Kansas City, Missouri
Third Reich Arena
14,888 attendence
Музиката притихва и Майкъл Кол и Таз ни приветсват в ефир.
[Michael Cole] -Добре дошли на поредното издание на SMACKDOWN.Тук сме Майкъл Кол и Таз и имаме разтъсващи новини, който ще променят този спорт завинаги.
[Tazz] - Дишай, Кол, дишай.Наистина имаме големи новини и нямаме търпение шоуто да започне.
[Michael Cole] - Прощавай Таз, просто съм превъзбуден от настъпващата революция в нашето предаване.
[Tazz] - Нека не се изхвърляме а да видим какво има да ни каже....
HERE COMES THE MONEY, MONEY, MONEEYY
Shane McMahon крачи бавно към ринга и със задоволство приема бурните аплодисменти на феновете.Чуват се скандирания -
GET WELL SOON,GET WELL SOON...Показано е видео как куп звезди от федерацията посещават Винс в болницата
[Shane McMahon] - Както сте разбрали моят баща - Винс Макмеан е в много тежко състояние на кома.Шансовете да излезе от нея към този момент са изключително малки.Ние, фамилията Макмеан проведохме няколко разговора помежду ни и решихме да предадем бизнеса в ръцете на човек, който наистина иска да се занимава с него.За ваша жалост този човек не иска бъде представян толкова скоро на феновете и ще запази анонимност засега.Искам да благодаря на всички фенове и на всички хора вложили нещо в този спорт.
Залата буквално избухва след което е показано десет минутно видео в чест на фамилията Макмеан.
[Michael Cole] - Можете ли да повярвате какво се случи туко що !?!?! Имаме си нов собвственик !!
[Tazz] - Какъв шок.Пожелавам на г-н. Макмеан възможно най-скорошно оздравяване и нека някой ден го видиме отново на ринга.
[Michael Cole] - Таз, осъзнаваш ли какво се случи. ИМАМЕ НОВ СОБСТВЕНИК!!! За първи път от...много години компанията не е в ръцете не МАКМЕАН.
[Tazz] - Стига си се повтарял бе, шизо.Кой ли е новият ни собственик ?
CAN YOU DIG IT SUCKA, SUCKAAA
[Michael Cole] - Ето го и U.S. шампиона. Какво ли има да каже... ?
[Booker T ] - FIV'TIME FIV'TIME WORLD CHAMPION.А сега съм и U.S. шампион.Доказвал съм доминацията си и във отборната дивизия. Побеждавал съм всяка звезда от тази федерация.Печелил съм всичко.Красив съм.Имам красива жена.
(BOOOO).Живота не може да е по-добър.Не съм...*************
- в този момент се чува музиката на Мат Харди и той се появява на рампата.
[Matt Hardy]- Млъкни бе, шибан НЕГЪР.
(публиката е в шок, на глас ли го каза ?)Да, чухте ме! НЕГЪР. Н – Е – Г –Ъ – Р !! Титлата която си спечелил е титлата на АМЕРИКАНСКИТЕ СЪЕДИНЕНИ ЩАТИ.Ти не си американец, ти си африканец, маймунаааа, макак....Погнусен съм, че дори за миг си докосвал този свещен пояс.Мисля, че е време .....**********
от изневиделица Matt Hardy е повален от...Орландо Джордан.Разбираемо е защо Джордан е недоволен от чутото.Букър Ти също притичва и двамата смазват от бой горкия Харди.
COMMERCIALS
Връщаме се в SMACKDOWN, където вече се първия мач за вечерта е започнал а именно -
William Regal срещу Funaki.Мача е бърз и двамата си разменят по няколко удара, но Регал взима надмощие и започва да натяга Фунаки с лукави хватки за предаване.Oпит за туш - 1,двв... Фунаки се повдига излиза от ринга за да си събере мислите и да се концентрира.През това време Регал си ''играе'' с публиката показвайки средни пръсти на тъпите американци.След като съдията преброява до 8, Фунаки се качва на ринга и пердаха по негов адрес продължава след като Регал го поваля със страховит саблен удар.Опит за туш 1,2 kick out.Япончето не е готово да загуби този мач.Бърз leg sweep и Регал е на земята.Фунаки го засипва с удари в лицето и се налага съдията да ги разтървава.Публиката cheer-ва Фунаки и той се качва на най-горното въже...изчаква Регал да стане и....FLYING DROPKICK право у зурлата!!! William Regal кърви като
прасе.Носа му е busted wide open.Съдията прекратява мача?!?! Да, това е знак за TKO.
Фунаки победи !! Каква победа за Фунаки!! Той вади някакво тефтерче и си записва нещо.Интересно...
Пренасяме се backstage, където
Мат Харди има да ни каже нещо...
[Matt Hardy]- Шибаните негри, брато!! Шибаните негри ме пребиха. Обявявам война на всички чернилки по целия свят.Ако има желаещи да защитават бялата раса, нека ме потърсят.Нека изчистим света от тази напаст. В този момент, новият ГЛАВЕН МЕНИДЖЪР - Sparkle си минавал, чул това и възкликнал - О! Ето го и м
айн евента за Survivor Series. Черни срещу бели.Кофти късмет Мат, засега си сам, а те са двама.Ще се възползвам докато съм в ефир да обява и
ТУРНИР за главен претенден за световната титлта.Днес ще се проведе първия полуфинал
Randy Orton vs Chris Benoit.
HOLLYWOOD DISGUISE
Връщаме се на ринга където главните претенденти за титлите по двойки
MNM ще се бият срещу Paul London и Brian Kendrick .Мача е доста one sided, след една много добра комбинация на Лондон и Кендрик и не дават възможност на Мер
кури да се смени с Нитро.През цялото това време Мелина си скъсва гъза от викане и мотивиране.Между другото, Мелина ми изглежда малко напълняла, но нека се върнем към мача. Лондон вкарва няколко тупаника на Джой Меркури след което му прави някакъв inverted moonsault от второто въже и опитва туш, но безуспешен. Следва смяна и няколко тръшвания от страна на Кендрик над Меркури, след което Браян се качва на най-горното въже и опитва
Whirling Twirlixer, но не успява да уцели и Меркури прави успешно смяната.Публиката избухва, а Нитро размазва всички на ринга, вкарва един много силен Superkick на Кендрик и успява да отбележи победния туш.Изглежда Нитро има да казва нещо..
[Johnny Nitro] - Това, което видяхте беше съобщение към отборните шампиони - LOD. На SS титлите са наши !! Следва една доста страстна
целувка между Мелина и Нитро....
COMMERCIALS
JBL OPEN CHALLENGE
JBL е на ринга и отправя отворено предизвикателство към целия WWE ROSTER.
Рей Мистерио е човекът приел предизвикателството на ''Кеч Бога''. В този момент на рампата се появява новия главен мениджър - Емил Бухалов аka Sparkle.
[Еmil Buhalov] - Здравейте !! Забавлявате ли се ?
(публиката избухва) Не ми пука всъщност..
(booo)Тук съм за да ви кажа, че този мач ще се води под
HARDCORE правил и е за
HARDCORE ТИТЛАТА ! Бъдете готови да я защитавате 24/7.Единственото правило е , че
НЯМА ПРАВИЛА. Sparkle се прибира backstage,а рефера бие гонгата за възродената хардкор титла.
Рей Мистерио много бързо се ориентира и веднага грабва един стол до коментаторската маса.JBL се запътва да тараши под ринга за оръжия, но Мистерио е бая по-бърз и го нацелва централно в тиквата с един vicious chairshot.Няколко ритника в главата и опитва туш, но разбира се безуспешен.Мистерио взима отново стола и следва бурна серия от около 10-12 удара със стола и опит за туш - Еднооо, двеее, трииии ! Каква елементарна победа!! Мистерио си тръгва с пояса, но е нападнат още на рампата от
Christian, който опитва да направи The Unpritier, но малкия мексиканец го контрира с бърз туш 1,2,3 и титлата все още е в
Рей Мистерио.JBL е на ринга и се чуди какво се случи, та той искаше просто да скуашне нЕкой местен джобър..
Камерите ни пренасят backstage където
Coach има няколко въпроса към световният шампион -
''Животното'' Батиста.
[Coach]- Е, шампионе, какво мислиш за смяната на властта в нашето шоу и като цяло в WWE ?
[Batista]- Мен тези неща не ме интересуват.Както виждаш все още титлата е в мен.
[Coach]- Какво мислиш за идеята на новия ГМ ? Турнир за световната титла ?
[Batista]- Бе кво да ти кажа...приемам всякакви предизвикателства, но мисля, че това е добра идея и се надявам най-достойния да победи.Аз съм готов да размажа всеки един от претендентите !!
[Coach]- А мнението ти за създалото се напрежение между ъммм бели и черни... ?
[Batista]- Когато му настъпи времето ще се разбере мнението ми...
[Coach]- Благодаря за отделенето време.
[Batista]- Не ми се мазни,
гламчо.
В този момент камерите хващат Фунаки да си записва нещо в тефтерчето...
COMMERCIALS
Heeeeeeyyy,Heeey
Randy Orton vs Chris Benoit
Semi-final world title tournament
Ренди Ортън пристъпва бавно към ринга взирайки се право в очите на Беноа.Той не изглежда уплашен, а адски концентриран.Съдията дава началото на този мач.И двамата състезатели се вкопчват един в друг, като Ортън взима надмощие и хваща Беноа в.....headlock
. (no shit)Канадския Върколак обаче има опит с такива хватки и много елегантно се измъква, като дори на свой ред прилага headlock след което бърз leg sweep и успява да заключи някакъв leg lock, но Ортън се добира бързо до въжетата.Ортън се изправя бавно и опитва опит за RKO, но Беноа внимава и го поваля на земята, като на свой ред се опитва да заключи
Crippler Crossface, но Ортън отново успява да се измъкне и дори нанася няколко удара с който взима превез над мача.Следващите 5 минути са доста скучни като не се случва нищо интересно.Все пак Беноа се връща в мача със фамозната си серия от германски суплекси - 5 на брой за Ортън.Беноа усеща, че набира скорост и се качва на най-горното въже.Засилва се за своя Diving headbutt, скача и RKO от нищото!!!! Как го забоде ! Опит за туш - 1,2,3 !! Ренди Ортън е първия финалист в турнира за световната титла.Шоуто завърша с празнуващия Ортън на ринга.