WCW Presents:
[image]http://th01.devianta...ite-d3iy61v.png[/image]
Chesapeake Energy Arena, Oklahoma city, Oklahoma
Attendance: 12, 320
Както винаги започваме с мощно cheer-ване от феновете и фойерверки. Сега и коментаторите да кажат нещо:
Joey Styles: Дами и господа, вие сте с поредното издание на WCW Monday Nitro!
Paul Heyman: С всеки изминал ден SuperBrawl наближава все повече и повече, а с него и Elimination Chamber мача за The WCW World Heavyweight Championship. След като вече знаем трима от участниците - Max Blade, 'Shining' Steve White и Titan ни остава да се надяваме тази вечер да разберем още имена!
Joey Styles: Освен това - историята между Dark Warrior, протежето му Dark Horse и Air Daniels за WCW TV титлата се заплита, но да не забравяме, че в мача има още един участник - психично болния Kross. Какви ли обрати ще предприеме враждата днес?
Paul Heyman: Няма как да не споменем и продължаващия с пълни сили турнир за WCW Tag Team титлите, къдетo The Rich Bastards са се устремили право на върха с две победи, но миналата седмица The Extreme Hardcores доказаха, че не трябва да бъдат взимани на шега.
Изведнъж по рампата, облечен изцяло в дрехи с цветовете на USA, с американско знаме на рамене и микрофон се показва Captain Spencer:
(междувременно на ринга има контейнер)
Spencer:Oh, say! can you see by the dawn's early light
What so proudly we hailed at the twilight's last gleaming;
Whose broad stripes and bright stars, through the perilous fight,
'er the ramparts we watched were so gallantly streaming?
(химнът на USA)
Captain Spencer:Великолепно! Великолепно! Страхотна песен, наистина те надъхва, наистина те кара да я пееш с удоволствие, сякаш тя сама извира от устата ти както когато някой тъп американец повръща хот-дог например. ХАХАХАХХАХА Вие тъпи американци! Чудите се защо съм облечен в такива дрехи? Чудите се защо нося грозното ви знаме на раменете си? Чудите се защо пея проклетия ви химн? Е, аз всъщност не знам защо, но знам какво да направя с тях:
И в следващия момент всичко американско що има по себе си (панталони, блузи, знамена) отиват в кофата за боклук. Той дори се прави, че повръща, за да изхвърли и американския химн. Сега той остава само по шорти.
Captain Spencer: Ето така се изхвърля боклука ХАХАХАХАХХАХА! И за да ви покажа какво са истински цветове, какво е истинска красота, какво е истинско знаме... Ще трябва да ме изчакате, защото съм ги забравил някъде.
Spencer се връща зад кулисите, където след малко забавяне излиза изцяло променен - с канадски дрехи, канадският флаг и:
Spencer: O Canada!
Our home and native land!
True patriot love in all thy sons command.
With glowing hearts we see thee rise,
The True North strong and free!
(химнът на Канада)
Spencer: Ето това наистина е страхотна музика за ушите, нещо, което те кара да се разчувстваш за своята горда нация, за своят горд народ, за своята горда държава! *BOOOOOOOO + яко хвърляне на боклуци* Знаете ли, booo-вайте ме колкото искате, това няма да промени факта, че извън тази зала единствената ви работа е да си седите в малките къщи, впрочем само тези които имат къщи, а те са 5%. Та, вие седите в малките си къщички, ядете поредния бургер с пилешко месо по-старо от баба Адисън и гледате поредния тъп латино филм вместо да си намерите работа и да дадете пример на децата си, които след това стават още по-жалко копие на самите вас. Навсякъде, във всяка област Канада е по-велика от USA, дори и в кеча американските мухльовци никога не са били на нивото на канадските легенди. Нужно ли е да изброявам - Bret Hart - най-техничния кечист на всички времена и роден къде - в Канада естествено, брат му - Owen Hart, още един страхотен кечист, който обаче намира смъртта си по вина на американската федерация WWF, легендарните Edge и Christian *през цялото време яко поп за всички изброени легенди* Кажете ми как ще сравните тези кеч богове (gods of wrestling ;[) с американеца Joe America? Сериозно? Джо не може да се сравнява дори с прабаба ми, защото и тя ще го победи, ако се бие срещу него. А сега, на SuperBrawl, не прабаба ми, а аз, Captain Spencer, завършил канадско военно училище, и награден с чин капитан ще се бие с малкия Joey и ще му дам урок, какъвто никой не му е...
Най-после непрекъснатото boo-ване е прекъснато от поп за появилия се Joe America:
Joe America: Спенсър ще ти кажа нещо, две седмици ти плямпаше всякакви глупости относно USA. Набеди я милиони пъти, обвини я в немислими неща, обвини тези хора в немислими неща и на мен ми писна, писна да обиждаш моята страна и сега аз ще те науча на урок - никога не обиждай USA, никога не хвърляй знамето и в контейнера, кучи сине, защото в кофата за боклук има място само за теб, канадска отрепко!
Joe America се нахвърля върху Spencer и те си спретват здраво меле, преди Spencer да го забие в металния контейнер. След това капитана заключва TAAL (the Anti-American Lock) и след като изтощава напълно американеца го хвърля в контейнера.
Spencer: Ето какво стана когато си позволи да излезеш на ринга - ти беше изхвърлен, точно както ще стане на турнира, където ще се бием в
dumpster match!
Пренасяме се зад кулисите, където в стаята си седи Raven заедно с много яка мацка.
Raven: Е, на какво си готова за да подпишеш договор?
Мацка: На всичко...
Двамата започват да се целуват, когато се появява Kevin Hero.
Kevin Hero: Хей, Raven, много ти благодаря, че си ме включил в мач тази вечер. Радвам се, че ще мога да се бия за първи път тук и да докажа качествата си.
Raven: Ъ, добре Kevin, но в момента както виждаш съм... Малко зает.
Kevin Hero: О-о-о, сължалявам, наистина не забелязах госпожицата. Извинявам се, че ви прекъснах, оставям ви. О, преди това да ви разкажа една смешна история, подобна на тази. Веднъж си седях у нас и гледах любимото си talk show, когато изведнъж баба ми се появи и изключи телевизора. Хахаахаа не можете да си представите колко ядосана изглеждаше...
Raven и мацката напускат стаята докато той продължава да си говори.
Първият мач за вечерта ще е отборен. На ринга, съпроводени от музиката си и яките пички излизат Rich Bastards.
Daddy Bob: Миналата седмица след като победихме Ancient Gifts ние се качихме в лимузината си и отпътувахме към най-близкия стрийптиз бар. Но докато все още се возехме и опипвахме тези кукли (сочи пичките) ние видяхме по плазмата си, че бедняците Extreme Hardcores казват нещо от вида "богати копелета, пазете от нас, за да не влезете в света на екстремното". Боже, като ги гледам, този "екстремен свят" би трябвало да означава най-бедното място на света, нали? *BOOOO*
The Prince: Както и да е, ако ще този "свят" да е рая, ние не мислим да ходим там, защото живеем в собствен рай. Така че Ben Extreme, Hardcore Boy, довлечете си задниците до тук, за да ви отведем в света на загубеняците.
Без никакво забавяне екстремните вече са на ринга и е време мачът да започне.
Extreme Hardcores vs. Rich Bastards
Мачът минава по обичайният начин - копелетата се опитват по всякакъв начин да подкупят съдията, но накрая Hardcore Boy прави Tool of Destruction на Rich Daddy Bob и братята нанасят първа загуба на богаташите.
Winner: Extreme Hardcores
След мача The Prince се опитва да издърпа Bob от ринга, но получава baseball slide и си тръгва с курвите без партньора си. А той получава shooting star press през маса. Extreme Hardcores ликуват.
Зад кулисите Jeremy Borash е до Air Daniels.
Jeremy: Daniels, две поредни седмици Dark Warrior и Dark Horse те пребиват. Какво мислиш, че искат те от теб?
Daniels: Нямам никаква представа какво съм им направил. В battle royal-a преди две седмици дори не ударих никои от тях, на никои нищо не съм казал, а те просто ме нападат и ме пребиват. Явно искат да ме откажат от мача за Television титлата, но това няма да стане. Аз отивам на SuperBrawl и там печеля титлата!
Jeremy: Не смяташ ли, че в лицето на "Тъмните" и психично болния Kross имаш прекалено силна конкуренция за да се смяташ за сигурен победител?
Daniels: Повярвай ми, Jeremy, познавам възможностите си и знам, че мога да го направя. Занимавам се с кеч откакто бях на 15 години и оттогава няма ден, в който да не съм тренирал и все пак не успях да пробия по-нагоре от ROH. Сега имам шанс да стана легенда на велика федерация като WCW, така че не мисля да го пропускам. Още тази вечер когато си партнирам с Kevin Hero ще докажа, че съм достоен да бъда шампион. *поп*
Камерите ни преднасят в един от коридорите, където Kross върви заедно с Ice Man. Те ще се изправят срещу Air Daniels и Kevin Hero.
Психото и партньора му за този двубой вече са на ринга.
Kross: Сигурен съм, че вече ме познавате, но мисля, че ще е правилно да ви представя моя "колега" за този мач - Ice Man. Кажи няколко думи, Ice.
Ice Man: Нямам какво да кажа а и не обичам много, много да говоря, нека просто противниците ни излязат, за да бъдат победени.
Противниковият отбор вече е на ринга и е време мачът да започне.
Air Daniels & Kevin Hero vs. Ice Man & Kross
Daniels и Hero доминират през целия мач и накрая взимат победата след като Hero "посреща" Ice Man (Hero's Welcome). Kross пък предава съотборника си и след края на двубоя разбива главата му със стол.
Winner: Air Daniels & Kevin Hero
Докато спечелилите се радват на ринга по рампата се появяват Dark Warrior и Dark Horse. След около 2-минутен бой Dark Warrior е прогонен от ринга, а Dark Horse отнася Hero's Welcome и AirWave. Този път Daniels ликува.
Сега се пренасяме на паркинга, където от луксозна лимузина излиза едно от най-големите имена в кеча в момента - Slash!
На ринга пък е главният мениджър Raven, който явно ще ни представи новодошлия кечист.
Raven: Дами и господа, за мен е удоволствие да ви представя най-добрият кечист в днешно време - Slash!
The Biggest Star in the Wrestling Industry излиза на ринга под бурните аплодисменти на публиката.
Raven: Slash, радвам се, че макар да имахме някои неразбирателства около новия ти договор, ти прие да се съзтезаваш за World Championship Wrestling. Тъй като си много ценна придобивка за WCW ти директно влизаш в борбата за титлата в тежка категория и ще се биеш за нея на SuperBrawl в Elimination Chamber мача!
Slash: Естествено, че ще се бия за нея, Raven, иначе никога нямаше да подпиша тъпия договор, който между другото дори не отговори на личните ми условия.
Raven: Знам Slash и въпреки това се радвам, че прие да дойдеш тук, в WCW. Наистина го оценявам, както и всички фенове. *BOOOO*
Slash: Смятам, че все пак е правилно да оповестим някои неща около договора ми сега, пред тези хора, за да не се налага да ти ги припомням по-късно. Първо - нямаш право да ме включваш на мач на седмично шоу. Ще се появявам само когато си искам.
Raven: Ами, да, добре...
Slash: Второ - нямаш право да ми отказваш title shot-ове за която титла си поискам по всяко време, ясно?
Raven: Ъ-ъ-ъ, да, ясно. *публиката започва да крещи "contract sucks"*
Slash: Трето - получавам служебен автомобил, служебна охрана, служебни слуги и месечна заплата от рода на ... 300,000 долара. *BOOOOOO*
Raven: Ами, щом така трябва...
Slash: И последно...
Max Blade излиза под бурните овации на публиката.
Max Blade: Хей, Slash, млъкни за бога. Идваш на ринга и публиката те аплодира, а в следващия момент започваш да говориш всякакви глупости за пари, title shot-ове и други подобни. Толкова ли си слаб, че договорът ти да включва клауза "мачове за титли когато си поискам"?*поп*
Slash: Max, тук на ринга обсъждаме важна работа, върни се зад кулисите, защото наистина ще се ядосам и ще го отнесеш. *Blade се усмихва* Raven, разкарай го или ще напусна WCW веднага.
Raven: Ъъъ, Max, моля те, върни се зад кулисите. По-късно ще поговорим.
Max Blade: Ооо Raven спри по дяволите, не мога да търпя да гледам как лижеш задника на този кучи син. На него въобще не му пука за компанията, пука му само да има изгоден любовник под ръка. *ЯК поп*
Slash: Тук прекали, Blade, сега ще си го получиш.
Slash тръгва да атакува Max, но бива прогонен от ринга.
Max Blade: По-добре внимавай с кой се закачаш, cause
DA BLADE IS GONNA SLICE YOU!
Slash се прибира зад кулисите разярен, като Raven се опитва да го успокои.
Време е за третия мач за вечерта. В него един срещу друг ще се изправят Titan и местен кечист, наричащ себе си "The Titans' Killer".
Пръв на ринга излиза Titan, бурно освиркван, след това се появява и The Titans' Killer с микрофон в ръка.
The Titans' Killer: Точно това чаках. Чаках WCW Monday Nitro да дойде тук, в Oklahoma City, за да докажа на всички, че титаните могат да бъдат побеждавани. Така че се готви да загубиш, копеле!
Titan vs. The Titans' Killer
За около минута Titan разхвърля противника си на ринга, след което приключва мача с Titan's Clutch.
Winner: Titan
По-лошото се случва след мача. Titan, по заповеди на Solon, заключва отново Titan's Clutch, като държи опонента си така за около 40 секунди. След това му прави два последователни chokeslam-a, а върхът на всичко е, че след това хваща The Titans' Killer в позиция за Two Hand Chokeslam и от ринга го хвърля през коментаторската маса!
Solon: Това бе поредният заблуден глупак, който си мислеше, че може да се сравнява с моя Titan. Всички са много въодушевени преди мачовете си с титана, но след него не могат да помръднат. А когато човекът, който държи планетата на раменете си има около себе си 6 тона вериги и 5 други смъртни, то нищо няма да го спре да ги убие всичките до един! *Злобен смях и яко heat*
Joey Styles: Paul, с всяка изминала седмица започвам да се страхувам все повече и повече от този гигант. Видя ли какво направи с местния кечист The Titans' Killer.
Paul Heyman: Така е, Joey, той е машина за убиване, а Solon умело я контролира. С затъмненото съзнание на подлия му мениджър и с неговата нечовешка сила, това определено е един от най-страховитите дуети в историята на американския, а и не само кеч.
Сега зад кулисите Jeremy Borash се е натъкнал на спорещите Raven и Slash.
Jeremy: Господин Slash, може ли само за минутка?
Slash: Какво, какво за бога е това? Raven, не ти ли казах, че не искам никакви тъпи интервюта?
Raven: Ъ-ъ-ъ, да, да, Jeremy, махни се оттук, моля те, по-късно ще поговорим.
Jeremy: Но аз искам само да разбера как Slash реагира на нападките от страна на Max Blade.
Slash взима микрофона от ръцете на Borash.
Slash: Нямам на кой да давам обяснения за нищо. Max Blade опитваше да се прави на герои, но ще си го получи на SuperBrawl, където ще му смачкам фасона. А сега се разкарай!
The Biggest Star in the Wrestling Industry хвърля микрофона по Jeremy и се насочва към лимузината си.
А камерите ни отвеждат на стадион и по-точно на леко-атлетическа писта.
Paul Barry: Още малко, още малко, ДА! Снимай тук, снимай новата звезда! Mike Walker току що подобри 15 годишния рекорд на Юсейн Болт по бягане на 100 метра. Страхотна работа, Mike!
Mike Waler: Даа така е, Paul, Болт може да ми лиже задника хахаха. Както виждат всички фенове на WCW, ние със съотборника ми наистина се ядосахме от тези две загуби и тренираме много усърдно тук, на пистата, в залата на ринга, и в домовете си. Какво тренираме в домовете си? Вдигане на трофеи!
Paul Barry: Гответе се, Extreme Hardcores, гответе се, Rich Bastards, гответе се, Ancient Gifts, защото атлетите са заредени на сто процента и са готови да мачкат!
Отново се връщаме в залата, където ME-та ще е triple threat match между Captain Spencer, 'Shining' Steve White и Max Blade.
Пръв на ринга излиза Steve White, посрещнат с добра реакция от публиката. След него на ринга се появява Captain Spencer, бурно освиркван. Последен излиза и Max Blade и получава най-големия поп на вечерта.
'Shining' Steve White vs. Captain Spencer vs. Max Blade
Преди двубоя Steve White подава ръката си и на двамата, като Blade приема, а Spencer отказва. Мачът се развива равностойно, като понякога Max и Steve работят заедно. Spencer, обаче успява да заключи White в TAAL, но Joe America се появява по рампата, бутайки контейнер. Spencer отпуска захвата и това позволява на бившия свещеник да го тушира чрез schoolboy!
Winner: 'Shining' Steve White
След мача Joe America изритва Spencer извън ринга и го вкарва в контейнера! Резултатът вече е едно на едно.
White пък тръгва да напуска ринга когато без да иска се блъска в Max. Те, обаче не се сбиват, а просто се разминават. Titan, обаче излиза на ринга и и Blade, и Steve му налитат, но той ги неутрализира и ги просва с двойно задушаващо. Отново титанът ликува в края на шоуто.
Edited by Lubo Dimitrov, 05 February 2012 - 01:58.