Jump to content

* * * * * 3 votes
IMPACT WRESTLING

IMPACT WRESTLING телевизионни записи на живо (no spoilers)

IMPACT WRESTLING

• Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 nWoHulkster™

nWoHulkster™

Living Legend

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,726 posts
  • 1 thanks

Posted 30 January 2012 - 01:08

*
POPULAR

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Предистория

Пристигнах в Лондон още по обяд, за да се видя с един приятел. Хапнахме, пийнахме, лаф, мохабет, гледахме част от Liverpool vs. Manchester, т.н. и стана почти 4 и половина и пича трябваше да тръгва, защото имаше работа за вършене. Съответно, аз реших, че няма смисъл да се лутам нагоре-надолу из град, който не познавам толкова добре и затова се насочих направо към шоуто. Шоуто трябваше да започне в 19:30, а аз бях там още в 17. Тъкмо беше приключил fan interaction-a и вече бяха почнали да се заформят опашките. Наредих се на моята опашка и там се запознах с двама пича, с които си лафихме през следващият час или там колкото беше. Тези двамата бяха сравнително добре запознати с TNA и леко поназнайваха неща и за indy сцената, но като цяло си личеше, че са по-обикновени зрители. Открехнах ги на тема Ring Ka King (за което шоу не бяха чували и се надъхаха да го гледат като чуха кой участва в него) и ги насочих към едно NWE шоу в Лондон през април, където ще участват кечисти, които им харесват (Chris Masters, Carlito, Jody Fleisch). Единият беше огромен Jeff Hardy фен и незнайно защо беше останал с впечатлението, че Hardy ще участва в шоуто. Чак ми стана леко кофти, че трябваше да му разбия надеждите. :) Общо взето приятен разговор се заформи с тези пичове - винаги ми е интересно да чуя гледната точка на такива фенове, на които интернет сайтовете все още не са им изкривили и изчанчили възгледите на тема кеч.

Та, както си стоя и си лафя с тези двамата и хоп - какво да видя. Here comes Kalata. :) Веднага смених събеседниците и с Kalata направихме един бих казал доста приятен разговор, който продължи над час и беше на най-различни кеч и житейски теми. :) Освен това се оказа, че местата ни са доста близо едно до друго - бяхме буквално на няколко метра разстояние. Cool! :cool:

Общи наблюдения

Далеч съм от идеята да гадая точно колко беше посещаемостта. В общи линии всички отворени сектори бяха пълни (без местата които бяха нааай в дъното). Е, тук-там имаше празни места, но общо взето имаше бая народ. Реално, шоуто си беше sold out и в деня на шоуто вече не можеха да се купят билети, защото бяха свършили. В този ред на мисли, имаше хора пред залата, които обикаляха и питаха дали някой има излишни билети за продан. Sorry about your damn luck, guys. :)

Ако някога пак ходя на шоу в Wembley Arena определено няма да си взема място в някой от централните сектори. Който ги е мислил не ги е измислил добре. Местата са почти на едно ниво, а не под наклон, така че гледката ти към ринга е постоянно блокирана в една или друга степен. Особено пък ако пред теб има дебела англичанка, която през две минути щрака с камера и постоянно става, въпреки че човек от залата на няколко пъти мина и ни помоли да стоим седнали през по-голямата част от времето, защото всички като се изправят здраво се ограничава гледката до ринга. Иначе евала на британските TNA фенове, че не бяха като WWE народа що се отнася до плакати и глупости. Това ме притесняваше преди шоуто, но за мое щастие едва ли имаше повече от 25-30 плаката в цялата зала. Евала! Едно от най-дразнещите неща, които могат да ти се случат на кеч шоу е някой пред теб постоянно да развява плакат и да ти блокира гледката (Kalata може да каже повече по този въпрос :)).

Като цяло феновете бяха на добро ниво и постоянно активни (с малки изключения). Би трябвало нещата да звучат екстра по телевизията. Между другото, JB даже се базикна, че искали да ни вземат в Орландо (да заместим народа там). :D Обаче, макар и като цяло публиката да беше доста гореща, на моменти имаше още какво да се жалае. Всъщност, ако трябва да бъда по-точен, имаше още какво да се желае от нашата част на залата най-вече. Такова ми беше усещането докато бях в залата и сега като видях клипове в YouTube усещането ми се затвърди. Лявата и дясната част на залата бяха на по-високо ниво, а ние по средата бяхме най-слабата част откъм реакции, според мен. Не че нашата част беше ЧАК толкова лоша, тъй като определено се включваха силно на моменти, но като цяло надали дори и един chant тръгна от нас. Просто народът около нас беше някакъв по-пасивен и чакаше някоя друга част на залата да му даде тон, а понякога дори и това не беше достатъчно да ги накара да се включат наистина активно. Всеки един от моите опити да ги накарам да започнат да скандират просто се провали тотално. Язък. Например, "Let The Pigeons Loose" и "Pussy Ray" щяха да звучат готино по телевизията. Даже и за кака Christy Hemme не искаха да викат. :( Както и да е, аз доволно си крещях и даже дори и сега, един ден по-късно, част от гласа ми все още го няма. :)

Иначе около мен имаше интересни индивиди. Първо имаше някакви двама пича и единият от тях беше решил да ми седне на мястото, та трябваше да го карам да се маха. После, не видях какво, но тези двамата разляха нещо по пода и изчезнаха някъде, а пода после лепеше цяла вечер, което беше дразнещо. След това до мен се премести някакъв пич, който се оказа, че бил от Литва. Типичен пример за човек от моята част от залата - включваше се на моменти, но като цяло слаба ракия. Беше някакъв странен хибрид от интернет фен и случаен зрител - кефеше се главно на интернет любимците, но от няколкото неща, които си казахме си личеше, че не е много на "ти" с нещата. Освен това около мен си ги имаше и типичните за Англия "hecklers", които от време на време крещяха глупави реплики (особено по време на женските мачове).

3-4 реда пред Kalata стояха двама от топ кеч журналистите в Англия (от The Sun/BBC Radio и The Daily Star) и ми направи впечатление, че и двамата бяха с готини мадами. Браво, пичове. Само така! По едно време за кратко към тях се присъедини и шефа на UK PR отдела на TNA. Освен това на шоуто беше и някакъв известен британски спортист, който беше представен на публиката и получи добра реакция, но не можах да му чуя името или спорта. Британската кеч легенда "Rollerball" Mark Rocco пък е бил зад кулисите.

Шоуто

Шоуто продължи общо около 3 часа и 15 минути. Нямаше по-продължителна пауза между записването на двете тв шоута, но имаше доста малки паузи от 1, 2, 3 минути - паузите за тв рекламите.

Не ни пуснаха никакви задкулисни сегменти, но със сигурност е имало такива. Нормално де. По принцип TNA много рядко пускат подобни неща за пред феновете в залата.  

Използваха редовния house шоу декор (без рампата, обаче), който използват за house шоутата в Англия през последните години.

Taz и Mike Tenay не бяха там, така че явно коментарът ще бъде записан отделно и после добавен към шоуто.

Jeremy Borash беше водещия на шоуто, така да се каже, а пък Christy Hemme беше ring announcer-ката. И двамата бяха фантастични в ролите си. Определено си разбират от работата и знаят как да announce-ват и hype-ват.

Слухът за Ric Flair се оказа грешен и Flair не беше там. RVD, въпреки че допоследно беше в рекламите, също го нямаше, но това си го очаквах. Kurt Angle също не участваше в самите тв записи (освен ако не е бил в някакъв задкулисен сегмент), а само се появи за финала на шоуто след края на тв записите и то се появи за много малко. Това си беше леко разочарование, точно както си беше разочарование за мен лично, че Gunner и Madison Rayne не се биха в мачове и имаха по-ограничени роли.

^ Като оставим това настрана от самото шоу нямам оплаквания. Адски забавно си беше на живо. Нямаше нещо, което да ми беше скучно. Няколко от мачовете си бяха доста стабилни и общо взето имаше от всичко по малко - singles, tag, heavyweight, x division, knockouts, легенди, настоящи звезди, бъдещи звезди, т.н. Общо взето палци здраво горе за самото шоу.

Ако Hogan и Sting бяха Главните аткрации, то определено James Storm беше Главната звезда на шоуто. Открадна го. Много добро представяне от Storm. Rub-наха го в Sting, rub-наха го в Hogan, дадоха му три мача и публиката определено му се кефеше доста. Единствено ми се искаше да му бяха дали възможност да поговори и на микрофона, защото в момента без съмнение е един от най-добрите в кеча в това отношение. Както и да е, не е болка за умиране.

Също на това шоу се опитаха да издигнат и Garett Bischoff, но просто това не беше подходящото шоу за целта. Пределно ясно беше, че ново, зелено и неутвърдено лице като него (още повече син на Eric Bischoff) ще получи негативна реакция и точно това стана. Новият му треньор се опита да накара феновете да спрат да го освиркват, но това си беше трудна задача. Е, успя да докара позитивна реакция в един момент, но точно в тази ситуация всеки би получил позитивна реакция.

И като говорим за кечисти, които бяха поставени в кофти ситуация Crimson и Matt Morgan бяха другите двама. Просто нямаха шанс да получат позитивна реакция срещу супер популярния Samoa Joe и британеца Magnus. Миналата година в Лондон Morgan получи един от най-големите pop-ове, а тази година имаше един от най-силните heat-ове. :)

Мачовете с най-слаба реакция определено бяха женските. Там публиката си беше по-тиха и се обаждаше главно само при по-големи движения и при финала. Най-интересното може би беше, че от двете най-популярни knockout-ки Velvet Sky получи леко по-силна реакция от Mickie James и даже в един момент Mickie беше леееко освиркана.

X Division мачовете също имаха леко по-слаба реакция (отново, с изключение на готините spot-ове и финала), но там поне имаше и накакви скандирания за Austin Aries & Alex Shelley. Aries, въпреки че беше heel, беше най-популярния X Division кечист. Между другото, Mark Haskins направи Shooting Star Press, който леко напомни на легендарния SSP на Lesnar на WM. Ауч. :mellow: Иначе като оставим това настрана Haskins се представи стабилно, но има още какво да се желае. Не знам какво му става - вълнение или какво - но определено досега в TNA не е показал какво може. По принцип е много добър X Division стил кечист, обаче досега в TNA все нещо не може да се представи на 100%.

От моята гледна точка, нещата с топ реакциите бяха така:

Most over:
1. Hulk Hogan
2. Sting
3. James Storm / Samoa Joe
4. AJ Styles / Kurt Angle
5. Magnus

Most heat:
1. Bully Ray
2. Eric Bischoff
3. Bobby Roode
4. Crimson / Matt Morgan
5. Garett Bischoff

Hogan беше ЯКО OVER, но това не би трябвало да изненадва никой. :) Едно е да го гледаш по телевизията, но цялата тази работа с позирането и ръката на ухото е пълна лудница на живо. Ако нещо ми изхаби гласа вчера, то беше точно това. ЛУД-НИ-ЦА! Sting също беше ЯКО OVER и имаше доста скандирания за него - Sting, Stinger, Let's Go Sting, You're A Legend, Please Come Back, You Still Got It, Thank You Sting. Не помня точно колко от тях бяха записани за тв шоуто, обаче. AJ Styles & Kurt Angle според мен получиха по-големи pop-ове от Joe & Storm като излизаха, но Joe & Storm получиха по-силни реакции като цяло и публиката беше здраво зад тях по време на мачовете им, докато при AJ повече се кефеха на изпълненията, а пък Angle излезе за прекалено кратко, за да може да извзлече някаква по-продължителна реакция. Magnus намаза покрай Joe (за който феновете викаха доооста) и се издигна с една идея по-нагоре. Дръпна и доста стабилно промо също.

To the surprise of absolutely no one... най-мразеният heel беше Bully Ray. Просто номер 1. За него бяха и най-забавните скандирания. На няколко пъти имаше мощни "We Want Devon" скандирания, което беше доста забавно, но определено любимият ми chant беше "You Fat Bastard". :laugh:  А дано да го оставят в тв шоуто! Bischoff също беше здраво hate-ван. В един от трите му сегмента публиката почна да крещи "Boring" толкова силно, че не се чуваше какво говори. Една група пичове в долния ляв край на залата пък всеки път като излизаше се спукваха да викат "Fuck Off Bischoff", а по едно време ги чух да викат и "Son Of A Bitchoff", както разбира се и класическото "Shut The Fuck Up". Много го hate-ваха хората в "the cheap seats". :) Шампионът Roode получи силни heel реакции и се представи на ниво. Както вече стана дума, Crimson, Morgan & Garett също бяха стабилно освиркани, особено първите двама и даже получиха класическия английски chant "Who Are Ye", макар че май при този chant шоуто беше в рекламна пауза.

В случай, че някой се чуди: като го споменаха Jeff Hardy получи смесена реакция, но предимно позитивна.

Друг забавен момент с публиката беше моментът, когато JB попита дали очакваме Олимпиадата с интерес и последва здраво освиркване [awkward..], на което JB отговори с "Да, и аз не можах да си намеря билети за нея". :D

Заключение

Ами в общи линии това е. В момента не се сещам друго или по-точно сещам се за много неща, но не искам да навлизам в много подробности и/или спойлери. Имаше и някои минуси, но общо взето цялото изживяване си беше пълна лудница и останах много доволен, а и няма как да не остана доволен като се има предвид какви легенди гледах на живо и че най-после видях на живо един куп хора, които гледам по телевизията/интернет от години насам. Фактът че присъствах на исторически момент от историята на една от all-time любимите ми кеч компании също беше огромен плюс за мен. Айде сега чакаме да видим как двете тв шоута ще се получат по телевизията. :beer:

П.С. Клипове

Финалът на шоуто (след края на тв записите):

Dixie Carter pre-show promo:

И просто ей така, за да придобиетe още по-добра представа горе-долу каква беше атмосферата, това клипче е добър sample. Част от началния сегмент на шоуто следващата седмица:

Spoiler

Edited by nWoHulkster™, 27 February 2012 - 16:40.

#2 ViChiX

ViChiX

RESIST OR SERVE!

• Администратор

• PipPipPipPip
  • 451 posts
  • 89 thanks

Current mood: Spaced

Posted 30 January 2012 - 02:01

Евала. Много добър разказ, който ми предаде частица от чувството да си там. Очаквам с нетърпение и Kalata да сподели впечатленията си. Както сте били близо един до друг картанитката ще ни стана още по-пълна с очертаващия се crossover.

Господ здраве да ви дава. :beer:

“Let the future tell the truth, and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I have really worked, is mine.”

Nikola Tesla

Posted Image

"When injustice becomes law, resistance becomes duty."

Thomas Jefferson

"A battle is being waged. A struggle for heaven and earth. Where there is one law: fight or die. And one rule: resist or serve.

Alex Krycek

#3 hacky

hacky

Upper-mid-carder

• Потребител

• PipPipPipPip
  • 428 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 30 January 2012 - 02:45

С удоволствие прочетох това което си написал, добре си пренесал атмосферата тук
Дано да имаш още много възможности да ходиш на шоута, че да разказваш и за тях тука :)

Peep 4 Life

#4 Sashundera

Sashundera

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 113 posts
  • 0 thanks

Current mood: Balanced

Posted 30 January 2012 - 02:48

Ееее, поредната уникална тема от теб.Много мерси, че сподели тоя разказ за такива като мен, който не могат да си позволят да отидат на такова чудо.Иначе, на каква цена ти беше билета?

Edited by Sashundera6, 30 January 2012 - 02:48.

Posted Image

#5 Fegri

Fegri

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 343 posts
  • 0 thanks

Current mood: Psychedelic

Posted 30 January 2012 - 17:13

Абе, а, с Линус засичалили сте се, щото и той каза, че ще бъде там?

Posted Image

#6 nWoHulkster™

nWoHulkster™

Living Legend

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 10,726 posts
  • 1 thanks

Posted 30 January 2012 - 20:30

View Posthacky, on 30 January 2012 - 02:45, said:

Дано да имаш още много възможности да ходиш на шоута, че да разказваш и за тях тука :)

Този петък ще ходя на това indy шоу.

View PostSashundera6, on 30 January 2012 - 02:48, said:

Иначе, на каква цена ти беше билета?

35 паунда. Най-евтините бяха 25, а най-скъпите 95. Догодина вероятно ще са по-скъпи.

View PostFegri, on 30 January 2012 - 17:13, said:

Абе, а, с Линус засичалили сте се, щото и той каза, че ще бъде там?

Мислеше да идва, но в крайна сметка се отказа.

Edited by nWoHulkster™, 30 January 2012 - 20:31.

#7 JingieBY

JingieBY

Main-eventer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 664 posts
  • 0 thanks

Posted 30 January 2012 - 23:55

Не следя TNA, но тези теми винаги са ми били страшно приятни за четене. Радвам се, че си се наслаждавал на записите и ти пожелавам и завбъдеще да имаш възможност да посещаваш още много кеч event-и. :) Това се отнася за всички потребители, ако имате възможност, възползвайте се! :)

Edited by JingieBY, 31 January 2012 - 00:06.

LIFE SUCKS

AND THEN YOU DIE...

#8 Kalata

Kalata

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 934 posts
  • 0 thanks

Posted 01 February 2012 - 01:44

Аз обаче, не мога да се изкажа положително за публиката. Сега, не знам как се е чувало от гледна точка на ринга или как ще звучи по телевизията, но там, където бях аз поне от трите сектора в близост до мен хората бяха почти заспали. Имаше два-три по-запомнящи се pop-a и дотам. Сериозно ми развалиха настроението. Няколко пъти се усещах, че съм единственият станал човек от сектора, който крещи нещо. Всички останали си седяха и чат-пат ставаха. Бих казал, че си има време за опера, има си време и за кеч.

Още по време на първия мач 5 човека от моя ред станаха и си заминаха. Така и не се появиха повече. От дясната ми страна седеше някакъв пъпчив тийн с качулка, на който гласеца не му чух нито веднъж. От лявата ми страна имаше деца, а до тях някакви английски пияндури, които след като се понапиха (през цялото време, навсякъде около мен се лееха бири и то не в чест на Storm) се пооживиха, но за кратко. Entrance-ът на Velvet Sky беше посрещнат с ентусиазъм само от мен. Вярно е, че англичаните са педеруги, но дори и тук ли трябваше да го покажат?

Хубаво е наистина, че нямаше много плакати. Може би пет реда пред мен някакъв вдигаше един малък плакат, който обаче скриваше абсолютно целия ринг от моя поглед. Псувах го и на български и на английски, явно и няколко човека от предните редове му направиха забележка, защото до края на шоуто го вдигна два пъти за по няколко секунди и с това се размина всичко. Разположението на седалките в централния сектор е ужасно. Аз с моята височина си изкривих врата да надничам над раменете на тези пред мен, какво ли остава за хората зад моя милост. Фил пък каза, че някаква жена от стюардите му правила забележка да не стои прав, че пречел на другите хора да виждат. :blink:

Не съм бил досега на кеч шоу в САЩ, но съм бил на концерти в България и знам защо казват, че българската публика е най-добра. Същите приказки ги говорят и за англичаните що се отнася до кеч, за това и очаквах нещо доближаващо се до нас като емоция. Пък и в крайна сметка големи звезди присъстваха, плюс значими събития - за първи път от 18 години Hogan в Англия и последния мач на Sting там. Много повече трябваше да се раздаде публиката. През цялото време си мислех как щеше да е ако само 40-50 човека от форума се бяхме събрали в един сектор на това шоу. Определено щяха да ни запомнят. :)

Колкото до самото шоу - уникално е да видиш всичките тези звезди на живо, а някои от тях може би за пръв и последен път. Струва си. Ако ми се случи друг път и имам възможност - билети за първия ред или някъде около, та да се потопи човек в емоцията и все пак да има контакт с кечистите.

П.П. Дано Фил се снима с Morgan, та да се види що за дзвер е тоя американец. :ninja:
Богъ, Царь, Отечество!

Posted Image

Also tagged with IMPACT WRESTLING

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002