Пиша докато гледам:
Дано Sorensen се оправи, най-накрая започна да ми изглежда като нещо повече от безличен jobber...
Промото на James Storm беше поредното му добро. Имам чувството, че като подхване зад микрофона няма спирка.
JOE! JOE! JOE! JOE! JOE! JOE! Догодина нещо повече!
Austin Aries е ДЗВЕР! Не мисля, че съм виждал толкова доминиращ heel, който си печели мачовете и чисто, а не "като heel." Предполагам на Lockdown ще изгуби титлата и се надявам да го направят както трябва. Имам едно такова предчувствие, че Sabin ще се завърне и той ще е този, който ще го бие.
Още един song на AJ? Не можеха, просто не можеха да му оставят онзи от 2007-ма, когато turn-на. Определено звучи по-добре от предната. AJ хем искам да го видя като шампион, хем, не, щото тая година трябва да е на Storm & Roode. Мачът не беше кой знае какво, но пък ми хареса spot-а, който направи за първи път на BFG08.
Оле, бях забравил, че и тоя мач го има в карда

Йей, сменили са му титантрона и носи старата кърпа, а ако се сети да носи и червено-жълтата си тениска. TNA продават сигурно 3 различни. Я, имало акъл! Gunner би и то подобаващо. ЕВАЛА, не сте бавноразвиващи
Sting

Как да се оплачеш, че хора като него и Flair им отделят по няколко минути. Те са си интересни и не изяждат пуша на никого. АААА... BEER MONEY! Ако бяха направили taunt-а щях да откача

Мега епичния finish! Не знам от колко време насам виждам смислен ref blow в main event на TNA. Bobby Roode продължава да е The Man