа над Fedor?"
Отговор: "Ключ на врата, хаха, не знам (смях в залата)... Страхотен е, възхищавам му се отдавна и ще дам всичко от себе си за да го предам на ринга следващата седмица. Благодаря на FS за възможността, една невероятна идея, която нямаше как да пропусна! Надушвате ли..."
Отговор на Скалата: "Внимавай приятел... (смях в залата)"
...
Въпрос към Ортън: "Tanahashi ли е най-добрият Японски кечист според него? Един от най-големите тестове в кариерата ли е предизвикателството на японския "самурай"?"
Отговор: "Не знам за най-добър, но определено е внушителен с изпълненията си и присъствие на ринга. Със сигурност ще ми е трудно да се изправя срещу него на родната му земя, но все пак съм убеден, че ще си тръгна с победата! Време е да докажа на критиците си, точно какво мога!"
...
The Rock, след тъп въпрос на журналист относно нелогичните сделки между компаниите за осъществяването на този проект:
Отговор: "Ами на това мога да отговоря с... ТРАЙ СИ! Скалата може да обърне това подиумче, да добере питоните си до врата ти и да го строши просто така, това е отговора на въпроса ииии само той има значение! Скалата има приятели, да така е, Шейн има също, а нелогичен е шареният ти, маймунски костюм, който сигурно е избран от жена ти, Сандра... О, да, Скалата познава Сандра! Момчето, което раздава билетите отвън познава Сандра, целия свят познава Сандра, но никой не познава теб, затова просто си ТРАЙ! Candy Ass! (Смях)... Не, Скалата се шегува човече, говори каквото искаш, хаха!"
...
Гореща конфронтация между Nate Marquardt & Hector Lombard:
"Дано си се очистил от тези л*йна (стероидите) и да се биеш честно след няколко седмици. Познавам подобни лъжливи куч*и като теб, които все се приемат за жертвата, но вършат мрасотии когато никой не гледа!" - Започна да злослови Хектор, още в началото на организираното събитие.
"С кого толкова си се бил ти, че да обвиняваш "стероидите", още преди да съм ти сритал задника и взел тази титла от теб. С никой от top 10, това е истината! Шампионската ти титла е просто утешителна награда, никога няма да успееш в компания като UFC. Аз го направих, дори се бих за титла, сега ще взема твоята!" - Добави Нейт, секунди преди да се разрази скандала!