К1: Добър вечер, зрители на първата по рода си затворническа федерация Prison Wrestling. Зад сцената е пълно с опасни затворници, който ще се спукват от бой за да ви доставят удоволствие.
К2: Колега, направо ме побиват тръпки като си помисля, че стоим в една сграда с убийци, изнасилвачи и други такива животни. Незнам какво ме задържа да остана тук?
К1: Аз знам колега, солидната заплата. Затова сядай и стига си хленчил.
На сцената излиза собственика на компанията Phil Knight под звуците на theme песента на Prison Wrestling. С него излизат и три доста привлекателни дами, които носят три куфарчета.
PK: Добър вечер на всички. Готови ли сте за екшън? (Дааааа) Така….Преди да започнем искам да кажа, че се намирате в пълна безопасност. В сграда прозорците са толкова малки, че ако никой да не може да излезе през тях. Сами виждате, че цялата сцена е заградена с доста здрави вериги, а и господата полицаи, които са сред вас ще се справят, ако възникне някакъв проблем.
Сега….искам да обърнете внимание на тези прекрасни дами и по-точно на тези куфарчета. В тях се намират титлите на PW. Нека да започнем с отборната титла.
originalbelt07.jpg
Красива е, нали?
Втората е Prison титлата.
originalbelt03.jpg
И накрая най-ценния трофей- PW титлата.
originalbelt04.jpg
Надявам се, че ви харесват.
Е, това е от мен за тази вечер. Отивам да пийна нещо, че ми пресъхна устата, а вие се забавлявайте.
Phil Knight се прибира зад сцената, а там какво да види. Всички затворници подредени в редица, а около тях двойно повече ченгета. Той се насочва към тях и им казва:
-PK: Момчета, от сега това място ще е вашият затвор. Всеки един има собствена”съблекалня”, която няма да се заклучва и може да разговаряте спокойно. О-о….. и още нещо направете ме още по-богат. (смее се зловещо)
К1: Отново се връщаме на ринга където точно сега ще започне първия мач.
Johny CkObalski vs Dreikk Ramore
Двамата биват освиркани докато излизат по рампата. Johny и Dreikk вече са на ринга и гонгът е бит. И двамата започват да се налагат с доста силни удари, но изглежда, че Скобалски надделява и запращя Дрейк към ъгъла след което Johny се заслива и го премазва с своето огромно тяло. Johny CkObalski показва на феновете, че е това е нищо работа за него, но Дрейк го атакува и го поваля, след което следват серия от мощни крушета в лицето на съперника. Скобалски решава да слезне от ринга, но Раморе без да се чуди го догонва. Джони бърка в окото на Дреик и го засилва към металните ограждения и Раморе се свлича на земята. Руснакът поглежда под ринга и намира маса обвита с бодлива тел и я качва на ринга. Скобалски изкрещява към феновете: -Харесва ли ви?, а феновете скандират ECW ECW ECW.
Дрейк Раморе се надига и атакува руснакът в краката му. Той се сгромолясва, а Д.Р. му прилага Single Leg Boston Crab. Личи си, че Джони изпитва огромна болка, но по някакъв начин успява да се отърве. Раморе не чака много време и връща съперника си на ринга и взима стол от под ринга и го размазва в гърба на руснака. Опит за туш 1, 2 ..повдигане. Дрейк изправя масата на сглобката и ще се опита да направи German Suplex. Той наглася съперника си и…бива контриран с DDT от никъде. Зловеща усмивка се появява на лицето на големия руснак. Поставя масата в центъра на рингаи се подготвя за своя finisher. Грабва Дрейк и му забожда Rock Bottom върху бодливата маса 1..2..3. Johny Scobalski печели първия мач на федерацията ни. Той си тръгва, а феновете аплодират и двамата.
Пренасяме се зад сцената където Dr. Djack Levine стой в килията си и мисли за нещо. На вратата се показва Т-Bag.
Т-Б: Докторче, защо си се замислил така, не ти ли харесва тук?
Др: Не мисля, че мястото ми е тук.
Т-Б: Що така мислиш? Знам за какво си тук и мисля, че мястото ти е точно това. Ние сме тук за едни и същи неща, така че можем да си помагаме. Съгласен ли си?(T-Bag изкарва джоба си на вън и на лицето му се появява ехидна усмивка)
Т-Б: Помисли си!!!
Razor Blade vs Nick “The King” Harris
Първи на ринга излиза Razor Blade, а тълпата бурно го освирква. Той поисква да му дадат микрофон.
-РБ: Преди да започна мача си искам да кажа, че моето престъпление е съвсем различно. Аз спасих едно беззащитно момиче от двама побъркани психопати! (феновете повече го освиркват)
Ник Харис излиза и той с микрофон в ръка.
НХ: Браво, браво много героична постъпка направо се просълзих. (смее се) Само не възприемай много навътре реакцията на хората. Те също мислят като мен, но има един проблем.
-РБ: И какъв е той?
-НХ: Ами, как да ти го кажа…..Ти си канадец! (феновете скандират USA USA)
Nick Harris оставя микрофона на рампата и се затичва към ринга. Със скоростта която е набрал се хвърля върху Razor Blade и двамата политат над най-горното въже и се сгромолясват на пода. Двамата бързо се изправят и Бръснача му забива заблен удар. Хваща го за главата и го засилва към металния кол на ринга, но Харис успява да се завърти и да прати Blade да се запознае с метала. Ник кара феновете да скандират USA, но в този момент Бръснача успява да изкара от под ринга бейзболна бухалка и да я забоде право в корема на съперника си. С бухалката удря клетката и казва на хората да млъкнат и така си почели още повече скандирания. Това видимо го ядосва и налага още повече Ник Харис. След поредица удари Razor Blade връща съперника си на ринга и прави опит за туш. 1..2..3. Край на мача.
Razor се изправя над Харис и му мята бухалката до него. Докато се прибира по рампата Razor Blade разперва ръцете си и показва среден пръст на публиката.
На трона в залата се показва нашият репортер, който търси някой от затворниците за малък коментар. В далечината се вижда CJ да похапва.
-Р: CJ може ли за малко?
- CJ: Може, може (казва с пълна уста)
-Р:Би ли ни казал ти как се озова тук?
- CJ: Ами значи, първо тръгнахме с затворническия автобус от затвора, после минахме по магистралата, а там имаше доста проститу…(бива прекъснат от репортера)
-Р: Не, не имам предвид за какво лежиш?
- CJ: Ооо това ли. Обирах банки. Беше ми омръзнало да гледам народа ми как мизерства и един ден реших да обера магазин и оборотът му да го раздам на бедни и така се почна. Но един ден бях предаден от моя партньор и ме арестуваха и сега съм тук и си похапвам. Това стига ли?
-Р: За сега да. Мерси!
Мартин Русев & The Beast vs The Lost Templar & Edge
Tag Team Championship
Първи на ринга излизат The Lost Templar & Edge, които са доста освирквани от феновете. Докато слизат по рампата двамата затворници псуват много жестоко хората и им показват средни пръсти. След близо 3-минутно заяждане с публиката на рампата се задават и техните опоненти в този мач. Те вече са на ринга и анонсъра обявява мача.
-Дами и господа това ще е мач за определяне на отборните шампиони на федерацията. Представям Ви първо отборът на двамата българи Мартин Русев и The Beast. И техните съперници - първо от Франция ви представям The Lost Templar и неговия съотборник от Канада Edge.
Съдията дава знак за начало на мача, а двамата които го започват са The Beast и Edge.. Двамата влизат в битка, като Острието успява веднага да заключи Hammer Lock, но Звярът се освобождава с атрактивно движение, след което пробва Clothesline From Hell, който обаче е избегнат от канадецът, а властелина на мачето на свой ред поваля опонента си със силен удар с крак в слабините. Съдията го предупреждава, а Edge веднага хваща противника си в sleeper hold в центара на ринга за да изтощи съперника си. Той придърпва The Beast към ъгъла си и прави смяна с The Lost Templar, след което двамата прилагат Wheelbarrow + Codebreaker на Звяра. Опит за туш, 1..2 и Beast се повдига. Тамплиера изправя противника си и му нанася няколко юмрука в главата, след което го запраща в другия ъгъл. Французинът изтласква съперника си към въжетата, но Звярът успява да се хване за тях и да направи смяна с Мартин Русев. Той с огромна скорост се движи на ринга и успява да повали Последния Тамплиер няколко пъти с Clothesline. Мартин му прилага и bulldog с което се готви да му направи и Лъвско салто, но Edge успява да хване крака му и да го издърпа извън ринга, където му нанася доста здрави удари с юмрук. The Beast притичва и нанася Big boot в главата на канадеца. При падането на Острия нещо падна от ръката му. Камерата дава близък кадър на нещото и се оказва, че това е метален бокс. В същото време The Lost Templar слиза от ринга и запраща Звяра да се запознае с клетката отблизо и изкарва от под ринга стол и премазва главата му. След като приключва с него вдига Мартин от земята и в този момент се вижда, че лицето му е изцяло в кръв от раната му, която се е отворила от бокса. Качва го на ринга и го приготвя за своя финишър Order of templars (Corckscrew 450). Качва се на въжетата и успява. Опит за туш 1..2..3 Край! Имаме си шампиони на двойки. The Lost Templar & Edge взимат отборното злато след доста успорван мач.
К2: Това беше шоуто за днес дано ви е харесало!
К1: Другата седмица ни очаква също шоу, така че не ни пропускайте!