Jump to content

* * * * * 1 votes

WCW - The legend is back!

• Please log in to reply
39 replies to this topic

#26 stivy88

stivy88

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 137 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 05 February 2012 - 22:19

Браво. Това шоу за мен ти беше едно от най-добрите. Най-много ми харесват образите на Титан и Капитан Спенсър, двамата просто къртят. Малко не ми харесва идеята за мач с кофи за боклук, но поне това е нещо иновативно и може да се получи добре. Доминацията на Титан е пълна и като че ли той е най-добре описания кечист по отношение на арсенала от хватки. Това ми напомня, че може би е по-добре да описваш малко по-дълго мачовете за да разберем повече по отношение на уменията им на ринга. Ситуацията около отборните титли също е доста интересна. Рейвън наистина изглежда доста мизерен, но пък една вражда между него и Слаш в по-късен етап би била доста интересна. Добре си се справил продължавай в същия дух. С нетърпение очаквам ППВ-то.

#27 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Current mood: Cloud 9

Posted 05 February 2012 - 22:27

^ Dumpster мача не е нов бе, още през 1998 на WrestleMania New Age Outlaws се бият с Chainsaw Charlie (Terry Funk) и Cactus Jack (Mick Foley) в такъв мач. :D Иначе за арсенала от хватки и "по-дългото" описване на мачовете ще го правя само на ppv-та, защото шоутата и без това се получават дълги, пък и с описване на мачове става още по-тегаво за читателя. Raven, както казах и на teddy_hart, изглежда мизерен, защото сега той е GM и като такъв се опитва да направи най-доброто за WCW. А Slash е важна, draw-ваща фигура по това време и затова изглежда така, сякаш "Гарвана" му лиже гъза. :D

Иначе много благодаря за коментара, остават още две издания на Nitro преди SuperBrawl, така че get ready. :D
Posted Image

#28 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 19:50

Рейтингът на WCW Monday Nitro от тази седмица е бил 3.616 - по-добър показател от миналата седмица. RAW пък е постигнал едва 4.8, като от повече от година WWE не бе падала толкова ниско. Главната причина за спада може би е изключително ограничените истории, които WWE са подготвили, както и липсата на Alex The Legend, естествено.

По време на live event (house show), фен се е опитал да нападне Captain Spencer, който обаче го пъхнал в кофа за боклук. Очаква се WCW да санкционира канадеца, като дори има вероятност той да не вземе участие в следващото Nitro.

Освен monday night wars, WWE и WCW започват да се противопоставят една на друга все повече. Компанията на Paul Levesque е пуснала тениски на официалния си сайт с надпис "WCW - Women's Crappiest Wrestling". В отговор на това, на house show Titan преби тип, който бе облечен с фланелка с лика на WWE.

Posted Image

#29 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Posted 12 February 2012 - 00:25

WCW Presents:

Posted Image

Staples Center, Los Angeles, California

Attendance: 17, 240

След кратко видео, показващо ни случилото се миналата седмица, шумни chant-ове и фойерверки оглушават залата и е време да започнем.

Joey Styles: Здравейте на всички в Los Angeles City, вие сте с Monday Nitro! Дните текат, а SuperBrawl приближава все повече и по-точно нощта, в която ще бъдат коронясани първите шампиони на възроденото WCW наближава все повече!
Paul Heyman: Добър вечер и от мен на всички в залата и пред екраните. Joey, и аз съм радостен колкото теб, защото тази неделя, повтарям ТАЗИ НЕДЕЛЯ е време за SuperBrawl.
Joey Styles: Но преди това имаме цяла вечер за финални сблъсъци преди ppv-то. Два мача са обявени за тази вечер и те са Air Daniels - Dark Horse, както и Titan - 'Shining' Steve White.
Paul Heyman: Ще го кажа от сега - беше ми приятно, Steve White.

Гръмва музиката на Max Blade и той излиза под аплодисментите на публиката.

Max Blade: Нямам намерение да започна да говоря за тъпи договори, нямам намерение да говоря за пари, нямам намерение да говоря за коли, бижута, слуги, мачове за титли когато си поискам и други подобни глезотийки. Защото не ми пука за тях, не ми пука колко гущерчета имам в джоба, не ми пука дали се возя в скъпо 'Lamborgini' или в метрото, пука ми единствено за представянето ми тук на ринга, пред вас! *ПОП* Пътувам всяка седмица за залата, където ще се проведе Nitro само с една цел - да ви забавлявам, защото това ми е работата, това е, което обичам да правя. И точно така трябва да се чувства всеки кечист - като човек, чиято работа е единствено да забавлява. Но явно не е точно така. Миналата седмица WCW и по-точно Raven представиха "новото попълнение" в "отбора" на WCW - Slash. *HEAT* И когато той дойде тук вие крещяхте неговото име, защото той наистина е fuckin' добър кечист, но после... Той явно се самозабрави, защото започна да говори за тъпотиите, които ви изброих преди малко. What the hell, Slash? Raven те представя като най-добрия кечист в днешни времена, а накрая излиза, че си най-голямото мрънкало в днешни времена? *знаците треа да ви говорят за интонацията* Нима когато беше част от CZW в първите си години като кечист ти си искал заплата 300,000 на месец или лична кола или лични слуги? Не, искал си единствено когато шоуто свършва все още да се чувстваш жив. Нима когато по-късно подписа с ROH ти е стискало да искаш unlimited title shots или да не се биеш всеки път? Не, стискало ти е само да се съгласяваш с шефовете и да изнасяш страхотно шоу. А сега идваш тук, при големите риби *;[* и започваш да заповядваш напред-насам като жена? Бъди сигуре....

Titan и Solon явно отново ще конфронтират Blade.

Solon: Как смееш? Как смееш да наричаш другите жени, след като всяка седмица моят Titan те пребива като жена?
Max Blade: Solon, ако си дошъл отново да се фукаш с гаджето си, вече не е интересно.
Solon: Хахаха, пускаш шеги, а? А СМЕШНО ЛИ ТИ БЕШЕ КОГАТО TITAN ТЕ ПРЕМАЗА МИНАЛАТА СЕДМИЦА? Смешно ли ти е сега когато стоиш на крачки от Титана и той е готов да те пребие? Смешно ли ще ти бъде когато на SuperBrawl в EC мача Titan те убие? *при тези думи Blade губи всякаква емоция по лицето си* Ти, гаден плъх, както и другите 5 от клетката сте само пречки по пътя на Titan към световно могъщество! *пауза* Но за да е още по-сигурна победата, Титана тази вечер ще свърши една допълнителна работа с всеки от вас. Върви, великане!

Titan се качва на ринга при Blade и го атакува. След лека съпротива от страна на Blade той е парализиран с Titan's Clutch.

Solon: Следващите ми думи са съобщение към останалите противници на Titan в клетката - видяхте какво стана с Blade, за да стане същото с вас, още тази вечер напуснете, залата, Nitro... и WCW!

Joey Styles: Боже мой, тези двамата не са хора! Не си представям какво ще стане на SuperBrawl в Elimination Chamber-a.
Paul Heyman: За мен едно нещо е сигурно - след неделя, roster-ът на WCW ще бъде съкратен с 5 човека. Диагноза: Мъртви!

Първият мач за вечерта чука на вратата. В него един срещу друг ще излязат Air Daniels и Dark Horse.

Daniels вече е на ринга и чака опонента.

Той излиза, придружаван от Dark Warrior, като вторият носи микрофон.

Dark Warrior: Daniels, ти се буташ в нашите работи, но си само пионка в цялостната картина. Ти нямаш никакво значение за нас и дори не искаме да си цапаме ръцете с теб. По-важното е, че скоро... WCW... няма... да бъде... същото!

Dark Horse vs. Air Daniels

Dark Horse контролира срещата, но в края Daniels "се събужда" в стил Cena, но с използване на повече moves и е на път да тушира Horse след AirWave когато Warrior издърпва рефера извън ринга, удря го и влиза да се саморазправя с Daniels.

Winner: No Contest

Боят между въздушния и война продължават преди Horse да се намеси и Daniels да бъде разбит. Dark Worrior и Dark Horse печелят видно предимство преди SuperBrawl.

Сега се пренасяме backstage, където Ultimate Smith върви наперено, но е спрян от Jeremy Borash.

Jeremy: Smith, можеш ли да ми отделиш няколко минути?
Smith: Какво каза? Кечист от световна класа да говори с обикновен interviewer? Разкарай се...
Jeremy: Но, аз просто искам да разбера какво мислиш за вкарването ти в EC-a за WCW World Heavyweight Championship-a.
Smith: Какво има да му мисля? Raven просто прави най-доброто за WCW, като вкарва най-добрия си кечист в мач за най-важната титла. Ама, че глупав въпрос...
Jeremy: Но, чакай малко, кажи ни повече.
Smith: Какво искаш от мен, отрепко? Не ти ли казах достатъчно? Ако искаш да видиш действителните ми качества, остави ме да стигна до ринга за бог...

Titan хваща Ultimate Smith за главата, обръща го и му прави two handed Chokeslam.

Solon: Ето така става, когато се изправяш на пътя на Titan!

След което Титана хваща Jeremy Borash в Titan's Clutch.

И тъй като Ultimate Smith щеше да има мач с Kross, а сега първият е пребит, психото остава без опонент.

Kross: Явно отново няма опонент за мен, но знаеш ли, не ми пука. Ако трябва няма да участвам в мач, само искам някой да излезе, за да го накарам да чувства болка!

Ice Man излиза, видимо ядосан заради случките миналата седмица.

Ice Man: Kross, на последното Nitro ти ме предаде, а бяхме отбор, копеле! Сега ще си получиш заслуженото!

Ice Man vs. Kross

Kross печели чрез KrossBody.

Winner: Kross

След мача психопатът прави chair-to-chair shot и KrossSlam (Wasteland) през маса на Ice Man.

Kross: С действията си аз отново доказах, че съм не само психопат, който обича да причинява болка, а реален претендент и бъдещ World Championship Wrestling Television Champion. Така че гответе се, защото The Era of Pain has just begun!

Сега на ринга е Raven.

Raven: Първо, искам да се извиня на Slash за всичко случило се миналата седмица от името на всички кечисти зад кулисите и всички фенове в залата и пред телевизорите. *BOOO* Надявам се, че дори и след миналата седмица ти все още си съгласен да се биеш за WCW. И тъй като знам, че не си в залата, но гледаш шоуто, моля те, обади ми се скоро, за да разбера решението ти. Второ, искам Titan и неговият мениджър Solon да дойдат тук, на ринга точно сега и да ми обяснят какво за бога правят с другите участници в EC-a.

Titan и Solon се появяват на рампата и остават там.

Solon: Raven, какво искаш да знаеш от нас?
Raven: Нима не ме разбра? Мислех, че говориш английски, но все пак ще повторя - защо Titan преби Max Blade, Ultimate Smith и дори интервюиращия Jeremy Borash?
Solon: Моят Титан ги преби, защото те се пречкаха пред него по пътя му за световната титла! Той ще смачка всеки, който се опитва да му попречи, включително и теб, Raven!
Raven: Май не знаеш на кого говориш, а? Аз съм general manager-a на Nitro и мога да правя каквото си поискам, така че по-добре дръж езика си зад зъбите, които между другото ще загубиш, ако продължиш да ми се репчиш.
Solon: Хъхъхъхъ, не зная на кой говоря, така ли? А ТИ ЗНАЕШ ЛИ НА КОЙ ГОВОРИШ?! Говориш на древногръцкият мъдър философ Solon, човек, който е изработил стереотипа на вашата демокрация, така че си затвори устата!
Raven: Виж, виж, виж, Solon, не искам да си имам проблеми с Titan, така че просто ще ви предупредя да спрете с безразборното пребиване. Ясно?
Solon: Ха, добре, "шефе", както заповядате!

Всичко се размина без особени проблеми.

Време е и за първият за вечерта tag team action.

Първи на ринга са Athletes.

Mike Walker: О, да! The Athletes отново са тук, в WCW и са готови да побеждават!
Paul Barry: Добре го каза, Mike, готови сме да победим всеки отбор, който дръзне да излезе на ринга срещу нас.

Ancient Gifts се появяват и е време мачът да започне.

Athletes vs. Ancient Gifts

Атлетите не успяват да се сработят и Volcano отмъква победата.

Winner: Ancient Gifts

След мача Mike Walker и Paul Barry спорят малко, след което се сбиват и явно само след четири седмици Атлети се разкъсват! В боя им се намесват много staff members, които се опитват да го прекратят, като все пак успяват. Сега Paul Barry е извън ринга с микрофон и казва:

Barry: Mike, ако си толкова добър атлет, те предизвиквам на Special Sports Tournament, включващ няколко спортни съзтезания между нас, като първото ще бъде още на SuperBrawl.
Mike Walker: Paul, не ми пука какъв спорт ще избереш, истината е, че дори на шах ще те разбия, така че Bring It, Sucka!(catchphrase)

Joey Styles: Ето, че след само четири седмици отборът на Athletes се разпадна, а те дори ще се бият на SuperBrawl!
Paul Heyman: Интересно ми е какъв ще е спортът, който ще избере Barry.

Backstage в стаята си е Raven, говорещ по телефона и с мацка до себе си.

Raven: Да, разбирам, разбирам, добре, значи все пак не си се отказал да се биеш за WCW? Не си? Ооо, отдъхна ми, благодаря много, Slash! Ще се видим на SuperBrawl! *Raven затваря телефона и се обръща към мацката* Е, мисля, че можем да продължим оттам, откъдето бяхме прекъснато миналата седмица. *Двамата започват да се целуват, когато отново изниква Kevin Hero*
Kevin Hero: Raven, ядосан съм ти! Защо не си ме включил в мач тази вечер?
Raven: Ооох, пак ли ти... Виж, не си в мач тази вечер, защото имах прекалено много работа, за да мисля и за теб.
Kevin Hero: Ааа разбирам, бил си зает с големите риби, с тези, които имат мач на SuperBrawl, а не си могъл да обърнеш малко внимание и на нас, небогоизбраните? *заплаква*
Raven: Не, не, не е това, просто... Спри да плачеш по дяволите, нямаш мач за тази вечер, само защото съм те оставил да почиваш за следващото Nitro, където ще се биеш срещу новия Television шампион, това е всичко!
Kevin Hero: *Спира да плаче* Наистина ли? Ти просто си мислил за мен? *Отново се разплаква* Ти наистина ме обичаш! *Тръгва да брави групова прегръдка с мацката и Ravеn, но бива спрян от Гарвана* Между другото, имам супер забавна история, подобна на тази. Веднъж докато пиех спрайт, баба ми влезе и ме пита защо не съм се изкъпал все още...

Raven и кучката напускат стаята.

Сега на titantron-a е Joe America.

Joe America: 6 дена ни делят от това да докажа на света, че американците са страхотни хора и, че USA е страхотна страна! 6 дена ни делят от това да докажа на света, че Канада не струва пред Америка! 6 дена ни делят от това най-после да затворя огромната уста на Spencer и да го пъхна там, където му е мястото - в кофата за боклук! *ПОП* От сега обещавам на всички американци, които ще гледат мача, че "капитана" ще признае, че всичко, което е сторила неговата страна бледнее пред това, което е сторила нашата. И в края на мача единственото, което ще се чува в залата ще бъде USA!USA!USA!USA! *публиката започва да скандира заедно с него* God bless Americans, God bless USA!

Paul Heyman: Повярвай ми, Joey, Joe не си поплюва и ще направи Spencer на кайма!
Joey Styles: Аз лично се надявам точно така да стане, защото капитана ми е много противен, както е и на всеки един американски фен, естествено.
Paul Heyman: Чакай, Joey, по слушалката разбирам от General Manager-a Raven, че тъй като и Extreme Hardcores, и Rich Bastards, и Ancient Gifts имат по две победи и една загуба, на SuperBrawl трите отбора ще се срещнат в Triple Threat Tag Team Match и победителите ще станат първите WCW Tag Team Champions!
Joey Styles: Боже мой, ppv-то става все по-интересно и по-интересно!
Paul Heyman: Така е, но е факт и, че все още не знаем кой е шестият участник в EC-a!

Време е и за МЕ-та. В него един срещу друг ще се изправят Titan и 'Shining' Steve White.

Titan vs. 'Shining' Steve White

Titan превъзхожда опонента си през целия мач и накрая печели чисто след Titan's Clutch.

Winner: Titan

Титана и мениджъра му явно отново ще закрият шоуто, празнувайки на ринга... Или не - Ultimate Smith и Max Blade заедно атакуват със стоманени столове Titan и Solon и ги свалят! Титана е повален за първи път, макар и със стол! Smith и Blade явно работят в екип... Не - Върховният *;[* забива стола в главата на Бръснача! Smith явно се пак ще празнува последен... Когато Slash изскача от публиката и му забива Slasher! Колко подло от страна на The Biggest Star in the Wrestling Industry. И все пак той ще закрие шоуто като Last Standing... Но какво? От публиката изскача Karnage, който до преди дни беше в WWE. Той се промъква зад гърба на Slash и му забива Electric Chair!

Joey Styles: Мисля, че разбрахме кой е шестият участник в клетката!
Paul Heyman: Едно е сигурно, Joey - на SuperBrawl ни чака уникален мач между тези шестимата!

WCW SuperBrawl XII - The Return

Madison Square Garden, New York City, New York

Souled Out

Official Card:

World Championship Wrestling Heavyweight Chamionship Elimination Chamber Match:

Titan vs. Max Blade vs. 'Shining' Steve White vs. Slash vs. Ultimate Smith vs. Karnage

World Championship Wrestling Television Championship Four Men Elimination Match:

Dark Warrior vs. Dark Horse vs. Air Daniels vs. Kross

Dumpster Match:

Captain Spencer  vs. Joe America

Special Sports Match:

Paul Barry vs. Mike Walker

World Championship Wrestling Tag Team Championships Triple Threat Tag Team Match:

Extreme Hardcores (Ben Extreme & Hardcore Boy) vs. Rich Bastards (The Prince & Rich Daddy Bob) vs. Ancient Gifts (Azteco & Volcano)

Spoiler

Edited by Lubo Dimitrov, 13 February 2012 - 22:27.

Posted Image

#30 stivy88

stivy88

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 137 posts
  • 0 thanks

Posted 13 February 2012 - 21:31

Отново добро шоу.
Турнира изглежда интересен.
За турнира прогнозите ми са
Titan vs. Max Blade vs. 'Shining' Steve White vs. Slash vs. Ultimate Smith vs. Karnage

World Championship Wrestling Television Championship Four Men Elimination Match:

Dumpster Match:
Captain Spencer vs. Joe America

Special Sports Match:

World Championship Wrestling Tag Team Championships Triple Threat Tag Team Match:
Extreme Hardcores (Ben Extreme & Hardcore Boy) vs. Rich Bastards (The Prince & Rich Daddy Bob) vs. Ancient Gifts (Azteco & Volcano)

Като наистина МЕ изглежда доста непредсказуем, а за мен с най-малки шансове са Max Blade & Steve White. Доста се колебаех за победителя и въпреки тоталната доминация на Титан мисля, че няма да е победител.

Edited by stivy88, 13 February 2012 - 21:33.

#31 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Posted 13 February 2012 - 22:26

WCW новини:

Рейтингът на WCW Monday Nitro е останал почти непроменен от миналата седмица - 3.67. В интервю за Wrestling Observer Newsletter Raven, General Manager-a на Нитро е казал:

- Минали са едва четири шоута и не мисля, че рейтингът, който постигаме не е добър. Правим всичко възможно да предлагаме интересна продукция на феновете, но не забравяйте и, че сме млада компания и едва сега започваме развитието си.

Paul Levesque пък не пропусна да се подиграе на WCW, след като RAW записа 5.05 рейтинг:

- Ами, важното е, че все още има хора, който разбират от кеч и гледат добрия продукт, а не пълното с герои от детски приказки комедийно шоу на Billionare Ted Junior.

World Championship Wrestling подписа с азиатската звезда от американски произход John Crew - The Jumper. Очаква се той да дебютира скоро директно в Nitro.

В интернет изтече информация от "сигурен източник", че вече е решено Slash да спечели световната титла. От WCW веднага опровергаха слуховете.

Благодаря на stivy89 за прогнозите. :)

EDIT: Мерси и на G за прогнозите, пълните му душата чрез такива коментари. :happy:

Edited by Lubo Dimitrov, 13 February 2012 - 22:31.

Posted Image

#32 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 13 February 2012 - 22:28

Souled Out

Official Card:

Dumpster Match:

Captain Spencer vs. Joe America

Special Sports Match:

Posted Image

#33 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Posted 14 February 2012 - 20:44

WCW официално си търси човек, който добре борави с photoshop, gimp и всякакви такива програми. Всяка помощ е добра дошла. :beer:
Posted Image

#34 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Posted 19 February 2012 - 18:15

World Championship Wrestling presents:

Attendance: 22, 500

Joey Styles: Ето, че най-после дойде денят на едно от най-големите ppv-та на WCW. Дами и господа, добре дошли на SuperBrawl: The Return! Аз съм Joey Styles, а до мен е Paul Heyman.
Paul Heyman: Очаква ни уникална вечер, Joey, зрелището е гарантирано, залозите са на лице! Нямам търпение да започнем.

Announcer: Следващият мач е от вида Triple Tag Team и е за World Championship Wrestling Tag Team Championships!

Joey Styles: Започваме с отборен мач между трите отбора, които записаха по две победи досега и са главни конкуренти за отборните титли!

До ринга първи стигат The Ancient Gifts, освирквани от публиката. Облечени с тъмни клинове и маски, те са готови да спечелят отборните титли.

Втори на ринга, съпровождани от по три мацки за всеки в лимузина, излизат The Rich Bastards! Те щяха да са шампиони още днес ако не бяха загубили мача си срещу Extreme Hardcores. И все пак по самочувстието, което показват си личи, че The Prince и Rich Daddy Bob са сигурни в успеха днес.

И последният отбор, който днес ще се бие за WCW World Tag Team титлите е Extreme Hardcores! Двамата братя получават пълната подкрепа на публиката, която иска само да види как Hardcore Boy и Ben Extreme вкарват другите heel-ски отбори в "Света на екстремното".

World Championship Wrestling Tag Team Championships on the line

Triple Tag Team Match

Ancient Gifts vs. Rich Bastards vs. Extreme Hardcores

1th min: Първи на ринга са Azteco и Ben Extreme. Ben веднага поема надмощие и успява да тръшне опонента си с Headscissors Takedown. След това веднага прави смяна с Hardcore Boy, Extreme вдига брат си на раменете си и го тръшва върху Azteco.

3rd min: Volcano и The Prince са на ринга, когато Принцът се развихря и прави три поредни Bodyslam-a. След това се сменя с Rich Daddy, засилва Вулкана към него и Богатия Боб го поваля с жесток Big Boot! Cover - 1... 2... Hardcore Boy прекратява туша.

5th min: The Prince и Hardcore Boy се налагат извън ринга, когато изведнъж от тепиха към тях политат едновременно Volcano и Azteco с Plancha! Докато тези четиримата са на земята, на ринга Rich Daddy Bob премазва Ben Extreme с Belly to Belly Suplex! Туш - 1... 2... повдигане!

6th min: Bob продължава да контролира мача, докато The Prince, Azteco, Volcano и Hardcore Boy продължават да лежат извън ринга. На тепиха пък Ben Extreme се забива в оптегача след Irish Whip, след което пада на земята. Нов опит за туш - 1... 2... kick-out.

9th min: The Prince е на ринга с Ben Extreme и го е хванал в headlock, феновете пляскат с цели сили за да дадат сила на Ben и той да се смени с брат си. Изведнъж 'The Master of Extreme' успява да повали Принца с Roundhouse Kick! И сега се сменя с Hardcore Boy!

10th min: Той влиза на ринга и започва да налага The Prince, засилва го към въжетата и го поваля с рамо! Последва Springboard Big Splash! Pin - 1... 2... Rich Daddy Bob спира туша и тръшва 'The Master of Hardcore' с Bribe Giving (Powerbomb)! Сега слага съотборника си върху него - 1... 2... kick-out.

12th min: Bob отново напуска ринга, но в следващия момент се приземява върху коментаторската маса след жесток Frankensteiner от Azteco!

14th min: Hardcore Boy е на ринга с Volcano, двамата си разменят леви удари, когато... Вулканът отникъде забива мощно enzuigiri! Сега се сменя с Azteco, който влиза на тепиха и се развихря. След серия от dropkick, spinning heel kick Древният мексикански войн пробва туш чрез Pinning Hurricanrana - 1... 2... The Prince прекъсва туша.

17th min: Ben Extreme се е развихрил срещу Rich Daddy Bob и сега е на въжетата. Скача от там с BIG Leg Drop и тушира - 1... 2... повдигане. Смяна на Ben с Hardcore Boy и сега двамата правят Puff of Pain (Springboard Elbow(finisher-a на Miz и Morrison в отбор))! 'Master of Hardcore' покрива - без успех.

19th min: Daddy Bob е на ринга с Hardcore Boy, като го е "настанил" в ъгъла на своя отбор и не го пуска оттам. Господарят на Хардкора обаче се развихря и е близо до смяна, когато Bob удря ръката му в съотборника си The Prince. Двама човека от един отбор на ринга? Какво става тук? Bob ляга на земята... и The Prince покрива! 1... 2... 3! What the hell? Богатия Боб тушира съотборника си Принца, какво ще стане сега.... Съдията дава титлите на Rich Bastards! Те са новитe WCW World Tag Team Champions! Какво забога направиха богатите копелета! Те напълно изиграха своите противници, но пък си тръгнаха с титлите, което бе главната им цел.

Winner: Rich Bastards

Joey Styles: Какво забога направиха Rich Bastards? Що за победа е това?
Paul Heyman: Каква победа ли? Победа, която им донесе световните отборни титли, ето такава.
Joey Styles: Но Paul, видя ли как спечелиха титлите?
Paul Heyman: Спечелиха ги с хитрост, а хитростта е част от кеча. За мен няма значение кой побеждава и по какъв начин го прави, за мен е важно да стане страхотен двубой, а този беше точно такъв!

Пренасяме се зад кулисите, където Ultimate Smith стои до Jeremy Borash.

Jeremy: Smith, миналата седмица ти бързаше за мач и не ни каза нищо за теб. Сега нямаш мач, затова бих искал да ни споделиш нещо относно EC-a.
Smith: Преди да кажа каквото и да е искам да те информирам, че ми омръзна да ми досаждаш непрекъснато. Ще ми взимаш интервюта когато АЗ поискам. За мача... Няма какво да кажа за мача. Ще вляза в клетката, ще пребия другите участници и ще си тръгна като световен шампион.
Jeremy: Добре, но в мача има други 5 кечисти, които мислят същото като теб. Какво те кара да смяташ, че точно ти ще бъдеш победител?
Smith: Фактът, че съм най-добрият кечист в историята ме кара да си мисля, че ще спечеля тази вечер. Фактът, че нито сноба Slash, нито кучката Blade, нито смешникът White, нито маскираното копеле, което дори не знам как се казва, нито извратения Titan не могат да ми стъпят на малкия пръст ме кара да мисля, че ще спечеля тази вечер. Да повторя ли, за да го разбереш по-добре?
Jeremy: Ъъъ не, всичко е ясно, благодаря за интервюто.

Време е за специалното спортно съзтезание между доскорошните приятели Paul Barry и Mike Walker.

И двамата вече са на ринга, а Paul Barry държи микрофон в ръка.

Paul Barry: Знам, че всички в тази зала тази вечер са тук само за да видят как разбивам Mike Walker. Така че няма да ви бавя и директно ще кажа какво е "изпитанието" за тази вечер. Mike, съгурен съм, че мислиш, че ще посоча MMA Rules мач, но не си прав, аз съм избрал нещо напълно различно. Walker, бъди готов да бъдеш размазан в... Канадска борба!

Arm Wrestling Match

Mike само се усмихва леко и е готов да влезе в схватка с Barry. И така, те започват! Barrry от началото има сериозно предимство, като почти сваля ръката на Walker до долу. 'The 100 metres Runner' обаче не личи да се напряга, когато изведнъж обръща борбата на 180 градуса и побеждава Barry. 1-0 за Mike Walker в техните спортни съзтезания. Докато 100-метровия бегач се радва на оптегача бива нападнат от Barry, но скоро Walker поема контрола и довършва доскорошния си съотборник с жесток WalkerPlex! Mike напълно доминира.

Winner: Mike Walker

След мача на titantron-a се пуска видео, в което се акцентира върху надписа "He comes" и някои въздушни ходове.

Сега се пренасяме в кабинета на Raven, който говори по телефона. В стаята влиза Kevin Hero.

Hero: Хей, Raven. Спокойно, не съм дошъл да ти досаждам, само искам отново да ти благодаря за предоставения шанс да се бия за TV титлата утре.
Raven: Kevin, май не си ме разбрал. Ти ще се биеш с новия WCW Television champion, но мачът ще е non-title.
Hero: О, ъ, ами, знаех си, знаех си, че отново ще покажеш омразата си към мен. Толкова ли съм ти противен забога, толкова ли съм ти противен? *започва да плаче*
Raven: Ъъъъ, какво, не, о стига Kevin. Ти няма да се биеш за титлата, но ако победиш шампиона, ще се биеш с него ЗА пояса му на Uncensored. Сега спри да плачеш!
Hero: *спира да плаче* Благодаря, благодаря Raven. Бях сигурен, че ме обичаш. Сега ти казвам чао, защото отивам да тренирам за утре. Но преди това да ти разкажа една смешна история, за която се сетих. Веднъж си седях на една пейка, когато зад мен се промъкна едно куче... *Raven го избутва извън кабинета си*

Време е за Four men Elimination match-a за определянето на новия WCW Television Champion!

Първи на ринга излиза психично болния Kross, като бива посрещнат със смесена реакция. Той влиза на ринга и по изражението му си личи, че е готов за екшън.

Втори по рампата се появява любимецът на публиката - Air Daniels! Въздушният бързо прави своя taunt и се споглежда с Kross, след което му остава само да чака другите си двама опоненти.

А те излизат заедно - Dark Horse и Dark Warrior вървят заедно по рампата под бурните освикрвания на публиката. Dark Warrior взима микрофон:

Dark Warrior: Пригответе се, смъртни, защото той е близо, а когато той дойде WCW никога... няма... да бъде... същото!

WCW Television Championship on the line

Four men elimination match

Dark Horse vs. Dark Warrior vs. Air Daniels vs. Kross

1st min: 'The Dark People' бързо взимат надмощие, като атакуват двамата си опоненти. Horse бързо изхвърля Kross извън ринга, а Warrior забива удари в корема на Daniels.

3rd min: Air за първи път в мача успява да мине в атака след страхотен Spinning Roundhouse Kick за Dark Horse. Последва Springboard Crossbody за Коня (facepalm) и туш - 1... 2... Warrior прекъсва туша и сритва Daniels в ребрата.

5th min: Извън ринга Воинът се готви да направи Jackhammer на Kross върху масата, когато изведнъж психото по някакъв начин обръща атаката в krossface! Horse бързо реагира и прекратява захвата, след което запраща Kross в металните стълби! Сега 'Dark People' се готвят да пребият психично болния заедно... Когато от ринга полита Air Daniels с Corkscrew Plancha! Страхотен ход от Въздушния!

6th min: Той бързо връща и тримата на ринга и ги нарежда почти един до друг легнали. Качва се на въжетата... И прави на AirWave на Kross! Туш - 1... 2... 3! Първият елиминиран от мача е Kross!

7th min: Веднага след това Daniels се качва на въжетата и отново полита с AirWave, но Warrior се отмества в последния момент и Air пада много лошо.

Последват мъчителни минути за Въздушния, в които той бива брутално пребит със столове и метални стълби, но Daniels показва страхотен дух и отказва да остави раменете си на пода до три.

11th min: Dark Warrior и Dark Horse готвят 'combo', при което Воинът да засили Daniels към 'Коня', който да го отнесе с Clothesline from hell. Ето го засилването... Но Daniels минава под "сабления удар", качва се бързо на въжетата и полита с AirWave върху Dark Horse! Warrior опитва да го повали, но получава жесток pele kick! Сега опит за туш върху Dark Horse - 1... 2... 3! Втори елиминиран в мача!

14th min: В минутите след елиминацията на Dark Horse Air Daniels поема владението над мача и непрекъснато е близо до победата след ходове като Top Rope Cannonball, Blue Thunder Driver, но Warrior е с много по-големи габарити от Daniels и използва предимството си като поваля Air с жесток Big Boot!

16th min: Daniels отново си връща владението над мача след жесток dropkick. Сега той се качва на въжетата. Явно ще видим трети AirWave! Приготвя се... Но вместо AirWave виждаме Millitary Press Slam от оптегача от Dark Horse за Air Daniels! Това подло копеле! Warrior вече е на крака и хваща Въздушния. Явно ще видим finisher-а na Воинът... Darkness! Cover - 1... 2... 3! Dark Warrior е първият 'New' WCW TV Champion, но само заради помощта на Dark Horse! И все пак планът на тези две чудовища явно върви по план. Минути след като 'Тъмните' се прибират backstage Air Daniels се оттърсва от Darkness-a и изглежда изключително разочарован от това, че не е спечелил титлата.

Winner: Dark Warrior

Отново сме в кабинета на Raven, където този път са новите отборни шампиони.

Rich Daddy Bob: Искал си да говориш с нас, шефче. Кажи какъв е проблема, защото тъкмо отивахме към най-близкия стриптийз клуб.
Raven: Bob, Prince, проблемът е, че видях как спечелихте WCW Tag Team Титлите и въобще не ми хареса.
The Prince: На нас също, но няма значение, защото сме шампиони!
Raven: И като шампиони ще се изправите утре, на Monday Nitro във втори Triple Tag Team No-DQ Match за отборните титли срещу Ancient Gifts и Extreme Hardcores!
Bob: Какво по дяволите? Нямаш право да уредиш този мач, ние вече победихме онези мижитурки!
Raven: Млъкни, Daddy, аз съм главния мениджър и ще правя каквото си поискам. Сега се разкарайте от кабинета ми!
The Prince: Това ще ти излезе скъпо, бос!

Шампионите напускат кабинета на GM-то разгневени.

Отново сме в залата, където феновете се подготвят да видят своя любимец - Joe America, срещу надменния канадец Спенсър.

В залата зазвучава дразнеща музика, а по рампата се появява Captain Spencer. Публиката се пръсва от освиркване, а той само се смее и бута един контейнер със себе си. Същия контейнер, в който Капитана ще трябва да набута Joe America, за да спечели мача и да докаже, че Canada>USA. Spencer поставя контейнера пред ринга, точно където трябва да е.

А сега и неговият опонент за тази вечер - Joe America! Човекът, който се опълчи на Капитана и глупостите, които той говореше за милата страна на американците. Сега той ще може да излее целия си гняв и да "изхвърли боклука".

Dumpster match

Joe America vs. Captain Spencer

1th min: Joe America веднага се нахвърля върху Captain Spencer и го засипва с удари. Капитана единствено се пази, но след хитро бъркане в очите взима надмощие и поваля опонента си с Clothesline. Веднага опитва да го пъхне в кофата за боклук, но Joe America му отвръща с bodyslam.

3th min: Действията вече се пренасят извън ринга, където Джо налага Spencer с метален стол! След четири поредни удара по гърба и един в главата America хваща канадецът за главата и започва да го влачи до кофата. Spencer обаче използва момента, докато бива влачен за да си почине и вместо Joe да хвърли лесно опонента си в кофата, той бива заключен в TAAL!

6th min: Joe America лежи върху маса, а Captain Spencer се е качил на оптегача! Той скача... но американецът се отмества в последния момент и Капитана чупи масата със собственото си тяло! A America веднага му заключва American Lock!

8th min: Две минути Joe държи захвата, преди да го отпусне и да повдигне Spencer. Американецът хваща противника си в позиция за Dominator. Нима ще го хвърли директно в кофата? Не, Капитана намира начин да се освободи, но веднага бива повален чрез American DDT (Edgecution)!

11th min: Spencer контролира мача след жесток Double Leg Inverted Atomic Drop. Той отново е заключил TAAL, a болката на лицето на Joe America се чете като учебник по български! (;{) Spencer най-после отпуска захвата и започва да дразни феновете, които от своя страна започват да го замерят.

12th min: Капитана обаче прекалява с фукането и когато се връща към мача Joe вече се е възстановил и му забива мощен Dominator! Следва bodyslam и ново American DDT! Любимецът на публиката сочи към контейнера, а публиката полудява! Американецът тръгва към Spencer, но бива посрещнат с ритник в корема, след което и High Cross (Celtic Cross (Sheamus))!

14th min: Spencer вдига America за bodyslam, но Joe го избутва и засилва към въжетата. Капитана се отблъсква от тях и... Пада право в контейнера след като американецът дръпна въжетата! Joe America печели мача и битката между САЩ и Канада!

Winner: Joe America

Докато Joe празнува победата си на оптегача, разгневеният Spencer го напада и го хваща в TAAL! Канадецът ясно показа, че това не е краят на тяхната вражда.

След мача на titantron-a се пуска видео, което ни показва най-важните моменти от build-up-a за Elimination Chamber-a - от обявяването на Titan в мача, до изненадващото появяване на Karnage на миналото Nitro.

A сега на ринга е Raven. Той има да ни каже нещо:

Raven: Дами и господа, смятах, че преди да ви предложим този жесток мач за най-важната титла на WCW ще е хубаво да ви запозная с нея. Но тъй като аз не съм носил титлата на рамото си и не съм достоен да ви говоря за нея поканих един от най-великите WCW World Champions и последният такъв в оригиналното WCW. Дами и господа, той е the Master of Spin-a-Roonie, той е the Book, той е The five time, five time, five time, five time, five time WCW World Champion. Той е Bookeeeeer T!

Феновете са на крака, а след 20 години на сцената на WCW се завръща Booker T! Леко поостарял и в лъскав костюм, The Book е тук! След прегърдка между Raven и него е време за въпросите.

Raven: Booker, страшно се радвам, че прие предложението ми и се завърна, макар и за една вечер, в WCW!
Booker T: Нямаше как да не приема, WCW е моят дом, тук израснах като кечист, тук спечелих първата си световна титла, а след близо 20 години тя отново съществува!
Raven: Така е Book, наистина стана много неочаквано, но World Championship Wrestlng е отново в играта! Но ние не сме тук тази вечер, за да си припомняме истории, а за да говорим за предстоящия мач - Elimination Chamber match-a и залога му - WCW World Championship-a. Първо за мача. Ти си участвал в EC. Какъв съвет би могъл да дадеш на кечистите, които ще влязат в постройката на Сатаната тази вечер?
Booker T: Когато влезеш там, кариерата ти и живота ти са поставени на карта. Това обаче не значи, че трябва да се забиеш на едно място и да гледаш как другите се смачкват от бой. Трябва да си смел, да рискуваш, защото така ще докажеш на феновете, че ти стиска и че си достоен, за да бъдеш шампион.
Raven: Кой е твоят фаворит тази вечер?
Booker T: Ако трябва да съм честен, докато гледах Nitro-тата до турнира не видях някой, в чиито очи да не се появи страх, когато чуе думите Elimination Chamber. И на шестимата тази вечер това ще им е първо участие, но ако влизаш със страх в клетката си обречен на загуба.
Raven: И все пак тази вечер ще има победител, който ще стане първият WCW Heavyweight Champion. Какъв съвет би могъл да дадеш на бъдещия шампион?
Booker T: Който и да спечели тази вечер трябва да носи титлата с гордост и да я защитава винаги, когато някой го предизвиква. Ако се пазиш от мачове, то ти ще останеш в историята като смешник и позьор.
Raven: За финал, можеш ли да направиш кефа на всички тях като изпълниш великото си spinaroonie?
Booker T: Естествено!

И така, Booker развеселява публиката с движението си и взима микрофона:

Booker T: Now can you dig it, sucka? *двамата с Raven отново се прегръщат и GM-то изпраща The Book*

Сега и Гарвана се прибира backstage и е време за същинската част - Elimination Chamber-a!

Първи на ринга, под овациите на публиката излиза "The Priest" 'Shining' Steve White! Той върви към ринга с типичното си расо и когато стига до клетката го сваля, прекръства се и влиза в The Satana's Structure. Набързо прави своя taunt за публиката и влиза в един от pod-овете.

Втори по рампата излиза Ultimate Smith, като бива бурно освиркван. Той прави някакви жестове към феновете, с които ги ядосва още повече. След това "Върховния" посочва среден пръст на публиката като допълнение и влиза във втория pod.

Третият, който ще започне мача във вътрешната "мини-клетка ?" е гиганта Titan. Придружаван от мазно усмихналия се Solon, Титана бързо влиза в клетката, без да покаже никаква емоция. След това TItan влиза в pod-a си.

Четвърти излиза човекът, който шокира всички миналата седмица - Karnage. Облечен изцяло в черно + черна маска (нещо като Suicide), той кара феновете да станат на крака, след което влиза в "мини-клетката".

Сега е ред на петият участник и първият, който ще започне мача на ринга - 'The Gold Millenium' Slash! Той излиза под освиркванията на публиката, но не личи да му пука, The Biggest Star in the Wrestling Industry просто гледа към клетката хлъднокръвно. Когато се качва на ринга бързо прави taunt и е време за последният участник.

А той е любимецът на публиката и човекът, опълчил се на Slash - 'The Suplex Machine' Max Blade! Публиката започва да скандира името му, а той усмихнат ги поздравява по рампата. Когато стига до клетката изражението му става сериозно и в следващия момент е време мачът да започне!

World Championship Wrestling Heavyweight Championship on the line

Elimination Chamber match

Max Blade vs. Slash vs. Titan vs. Steve White vs. Ultimate Smith vs. Karnage

1st min: Slash и Max Blade са кечистите, които започват мача. Първи в атака минава Бръснача, който забива мощни леви и десни удари в главата на голямата звезда. След това Blade бързо му прилага snap suplex и покрива, но Slash бързо kick-out-ва.

3rd min: 'The Gold Millenium' минава в атака и рита Max в корема, след което се засилва от въжетата и му прилага One-handed Bulldog. Сега той го хваща в позиция за Sideslam, но преди да го slam-не започва да се подиграва на феновете. Това дава време на Blade да се освободи и да повали опонента си с Northern Light Suplex с мигновен туш - 1, 2 и повдигане от Slash. Веднага след това, докато Бръснача се е облегнал на въжетата за кратка почивка получава dropkick и се просва по гръб върху стоманата! Сега Slash се качва на оптегача - Houston Hangover!

5th min: Докато Slash обработва Blade с удари в един от ъглите на ринга е време нов wrestler да влезе в мача. Той е... 'Shining' Steve White! Свещеникът бързо влиза на ринга и се заема със Slash, засилва го към въжетата и го поваля с рамо. Последва нова серия удари, след което White заключва The Romero Special! 'The Gold Millenium' е на път да се предаде, когато Blade прекъсва захвата и поваля Steve със Snap Suplex. Но това не е всичко, сега го поваля с още един, след което с още един - Бръснача използва Three Amigos. Веднага покрива, но свещеникът се повдига.

8th min: И тримата кечисти са около ринга, а Blade и White решават да действат в отбор и забиват Slash във веригите със засилване, след което го просват по лице върху стоманата с flapjack. Blade обаче се изправя прекалено бавно и 'The Shining' му забива Leg Drop. Това обаче не е всичко, той вдига връща Бръснача на ринга и му прави Shining Star(PerfectPlex) и туш - 1, 2.. kick-out!

10th min: Докато Slash лежи около ринга с кръвясало чело, а Steve White е хванал Blade в headlock е време четвърти кечист да се включи. Ultimate Smith... Karnage... Titan! Гигантът влиза в мача и автоматично шансовете на всички други падат до 0%! Той вече е на ринга и White опитва да го атакува, но бива хванат за гърлото... Two-handed Chokeslam директно върху стоманата! Свещеникът сигурно не може да се движи! Сега и Blade атакува Titan, но и той бива хванат - Chokeslam! Сега Титанът излиза извън ринга и отива при Slash, хваща го и му прилага Titan's Clutch! Елиминации извън ринга обаче не може да има, така че Гигантът бързо оставя 'The Gold Millenium' и тръгва към pod-a на Ultimate Smith. 'Върховния' му се подиграва, защото няма как да бъде докоснат сега... НО TITAN ЧУПИ ПЛЕКСИГЛАСА СЪС СОБСТВЕНИ РЪЦЕ И ИЗМЪКВА SMITH ОТ ТАМ! Невероятна нечовешка сила! Сега той го поваля с Two-handed Chokeslam върху стоманата!

13th min: Контролът на Titan над мача е пълен, никой не може да се повдигне, а повдигне ли се, бива премазан от Титана. Сега обаче Ultimate Smith и Slash опитват работа в екип, но отново не се получава - Slash получава Jackknife Powerbomb през плексигласа на един от pod-овете, а Ultimate Smith се приземява върху стоманата от около три метра след Millitary Press Slam!

15th min: Време е последният участник да влезе в мача, а именно Karnage. Той изглежда активизиран и веднага напада Titan забива му леви и десни удари, след което се засилва от въжетата... И бива хванат в Titan's Clutch! Титана поваля Karnage на земята, държейки го за главата и той изпада в безсъзнание, което означава, че е първият елиминиран! Blade, Smith, Slash и White обаче използват факта, че Titan е на земята и се обединяват в групова работа срещу него. Следват ритници и удари, докато Титана наистина не бива съборен! Сега Blade го тушира, но съдията не преброява и до едно, когато Бръснача бива изхвърлен над въжетата върху стоманата!

17th min: 'Човекът, който държи планетата на раменете си' продължава да е на земята и да бива засипван с ритници. Smith му забива Running Knee Strike, след което Титана тотално се сгромолясва на земята! Slash е на въжетата... Houston Hangover! Cover - 1... 2... няма как Titan да бъде елиминиран толкова лесно! И все пак той отново става цел на атаките на всички останали четирима, но за около 10 секунди успява да отблъсне всички до един! Сега Ultimate Smith попадна в Titan's Clutch... И това е краят за него! Останаха само четирима човека.

20th min: И четиримата кечисти вече се бият като равен с равен и предимството на Titan не се усеща значително. Blade и White си разменят леви и десни удари, когато изведнъж 'The Suplex Machine' забива Blade Suplex(Dragon Suplex) върху стоманата около ринга! Бръснача обаче бива изненадан от Titan, който хваща опонента си и го забива право в плексигласа на последния останал здрав pod!

23rd min: Все още четирима участници са в мача, като двама от тях (Slash и Steve White) кървят. Титанът отново е взел предимство над противниците и поваля свещеникът и 'The Millenium Gold' със съответно Big Boot и жесток Clothesline. Сега Гигантът излиза извън ринга за да се разправя с Blade, който обаче го посреща с low blow! Какво ще направи сега Max... The Sleeper Hold! Titan е хванат в Sleeper Hold! Титанът вече се онася... Но успява да се освободи и да върне Blade на ринга чрез Jackknife Powerbomb!

24th min: White е взел леко надмощие над Slash, като се приготвя за The Holy Cause. Той дебне своя опонент... Но получава Slasher от нищото! Cover - 1... 2... 3! Steve White е елиминиран! Останаха само трима - Max Blade, Titan и Slash!

27th min: И тримата кечисти вече са на предела на силите си, като Slash и Blade работят в екип срещу Titan. Сега те правят невъзможното и го повалят чрез Double Snap Suplex! Веднага опитват туш - моментално повдигане.

30th min: Бръснача и 'The Gold Millenium' се налагат около ринга, а Titan си взима малка почивка на ринга. Изведнъж Blade хваща Slash в позиция за German Suplex... Но какво? Титана хваща и двамата за главите, премята ги над въжетата и ги поваля с Titan's Clutch! Уникална сила! И двамата му опоненти се борят с всички сили... Но накрая изпадат в безсъзнание и това е краят! След 22 годишна пауза WCW отново има своя шампион в Тежка Категория - Titan!

Winner:Titan

Solon се качва на ринга и празнува победата с Titan, а публиката се скъсва да освирква новия световен шампион. Гигантът обаче единствено вдига пояса над главата си, без да показва никакви емоции.

Joey Styles: С това завършваме SuperBrawl: The Return, дами и господа, благодарим, че бяхте с нас!

Edited by Lubo Dimitrov, 19 February 2012 - 18:15.

Posted Image

#35 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Posted 23 February 2012 - 20:35

PPV buyrate-ът на "WCW: SuperBrawl XII - The Return" e бил 403 000. Edward Turner коментира ситуацията:

- Това е страхотен резултат и наистина се радвам, че още с първото си ppv минаваме границата от 400 000 покупки. Надявам се да става все по-добре и по-добре.

Оценките на Wrestling Observer Newsletter за мачовете:

Rich Bastards vs. Ancient Gifts vs. Extreme Hardcores - ***1/4
Dark Warrior vs. Dark Horse vs. Air Daniels vs. Kross - ***1/2
Joe America vs. Captain Spencer - ***
Slash vs. Titan vs. Max Blade vs. Steve White vs. Ultimate Smith vs. Karnage - ***3/4

В интервю Booker T е заявил, че не планира бъдещи участия в WCW. В момента той тренира бъдещи кечисти в кеч училището Houston Wrestling School.

Edit: Благодаря на teddy_hart за коментара.

Edited by Lubo Dimitrov, 23 February 2012 - 23:05.

Posted Image

#36 teddy_hart

teddy_hart

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 444 posts
  • 0 thanks

Posted 23 February 2012 - 22:21

Страхотно PPV.Raven за пореден път изтрепа рибата и се показа като един страхотен GM.Малко ме издразни загубата на Captain Spencer,но след тази загуба се надявам враждата му с Joe America да стане още по-ожесточена.Много- добре си се сетил да включиш Booker T в сегмента преди мача.Определено неговото включване напомни на феновете колко велика компания е била WCW преди 20 години и какви велики кечисти са били шампиони.Иначе победителят в Elimination Chamber Match-a за WCW Heavyweight Championship предполагам не е изненада за никого – Titan.Oпределено следващото NITRO се очертва да е доста интересно.
Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"

#37 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Posted 03 March 2012 - 00:09

WCW Presents:

Posted Image

Philips Arena, Atlanta, Georgia

Attendance: 15, 920

Преди шоуто да започне се пуска клип, който ни представя highlight-ите на Elimination Chamber мача, както и финала. След това се връщаме в залата, където феновете яко chant-ват.

Joey Styles: Само ден след WCW: SuperBrawl - The Return отново е време за доза WCW кеч! Здравейте от мен, Joey Styles, заедно с Paul Heyman сме на коментаторската маса.
Paul Heyman: Какво ppv само, дами и господа! Имаме нови световни отборни шампиони, имаме нов Television шампион и най-важното - имаме нов световен шампион - гигантът Titan!
Joey Styles: Точно така, след 30 минутна класика в клетката Титанът успя да спечели мача и така записа името си в историята като първият WCW Champion от възроденото WCW!

Под звука на лира и бурните освирквания на публиката по рампата, заедно с мениджъра си Solon, върви световния шампион - Titan!

Joey Styles: Ето го и него, световният шампион е тук! Да видим какво ще ни каже.

Solon: Заблудени хора, глупави смъртни, представям ви вашия нов водач - WCW Champion - Titan!!! Това чудовище спечели най-голямото отличие на тази компания в първия му предоставен мач за тази титла! Той елиминира четирима от общо пет опоненти и доказа, че е най-силният човек в WCW, в САЩ, в Северна Америка, в света и в целия космос! Никой не може да му се опре! Тази титла никога няма да напусне тези силни и жестоки ръце! Titan...

Solon бива прекъснат от Slash, който бива boo-ван.

Slash: Raven, искам да излезеш веднага от кабинета си и да дойдеш тук. Казах ВЕДНАГА!

След има-няма 10 секунди Raven вече е до Slash на рампата.

Raven: Съжалявам, Slash, но оправях някои неща по договора ти. Кажи какво има.
Slash: Искам да използвам клаузата от договора си и да получа title shot за WCW титлата още тази вечер. Ясно?
Raven: Ами, да, ясно. Е, дами и господа, явно тази вечер ще гледаме Slash vs. Titan за световната титла!
Solon: Raven, как си позволяваш да уреждаш подобни мачове? Преди по-малко от 24 часа Titan се би срещу 5 човека, а сега веднага го слагаш в мач за световната му титла. Но... всъщност за Титанът не е проблем да победи Slash... ОТНОВО! Аахахахха *злокобен смях*
Slash: Млъкни, копеле! Единствената причина, поради която аз бях победен е, че онзи идиот Max Blade през цялото време ми пречеше да се концентрирам. Blade, ако ме гледаш сега - спокойно, след като тази вечер спечеля световната титла, ще унижа и теб, не се притеснявай. Така че...

Още едно прекъсване - този път от Max Blade. Той получава добра реакция. Blade застава точно пред титантрона, а Slash се отдръпва към ринга, като гледа да стои далеч и от Titan, и от Max.

Max Blade: Слушах глупостите, които се изговориха и реших, че е крайно време да се намеся. Първо - Solon, ако си мислиш, че титлата ще е вечно в Titan, много грешиш. Още в първия си шанс за пояса ти обещавам да смачкам твоето приятелче. Второ - Raven, наистина не мога да повярвам как от един корав, hardcore тип се превърна в ass kisser. И то само заради тази жена тук (сочи Slash). И трето - Slash, след като си толкова сигурен, че можеш да ме унижиш, докажи го на ринга сега!
Slash: Искаш мач? Срещу мен? Сега? Няма да го получиш, защото аз трябва да се подготвям за мача за титлата, който ще получа, а ти трябва да се подготвиш да гледаш как аз печеля пояса.
Max Blade: Всъщност, добре ми напомни да попитам Raven защо Slash получава title shot, а аз не, след като и двамата бяхме елиминирани по едно и също време?
Raven: Max, знаеш за клаузата, моля те, не ме карай да се връщам на тази тема.
Max Blade: Няма да те карам, ако ми дадеш мач за титлата!
Raven: Уфф, добре, Blade, ще ти дам мач за титлата АКО преди това победиш Ultimate Smith.
Max Blade: Добре тогава, Smith, излез, за да те победя!

Ultimate Smith се намесва.

Smith: Чакай Raven, какво печеля аз от мач, в който ако бъда победен опонентът ми получава мач за титлата, а ако аз спечеля не получавам нищо? Искам ако спечеля АЗ да бъда включен в мача за титлата по-късно вечерта.
Raven: Smith, вчера ти беше елиминиран втори, което показва, че не заслужаваш title shot! Сега се качи на ринга и се бий с Max Blade, за да не те уволня!
Solon: Омръзна ми от вашите романи! Кажете ми с кой ще се бие Titan, по дяволите!
Slash: Не се ядосвай, дядка. Прибери се backstage, изгледай най-новото порно на Lena Dean (creative съм ;[), ударете си взаимна чекия с Titan и бъдете готови да загубите ценната си титла тази вечер! *Slash получава поп :О*

При тези думи Titan побягва по петите на Slash, Raven се прибира backstage за да предпази The Biggest Name in the Wrestling today, а Ultimate Smith и Max Blade остават на ринга, за да се бият.

Ultimate Smith vs. Max Blade

Всичко върви добре за Blade, когато изведнъж Slash излиза от публиката, отвлича вниманието на 'The Suplex Machine', което позволява на Ultimate Smith да му направи Badass Express и да спечели мача.

Winner: Ultimate Smith (#09:35)

След това Slash се качва на ринга със стол и засипва Max Blade с удари, но след около 5-6 удара от публиката изниква Titan, който продължава да гони Slash! 'The Gold Millenium' бързо избягва, а на Max Blade му се оказва помощ, като накрая той се качва в линейка и отпътува към най-близката болница. (note: Той не бива изнесен на носилка, а просто му бива помогнато да стигне до линейката)

Сега сме зад кулисите, където до Jeremy Borash е Kross.

Jeremy: Kross, на SuperBrawl ти бе първия отстранен от мача за WCW Television титлата.
Kross: Това за мен няма значение, дали съм елиминиран първи, дали съм елиминиран втори, дали съм спечелил мача, въобще не ме интересува, искам да наранявам, искам да карам хората да чувстват болка.
Jeremy: Човекът, който те тушира, бе Air Daniels. Смяташ ли да му отмъстиш?
Kross: Няма да се занимавам с тази маймуна. Той не е от моята класа и не ми доставя удоволствие да го пребивам. Искам да намеря нов, достоен опонент, срещу който да излея цялата си злоба!
Jeremy: Смяташ ли да продължиш да се бориш за титлата?
Kross: Глупако, слушаш ли ме въобще? Не ми пука за тъпия пояс, ИСКАМ ДА ПРИЧИНЯВЯМ БОЛКА. Искам кръв, искам счупени кости, искам рани. И тази вечер... Ще ги получа!

Пренасяме се на ринга, където е време Kevin Hero да се изправи срещу Dark Warrior.

Първи на ринга излиза "The Fun Danger', ученикът на Chris Hero. Той взима микрофона.

Kevin Hero: Преди да започнем мача, искам да разкажа едно МНОГО смешна история, която току що се сетих. Веднъж, докато си седяхме с мама и гледахме любимата ми комедия, изведнъж телевизорът се изключи, а аз се уплаших, защото помислих, че токът е спрял, а така нямаше да мога да догледам...

Dark Warrior и Dark Horse прекъсват тъпата история на Kevin Hero. Воинът гордо развява пояса си преди да започне мача.

Kevin Hero vs. Dark Warrior

Warrior има надмощие през целия мач, но изведнъж Hero обръща нещата, като дори е близо до победата след Hero's Welcome, но Dark Horse помага на своя 'водач' и накрая Warrior триумфира с титлата.

Winner: Dark Warrior (#7:20)

След мача 'The People of Darkness' продължават да налагат Kevin Hero, преди Air Daniels да излезе на ринга и да спаси 'героя'. Warrior и Horse избягват от ринга, а воинът взима микрофон.

Warrior: Daniels, продължавай да се радваш на малките си победи, защото той е близо, а когато дойде, WCW... никога... няма... да е... същото!
Daniels: Виж, Warrior, омръзна ми от тъпите ти закани, ако си истински мъж ела тук на ринга, за да си разрешим проблемите!

Dark Warrior се качва на ринга и явно ще гледаме мач за WCW Television титлата! Raven обаче излиза от зад кулисите.

Raven: Чакайте малко. Dark Warrior, ти току що се би в мач, не мога да ти позволя отново да участваш в двубой и да заложиш титлата си. Air Daniels, ти от своя страна заслужаваш мач за титлата като последен елиминиран и ще го получиш, но това ще стане на Uncensored.

Daniels изглежда доволен, публиката също. 'The People of Darkness' се прибират backstage, a Kevin Hero си стиска ръката с Air Daniels.

Сега на titantron-a се пуска същото видео, което "видяхме" на SuperBrawl. Отново се акцентира върху high-flying moves, но този път надписа е 'He's jumping'.

Веднага след това на ринга е 'Shining' Steve White.

Steve White: На Elimination Chamber аз дадох всичко от себе си, но не успях да спечеля титлата и да донеса траен мир в WCW. Затова реших, че може би ще е по-добре да започна да правя нещата едно по едно, с всеки един кечист, докато не избавя всички от мрака и не премахна жаждата за насилие в тях. Първият, когото съм решил да избавя от мъките, е младото момче Chris Blue. *boo-вания* Chris, моля те да излезеш на ринга.

Blue веднага излиза на ринга с микрофон.

Chris Blue: Така ли, Steve, така ли? Искаш да ме избавиш от мъките? Какви глупости говориш, "свещенико"? Ти си просто един заблуден надценен кечист, който ми взе мястото в EC-a за световната титла! Освен това, ти си поредният еднотипен идиот с бели шорти и обръсната глава. Опитваш се да бъдеш оригинален, като носиш това расо, но това е само една подигравка с бог, за която ще платиш със молби за прошка на мен!
Steve White: Ето затова говоря, хора *обръща се към феновете*, той е поредният, изпаднал в дълбоко езеро от надменност, самолюбие и страх да се промени!
Chris Blue: Не смей да ми говориш така, Steve! Мога да те победя където и да е, когато и да е да докажа на всички тези фенове, че ти си просто един измамник, който не струва!
Steve White: След като си толкова сигурен, нека се бием на Uncensored. Ако те победя, ти ще спреш да бъдеш толкова надменен и самовлюбен. Съгласен ли си?
Chris Blue: При едно условие, 'Shining'. И то е, че ако аз те победя, ти ще ми паднеш на колене и ще си признаеш, че си нищо повече от едно лъжливо копеле!
Steve White: Добре, Chris. Прекарай дните до турнира в правене на любимите ти глупави неща като псуване, гледане на телевизия, ядене на гнусни храни и пиене на алкохол, защото дойде ли Uncensored, ще ти сритам задника! *ПОП*

White напуска ринга, а след него същото прави Blue.

Сега сме backstage, където Slash е обграден около три огромни бодигарда.

Jeremy: Slash, всички се интересуваме дали все още Titan е по следите ти.
Slash: Дай ми тъпия микрофон. *'The Gold Millenium' взима микрофона* Всички искат да разберат какво става и аз ще им кажа. Проблемът е, че Titan се опитва да ме извади извън строя, защото знае, че ако съм на 100% тази вечер, ще му отнема титлата по-лесно отколкото бонбон от бебе! Ако пък си мислите, че тези три горили пазят мен, жестоко се лъжете! Те са тук само, за да ме държат ако видя Titan преди МЕ-та, защото зърна ли го, ще го пречукам от бой и ще жертвам шанса си за титл...

Titan най-после намира Slash и го атакува, но трите огромни бодигарда го удържат, колкото 'The Gold Millenium' да има време да избяга.

Време е за третия мач за вечерта. В него Kross ще се изправи срещу местен кечист, известен като Ryan Damien.

Kross vs. Ryan Damien

Бърз скуаш на Kross, в който той използва доста ходове от арсенала си и не позволява на Damien дори да поеме контрола над мача нито веднъж.

Winner: Kross (#05:01)

Психото обаче не е свършил. След мача той качва два стола на ринга и ги наглася в позиция за con-chair-to. Kross вече вдига стола...

На сцената излиза най-голямата hardcore звезда в света на кеча през 2023 - 'The Prince of Hardcore' Nigel Foley! Той получава HUGE POP от публиката, а на лицето на Kross се изписва явен страх! Той бързо избягва от ринга, а Foley се качва на ринга и отново обира якия поп. За да дам ясна представа за него - кечист с телосложението на CM Punk, малко по-висок, с обици на носа, очите, ушите, езика, с кърпа на главата и коса отново като на Punk, само че преди да бъде обръснат от Rey Mysterio. Attire-a му се състои в раздрана тениска на Метал или Рок банди и раздрани дънки. Винаги със себе си носи стол, увит в бодлива тел.

И така, Foley си прави taunt-овете и се прибира backstage, а ние се пренасяме в съблекалнята на Rich Bastards. (Която, естествено, е пълна с какви ли не луксове и курви)

Jeremy: Bob, Prince, след малко вие ще защитавате титлите си в още един Triple Threat Tag Team Match.
Rich Daddy Bob: Jeremy, ако очакваш да се притесняваме, много грешиш, брато. Няма значение дали ще участваме в троен мач, четворен мач или ще чукаме тези мацки, богатите винаги са победители, а в този случай - Rich Bastards винаги са победители!
Prince: *Докато е хванал една от курвите* По-добре не мога да го кажа, а сега, Jeremy, излеш брато, защото имаме малко работа... *И двамата отблъскват Borash и камерата и се чуват "странни" звуци от съблекалнята.

Копелетата нека чукат пичките, но дойде време да защитават титлите си.

И Ancient Gifts, и Extreme Hardcores вече са на ринга и очакват шампионите.

А те излизат, заедно с мацките, усмихнати и готови за бой.

World Championship Wrestling Tag Team Championships on the line

Triple Threat Tag Team Match

Rich Bastards© vs. Ancient Gifts vs. Ben Extreme

Двубоят се превръща в страхотно отборно сражение, като дори надминава качеството от SuperBrawl. В края все пак The Prince тушира Azteco и копелетата запазват титлите.

Winner: Rich Bastards (#16:20)

Сега на ринга е Paul Barry.

Paul Barry: Миналата вечер, на SuperBrawl, цял свят видя как Mike Walker ме победи в Arm Wrestling match. Но никой не видя, че го направи с измама! *BOOO* Освирквате ме, защото мислите, че се оправдавам, нали? Сега ще ви оборя.

На титантрона се пуска клип, който показва как точно преди Walker да победи Barry на Arm Wrestling, е повдигнал лакътя от масата, което не е по правилата.

Paul Barry: След това, което видяхте, още ли смятате, че съм едно хленчещо хлапе? Няма такова нещо, аз съм дошъл в WCW с целта да изкача всяко едно до стъпало до върха и след това да се настаня до него и да не слизам! А със снощното си мамене Walker забави моето изкачване. И аз искам обяснение!

Mike Walker излиза на ринга под смесената реакция на публиката.

Mike Walker: Paul, отново използваш едничкото нещо, в което си по-добър от мен - да се оправдаваш! Да, наистина, измамих, но дори и да не бях, пак щях да те победя. Защото съм по-добър от теб във всичко! Още от малки сме приятели и винаги, абсолютно винаги съм те превъзхождал. Имах по-добрите оценки, имах по-хубавите момичета, биех те на ръгби, на баскетбол, на бейзбол, надбягвах те, дори съм те побеждавал и на MMA, което би трябвало да е твоят спорт. Какво излиза - че си просто едно малко момче, което е в моята сянка!
Paul Barry: *усмихвайки се* Mike, всъщност всичко, което е каза, е истина, ти наистина си по-добър от мен във всичко това, но има нещо, в което не се доближаваш до мен - the professional wrestling! *POP*
Mike Walker: Хахахахаха наистина ли си повярва? Сериозно? След като си толкова отворен, защо вместо да ме предизвикаш на поредното глупаво спортно съзтезание не ме предизвикаш на wrestling match?
Paul Barry: You got it, son!

Публиката аплодира, а ние се пренасяме backstage, където Joe America ходи съвсем спокойно към ринга, когато изведнъж е нападнат от Captain Spencer с метален стол! След брутален assault от страна на канадеца той издърпва един контейнер и напъхва Joe в него. Spencer си отмъсти за мача от SuperBrawl.

Време е за МЕ-та, в който Titan ще защитава световната си титла срещу Slash.

'The Gold Millenium' излиза на ринга, като непрекъснато се оглежда около себе си за Titan.

A ето го и него - Титанът бързо се качва на тепиха и мачът е готов да започне!

World Championship Wrestling Heavyweight Championship on the line

Titan© vs. Slash

Slash, чрез леки хитринки, оказва съпротива, но силата на Titan е прекалена и той все пак печели мача.

Winner: Titan (#11:04)

Titan, леко изморен, се радва на титлата, а Slash лежи в един от ъглите, когато изведнъж светлините угасват и само titantron-a продължава да свети. Фенове се чудят какво става, когато...

ALEX THE LEGEND Е В WCW! ЕДИН ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ DRAW-ОВЕ В АМЕРИКАНСКИЯ КЕЧ ИЗОБЩО Е В WORLD CHAMPIONSHIP WRESTLING, А ПУБЛИКАТА СЕ СКЪСВА ОТ ВИКАНЕ!

Legend не се бави и веднага влиза на ринга, където набързо изгонва Titan след два chairshot-a право в главата! Сега Slash опитва да удари Alex, но получава WIND OF CHANGE (bookend)! Alex The Legend шокира всички с този дебют и определено зарадва изключително много феновете! Със сигурност от другата седмица нещата въобще нямат да бъдат така, както бяха досега, след като Легендата се появи на сцената!

Spoiler

Posted Image

#38 teddy_hart

teddy_hart

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 444 posts
  • 0 thanks

Posted 03 March 2012 - 01:53

Поредното страхотно шоу на WCW с два дебюта.Определено WCW започва да става все по-интересно и по-интересно.Определено започвам да се кефя все повече и повече на Captain Spencer и Slash.
Ric Flair - "If you want to be the man, you got to beat the man!"

#39 stivy88

stivy88

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 137 posts
  • 0 thanks

Posted 03 March 2012 - 13:54

Поздравления за шоуто. Най-очаквания дебют на Аlex The Legend вече е факт. Очаквам доста от него, но повече би ми се искало един стабилен рейн на Титан след което да загуби от легендата. Може би малко избърза с дебюта му. Но като цяло съм фен на твоето WCW и се надявам да продължиш с добрата работа.

#40 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Posted 03 March 2012 - 21:44

Тазседмичният рейтинг на WCW Monday Nitro е бил 4.0, като финалът на шоуто и по-точно появяването на Alex The Legend е гледано от 4.6 милиона зрители! Останалата част от шоуто е с среден рейтинг 3.51.

WWE Monday Night Raw пък е записал един от най-ниските си рейтинги в последно време - 4.5. Интересното е, че WWE рекламираха, че в това издание в края на шоуто е щял да се завърне Alex The Legend. И когато неговата музика е избухнала в залата, резултатът в рейтингите е бил 5.3 - 3.2 в полза на RAW. Но когато е излязло джудже, облечено като The Legend, над милион зрители са превключили каналите си и са видели дебюта на Alex The Legend! Понеделнишките рейтинг войни стават все по-жестоки.

Posted Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002