Jump to content

- - - - -
BWC

Очаквайте на 8 февруари от 20:00 The Olimpic Angle XV - Блясъкът на славата!

BWC

• Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 The Olimpic Hero

The Olimpic Hero

Commissioner

• Модератор

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,339 posts
  • 0 thanks

Current mood: Energetic

Posted 27 January 2012 - 20:43

Posted Image

Posted Image

Очаквайте на 8 февруари от 20:00 най-големия и важен брой в историята на шоуто - The Olimpic Angle XV - Блясъкът на славата!

В него ще гостува един много специален човек, който вие всички познавате, но по негово, а и по мое желание решихме този път да не издаваме името му. Това вярвам, че ще се превърне в най-интересното интервю, провело се някога в The Olimpic Angle!

В броя ще има още един голям момент. Ще станете свидетели на страхотна изненада, като  за първи път ще бъде издадена дълбоко пазена години наред тайна на BWC, която е възможно да промени представите ви за форума!

#2 Lubo Dimitrov

Lubo Dimitrov

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 356 posts
  • 0 thanks

Current mood: Cloud 9

Posted 27 January 2012 - 20:52

Добър си в рекламите, признавам. Успя да ме накараш да чакам изданието с интерес. :D
Posted Image

#3 hacky

hacky

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 428 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 27 January 2012 - 21:17

the bashing bulgarian?

Peep 4 Life

#4 dreikk

dreikk

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 301 posts
  • 0 thanks

Posted 27 January 2012 - 22:33

wcwmaniac ?

Edited by dreikk, 27 January 2012 - 22:33.

MIGHT AND MAGIC : HEROES 3

#5 The Olimpic Hero

The Olimpic Hero

Commissioner

• Модератор

• 2,339 posts
  • 0 thanks

Posted 29 January 2012 - 17:05

Radox и Shwn получават по един warn и 24 часа забрана за поставане заради обиди. Няма да позволя да ми се осира темата с подобни глупости, тролски постове и т.н.

#6 hacky

hacky

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 428 posts
  • 0 thanks

Posted 29 January 2012 - 17:12

А възможно ли е да е Vichix?

Peep 4 Life

#7 Zippo

Zippo

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 939 posts
  • 0 thanks

Posted 30 January 2012 - 00:14

View Postdreikk, on 27 January 2012 - 22:33, said:

wcwmaniac ?
и аз първо за него се сетих още в миналата тема
"From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine."

I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.

#8 Blackened

Blackened

Butterfly Collector

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 731 posts
  • 0 thanks

Posted 30 January 2012 - 21:47

View Posthacky, on 29 January 2012 - 17:12, said:

А възможно ли е да е Vichix?
Вичикс вече е гостувал.

I AM CM PUNK, I AM THE VOICE OF THE VOICELESS, AND YOU WILL APOLOGIZE, AND YOU WILL LIKE IT!!

Posted Image

Well I stand up next to a mountain...

#9 Rise of Thunder

Rise of Thunder

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 348 posts
  • 0 thanks

Current mood: Cool

Posted 30 January 2012 - 22:14

Гост ще съм аз.Олимпик,сори,че ти развалих изненадата. :( :( :(
$$$$$ I Come for Money $$$$$

Posted Image

#10 WrestleBragger

WrestleBragger

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 233 posts
  • 0 thanks

Posted 02 February 2012 - 19:19

Все едно реклама на Космодиск чета. И все пак, нави ме, нямам търпение да разбера каква е мистерията.

Neshev в Pussy World Order...SO MUCH WIN!

Нешев - бил ебал, казва със замечтана въздишка.

Posted Image

#11 1010

1010

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 213 posts
  • 0 thanks

Posted 06 February 2012 - 02:30

След това, което написа Jericho, в темата за шоуто за което е забранено да се споменава тук, на никой не му пука за мистерията ти :)  Съжалявам, че ти развалих партито :(

Послеслов: Сега изтрий поста :(
Posted Image
ONE MORE MATCH, ONE MORE MATCH, ONE MORE MATCH !!!

#12 Socki

Socki

The Kingslayer

• Акционер

• PipPip
  • 157 posts
  • 0 thanks

Posted 06 February 2012 - 14:47

Да, Jericho съобщи нещо огромно и ще е много интересно, но според мен това не е причина да се сере по този начин в темата на Olimpic. Пишете в темата за НВП и нареждайте ОА, колкото искате, но е смотано да го правите тук. Естествено обратното също важи. Слушайте това, което ви е интересно и оценявайте труда на хората.

Posted Image

#13 The Olimpic Hero

The Olimpic Hero

Commissioner

• Модератор

• 2,339 posts
  • 0 thanks

Posted 06 February 2012 - 17:22

View Post1010, on 06 February 2012 - 02:30, said:

След това, което написа Jericho, в темата за шоуто за което е забранено да се споменава тук, на никой не му пука за мистерията ти :)  Съжалявам, че ти развалих партито :(

Послеслов: Сега изтрий поста :(

Само искам да ти кажа, че заради подобни хора като теб и като другите хейтърчета, хора като примерно radoslav1948 вече изобщо не влизат във форума. То бива, бива хейт ама чак пък толкова. То реално и на мен почна да ми писва вече. Не може да съм направил 14 абсолютно сериозни броя на The Olimpic Angle за всичките тези години, да съм давал всичко от себе си и някакви хейтърчета като теб да ми серат по темата и да ми говорят как NVP било по-интересното. Не ми пука за NVP, просто се видя за пореден път как Radox, който твърди същото за Olimpic Angle, че не му пукало, се извъртя както обикновено прави и пусна предаването си в абсолютно същия час. Какво да говоря повече, работите са ясни. Общо взето хейтът завладя BWC и това е видно. Свестните хора във форума един по един си заминават точно заради това. Вярно е, че в BWC намерих и много приятели и нормални хора, но чашата явно започва да прелива и започвам да се чудя има ли смисъл да седя в този форум. Някои сигурно пак ще кажат, че съм "зачервил бузки", но  работата е, че аз съм искрен и обикновено си казвам това, което мисля.

P.S.Искам все пак да отбележа, че The Olimpic Angle XV вече е записано, качеството стана перфектно и мисля, че наистина ще бъде най-голямото шоу в историята на форума. Интервюто вярвам, че е може би най-доброто за историята на предаването, а изненадата както вече повторих е много вероятно да промени разбиранията на хората за BWC.

Posted Image

Edited by The Olimpic Hero, 06 February 2012 - 17:42.

#14 The Best

The Best

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 34 posts
  • 0 thanks

Posted 06 February 2012 - 17:51

View PostThe Olimpic Hero, on 06 February 2012 - 17:22, said:

Само искам да ти кажа, че заради подобни хора като теб и като другите хейтърчета, хора като примерно radoslav1948 вече изобщо не влизат във форума. То бива, бива хейт ама чак пък толкова. То реално и на мен почна да ми писва вече. Не може да съм направил 14 абсолютно сериозни броя на The Olimpic Angle за всичките тези години, да съм давал всичко от себе си и някакви хейтърчета като теб да ми серат по темата и да ми говорят как NVP било по-интересното. Не ми пука за NVP, просто се видя за пореден път как Radox, който твърди същото за Olimpic Angle, че не му пукало, се извъртя както обикновено прави и пусна предаването си в абсолютно същия час. Какво да говоря повече, работите са ясни. Общо взето хейтът завладя BWC и това е видно. Свестните хора във форума един по един си заминават точно заради това. Вярно е, че в BWC намерих и много приятели и нормални хора, но чашата явно започва да прелива и започвам да се чудя има ли смисъл да седя в този форум. Някои сигурно пак ще кажат, че съм "зачервил бузки", но  работата е, че аз съм искрен и обикновено си казвам това, което мисля.

P.S.Искам все пак да отбележа, че The Olimpic Angle XV вече е записано, качеството стана перфектно и мисля, че наистина ще бъде най-голямото шоу в историята на форума. Интервюто вярвам, че е може би най-доброто за историята на предаването, а изненадата както вече повторих е много вероятно да промени разбиранията на хората за BWC.

Posted Image

То вярно се е напълнило с хейтъри тука, дай им само да пускат минуси и да замърсяват сайта. Иначе много увлекателна тема, браво! Сега Тия дето ги спомена по горе, ще се пръснат от яд, добре че пиша в момента та да ми лепнат няколко минуса...

#15 Mystery

Mystery

Mid-carder

• Супер Потребител

• PipPipPip
  • 277 posts
  • 0 thanks

Posted 06 February 2012 - 18:27

Оценявайте подобаващо труда на човека, защото отделя от свободното си време и го прави най-вече за вас, не толкова за себе си. ;)

#16 Randy

Randy

Jobber

• Акционер

• Pip
  • 62 posts
  • 0 thanks

Posted 06 February 2012 - 20:10

Аз лично оценявам труда му и ще изслушам както неговото шоу, така и НВП, но просто не виждам какъв е проблемът темата на НВП да е също важна, особено след коментара на Jericho.
Posted Image

Also tagged with BWC

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002