Здравейте на първото шоу след невероятния турнир "Blue flame", на което мнооого въпросители се очаква да паднат. "Money" определено вече са в апогея си и много, много трудно някой ще успее да им се опълчи...
Пренасяме се в залата и ... ха познайте с кого започва шоуто? Естествено, че с музиката на "Money" и субсеквентната им поява на рампата с няма-толкова-мазни усмивки. Публиката избухва във вулкан от освирквания и оглушителни скандирания "Assholes! Assholes!", които наистина не сме чували от много отдавна. От тавана на залата заваляват златисти конфети, и Vichix, Loop, Olimpic и Radox слизат на ринга. Микрофонът е поет от Vichix:
- Мухахахах! Точно както ви казах, на турнира ние с лекота прегазихме конкуренцията и сега всичкото мажорно злато е там, където му е мястото - в нас! Но държа да отбележа нещо много важно! В момента вие не виждате Световен шампион и два отборни шампиони! Не! Вие виждате ТРИМА Световни шампиони! Защото Radox и Olimpic издигнаха отборните титли на такова ниво, че те вече с право са Световни! Двамата са на нивото на Loop по умения, опит и успехи! Те собственоръчно извадиха отборните титли от дупката, в която ги бяха вкарали джобъри като Remus и G. И сега и тримата ми "колеги" са със световни титли в ръце! И трите титли за мен са равнопоставени и са на върха. Вдигнете ги, момчета!
Loop, Radox и Olimpic вдигат титлите с невероятно мазни усмивки на лицата си и тълпата избухва в още по-оглушителни овации, след което започва да скандира "Birov, Birov, Birov!". Vichix продължава да говори.
- Хахах, та като започнахте да скандирате името на тоя пикльо, направо ще говоря и за него. Всички мислехме, че вторият му рейн със Световната титла няма как да е по-жалък от първия, но ... ето че и това стана! Само 27 дни! Хахаха! Между другото, това пишлеме още не е пристигнало в залата, хаха, сигурно още го тресе електрошокчето, но като пристигне, лично ще научи вестта, която съм му подготвил! Защото тази вечер, той ще се изправи срещу Loop, Radox и Olimpic в мач с хандикап 3 на 1!!! И още...
KABOOOM! Музиката на "бунтовника" Socki започва и феновете се насират от кеф! Мексиканската бойна машина излиза на рампата с куфара си в ръка и целите му бузи са зачервени:
- Ах, ти тъп, нагъл, прост малоумнико! Омръзна ми от помиите ти, но вече няма къде да бягаш!!! На турнира смачках главореза си, който беше пратил по мен, Torex, и вече няма кой да ти спаси задника! Нито Loop, нито Radox, нито пък Olimpic ще ти помогнат! Но преди това ... тази вечер смятам да направя нещо интересно, срещу което ти не можеш да направиш нищо! Досега не бях използвал куфарчето си просто от уважение към Birov и към труда, който хвърли! Но сега, след като титлата е в безскрупулния боклук Loop, нищо не ме спира да го направя! Така че ... тази вечер ще кеширам куфара си и ще използвам мача си за СВЕТОВНАТА титла срещу този боклук СЛЕД мача му с хендикап срещу Birov. Иии ... не че ме ебе, но все пак за да съм сигурен, че тоя път няма да има никакви външни намеси, и тъй като гледам, че клетката от неделя все още виси над ринга ... ще искам шотът ми да бъде в Doomsday match!!!!!!
Феновете буквално експлодират, а "Money" гледат като попарени! Срещу куфарчето обаче не могат да направят нищо. Socki продължава:
- Но това ще е в края на вечерта! Преди това ще изпълня обещанието си и ще сритам задника на всички ви!!!
Socki оставя куфарчето на рампата, разкъсва тениската си, и с бавна и концентрирана стъпка тръгва бесен към ринга! "Money" се подготвят за бой. Тогава обаче ... BUHALA връхлита като парен локомотив по рампата, грабва куфарчето и го забива със зверска сила в тила на Socki! Той пада по очи на рампата, а Buhala го вдига и отново забива челото му в метала! Накрая, той му прави Копие през колоните под титантрон-а!!! Socki беше тотално смазан! Vichix взима микрофона и казва:
- ХАХАХАХАХ! Никакъв шот няма да използваш тая вечер, защото ще я прекараш в поликлиниката! Да, ти се справи с Torex, но аз предварително подготвих още един човек, който да стои между мен и теб! Още повече, че самият Buhal на драго сърце прие, защото има доста сметки за доуреждане с теб, особено след нелепата му загуба на "Rebirth". Така че ... тази вечер за теб приключи, дебели ми приятело. Благодаря ти за съдействието, Buhal, свободен си.
Buhala се ухилва, след което надава още един шут в корема на падналия Socki, преди да се прибере зад кулисите. Vichix пък завършва речта си:
- И за финал ще кажа, че тази вечер няма да бъда тук, защото ще летя до Чикаго, за да уреждам важни дела. Контролът за вечерта ще бъде поет от заместника ми Totenkopf. Чао, путки.
Започва музиката на "Money" и те се прибират бавно зад кулисите...
След дългия начален сегмент отиваме в рекламна пауза, а след като се връщаме от нея ... Totenkopf е показан да спори с ... Djihad и Kaz! Той се опитва да ги помири и казва:
- Да, да, разбирам те, Djihad, ти просто много искаше победата в онзи двубой и беше изключително афектиран след загубата, поради което нападна Kaz. Той обаче, както каза, е склонен да ти прости. За да изгладите различията помежду си, тази вечер съм ви уредил един доста специален отборен мач. Вие, техническият кошмар, ще се биете срещу ... Torex и The Markiz! Успех!
Totenkopf си тръгва, а Kaz и Djihad се гледат доста раздвоено, след което ... все пак си подават ръце един на друг, което докарва овации у публиката.
И ... отново камерите ни показват отбор, този път победителите на турнира Mexihools. Bizkit казва:
- Да ви еба майката на всичките бе! Никой не вярваше в нас, ама на турнира ви показахме кои сме! Смачкахме фасоните на ония зеленоглави чавета и се върнахме на върха на отборната дивизия ... или почти на върха, защото окончателно ше се върнеме там, след като тая вечер наритаме и ония маскирани фрийкове Team M!!!
European title tournament
1/4-final
Specter vs. Black
Двама обичани от публиката симпатични кечисти ще спорят тук в първи мач от турнира за новоучредената Европейска титла. Първи излиза "супергероят" Specter, последван от негрото Black. Двамата стисват ръцете си преди гонга, след което зрелището започва! Двамата ни правят свидетели на неописуемо красиви въздушни хватки, които ни навяват спомени за Cruiser дивизията, на която и двамата са бивши шампиони. Specter доминира през по-голямата част от мача, но накрая Black успява да парира опита му за Suplex, след което да го метне във въздуха и да го тръшне с уникално красив T-Bone такъв! Туш - 1...2....3! Победител и първи полуфиналист е Black!След мача, той взима микрофон и казва:
- Истината е черна, черна, ЧЕРНА! Yeeeah!
Това докарва доста масивен поп в черната част от публиката, която в този град не е никак малка.
Пренасяме се в гаража, където ... спира такси и от него, забързан, със сак на рамо, слиза вече бившият Световен шампион Birov, което кара публиката да избухне като откачено! Той бута опитващия се да го интервюира репортер и бесен се засилва към съблекалните. Зад него обаче се дочува вик. Оказва се, че това е заместни-председателят Totenkopf:
- Birov! Birov! Чакай малко. Ела в кабинета ми. Трябва да поговорим. Повярвай ми, ще искаш да чуеш това, което имам да ти казвам...
Technical nightmare vs. Torex & The Markiz
Предстои ни доста high-profile отборен мач, в който перспективният отбор на звездите Kaz и Djihad ще се опита да изглади различията между себе си, възникнали след загубата на турнира. Първи излизат именно те и изглежда всичко е ОК между тях. После се появават и Torex и The Markiz и мачът започва. Първо Kaz потрошава "маркиза", след което същото продължава да прави и влезлият като смяна Djihad. С влизането на Torex нещата се пооправят, като той успява да вземе надмощие над Djihad със серия от доста сериозни удари и тръшвания. Djihad все пак успява да направи отчаян Ураган и изтощен да се смени с Kaz, който влиза на ринга, но срещу него вече е The Markiz. Двамата са сравнително свежи и успяват да направят доста интензивен сблъсък. Kaz успява да направи Bodyslam на аристокрака, след което отива към ъгъла си, за да се смени с Djihad. Той обаче ... вече е влязъл на ринга и се оттласква от въжетата, забивайки му собствения му финишър - Spear!!! След това, Djihad троснато прекрачва въжетата и се оттегля нагоре по рампата, оставяйки каратиста сам! Kaz се опитва да се изправи, но ... отнася силен Blue blood punch от изтънчения аристократ The Markiz, който след това го тушира - 1,2,3 и победители са той и Torex!След мача, The Markiz се прекръства, след което стисва ръката си с Torex. После двамата се качват на сглобките да празнуват, обирайки освиркванията на тълпата. Djihad пък ги гледа още известно време, след което се прибира зад кулисите...
На екрана са показани ... Radox, Olimpic и Loop, които нагъват трюфели и черен хайвер в луксозната си съблекалня. Трите "световни титли" стоят простряни гордо на масата при изисканите блюда. На вратата на стаята обаче се почуква и Световният шампион Loop с неохота отива да отвори. На прага го очаква ... Totenkopf. Той казва:
- Точно ти ми трябваше, Loop. Тъй като тази вечер аз командвам парада тук, реших да направя някои промени и дойдох да ви уведомя за тях... Така, значи резултатът от снощи между теб и Birov е 2:1 в твоя полза. Като прибавим и мача ви на "Apocalypse", в който той те победи, нещата стават 2:2. Ако пък се гледат като цяло мачовете, той пак е равен - 1:1. Ето защо, тази вечер реших да приключа всичко между вас в един решителен ПОСЛЕДЕН мач, който да определи победителят от серията и истинския шампион на света! Така че ... тази вечер главният мач ще бъде Loop vs. Birov за Световната титла! Без гимици, само чист WRESTLING! Мачът с хандикап между вас и него пък отпада, защото хората искат да гледат мачове за Световна титла, а не селски побои 3 на 1!
Публиката вече се насира от овации, а Loop просто не успява да каже нищо, оставайки с отворена уста. Не него му прилошава и Olimpic и Radox се спускат да видят какво му е. Нещата обаче току-що станаха с ДВЕ идеи по-интересни!
European title tournament
Mr.Neshev vs. The Phenom
Стигаме и до вторият от четвъртфиналите за Европейската титла, като тук първи излиза един от отскоро най-мразените хора във федерацията, Neshev. Той отнася освиркванията на цялата тълпа и се качва на ринга, след което се появява и опонентът му - напоследък позабравеното "дете-чудо" The Phenom, за когото това ще е добра възможност да се върне отново на екраните и да ни напомни кой е. Мачът започва с яростни въздушни атаки от The Phenom, на които на едрия и тромав Neshev им е трудно да отговори. Това носи преимущество на The Phenom и след няколко зашеметяващи салта той се приближава доста до победата. Все пак Neshev успява да се повдигне от всичките му опити за тушове. The Phenom успява да забие ритник в горната част на лицето на Neshev, с който май го заслепява. Neshev се вбесява и вдига крака си напосоки, изкрещявайки "АБЕ ШТИ ЕБА МАЙКАТА НА ТЕБЕ БЕЕЕ!", като по случайност успява да изпраска зверски в лицето своя опонент. The Phenom се просва на земята, а Neshev, оправяйки зрението си, решава да се поизгаври с него. Вместо да го тушира, той се качва на въжетата и ... сваля гащите си от задната част, оголвайки гъза си! Той скача и ... прас, забива дупарата си в лицето на The Phenom, сядайки върху него за туша - 1..2....3 и Neshev е на полуфинал!След мача, той взима микрофон и казва:
- Къде си бе, Lightone? Май пак си в болница по моя заслуга, а? Доста яко ти сритах нърдския, зубърски задник на турнира, нали? Ето сега пребих и тоя зубрач Phenom тука. Ще ви мачкам ей, пъпчасали пубери! И ще ми давате кинтите си за закуска!
Neshev мята микрофона и си тръгва с високо вдигната глава.
Показани са ... тримата членове на The Hearts. Те спорят нещо, като Shawn, който отнесе туша, се опитва да се оправдава пред другите:
- Е казах ти бе, брато. Просто се подхлъзнах случайно и се прецакахме, сори. Просто бях прекалено развълнуван за първия си мач на PPV и това ми изигра лоша шега...
Reign изведнъж се сепва:
- Тихо, младши! Постоянно се оправдаваш! Още в "Have the heart" го правеше и ме дразнеше! По-добре си трай и гледай тази вечер как се ПЕЧЕЛЯТ мачове!
The Mexihools vs. Team M
Мексиканските хулигани са с прясна победа на PPV и това със сигурност ги е надъхало още повече за този мач. Те започват офанзивата срещу подкрепяния от феновете тандем Team M. В началото Xzibit, а след това и Bizkit вкарват доста мощни шутове на дребния Rey Mysterio, но после Mystery влиза на ринга и "оправя нещата". Той се справя с мексиканците, но само за известно време, защото след това налитащите им атаки отново им осигуряват преимуществото. Все пак Rey Mysterio вкарва някои от зашеметяващите си хватки, след което на ринга влиза Mystery. Той подлъгва Bizkit, забивайки го във въжетата, след което под мощните овации на тълпата го просва с Question mark! Туш - 1....2.....3! Team M надвиха хулиганите!След мача, докато маскираните бойци още не са свършили празнуването си, на рампата се появява ... заместник-мениджърът Totenkopf. Какво ли ще прави той тук? Totenkopf казва следното:
- През последни седмици, вие наистина ме учудвате с вашето постоянство и умения, Team M! Ето защо, ще възнаградя всичко това с мач за отборните титли следващата седмица!
Публиката избухва в овации, а Team M направо не са на себе си от изненада!
Камерите показват отборните шампиони Radox и Olimpic, които наблюдават изказването на Totenkopf по 69-инчовата плазма в стаята на "Money". Radox се обръща към Олимпиеца:
- Брато, честно да ти кажа, Toten вече започва да ни лази по нервите. Пак ни уреди мач за шибаните титли!
- Да, така е, но какво ти пука? Тия смешници Team M ще ги омажем за секунди. Но това е следващата седмица. А тази трябва да се фокусираме върху запазването на титлата от Loop!
- Всъщност си прав... Аре наздраве за властелините на кеча!
*ДЗЪН*
Reign vs. Charisma
Младоците от The Hearts са доста разочаровани след PPV загубата и тази вечер най-недоволният от нея Reign ще се опита да компенсира чрез победа срещу надъхания бейзболист Charisma. Той е вече на ринга, а ето че секунди след това се появяват и младоците със своите черни якета със златисти орнаменти по тях. Reign се качва на ринга, а приятелчетата му Shawn и King отиват на масата на коментаторите. Мачът започва скоростно, като в началото по-бързият Charisma успява да вземе превес, но след това "гладният" младок Reign се мобилизира до краен предел и успява да обърне нещата в своя полза. Той успява да приложи стабилен Булдог, след което прави и Плеймейкър на Charisma! Туш - 1...2....3.....и "сърцатият" младок печели.След мача, Reign и King се поздравяват взаимно, след което като наказание за загубата на турнира, Shawn облича златистите якета на гърбовете им. Тримата си тръгват доволни от ринга...
Показан е ... Buhala. Феновете веднага избухват в мощни освирквания. Той се ухилва леко и казва:
- Чернилкоооо! Тъп, прост черен мексикански кенеф! Ти си срам за мексиканската раса, Socki! Как може да ти е толкова тъмна кожата бе, отпадък? Да не си се пекъл на слънце в някоя газова камера, капут! Не знам в тоя куфар какво държиш, Корана ли или друго, но той вече не ти трябва, защото АЗ СЪМ ТУК! И ще се позанимавам с тебе доста дълго време! УМИРАЙ! 1488!!!
World Championship
Birov vs. Loop [c]
Опааа! Стигаме и до импровизирания мейн-ивент, който бе уреден изневиделица от Totenkopf само преди един час! И най-важното ... той ще бъде за Световната титла и ще е последен в серията между Loop и Birov, резултатът от която до този момент е 1:1. Първи излиза Birov и получава, както винаги, съсипващи овации от тълпата. Той обаче отново ги игнорира напълно, след което се качва на ринга и концентрира погледа си върху рампата. А там ... след броени секунди се появява Световният шампион Loop, с титлата на рамо. Той не обръща абсолютно никакво внимание на лавината от освирквания, а се качва на ринга, където вдига титлата в лицето на Birov, след което нажежава още повече обстановката, показвайки я високомерно на всеки от четирите ъгъла. Реферът прави последни проверки дали всичко е наред, след което удря гонга! Birov и Loop скачат един към друг и директно започват да се налагат със серии от десни прави. Loop взима надмощие и удря няколко юмрука в гърдите на "звездата", след което го засилва към въжетата. Birov обаче показва класа и успява да отскочи странично от тях, поваляйки го с Летящо рамо. Опит за туш - 1....2......повдигане. Birov започва да рита опонента си, след което прави опит за директен Star kutter. Това взривява публиката, но Loop паникьосан се изхлузва от ринга. Той се оттегля към коментаторската маса, но Birov неотлъчно го следва. Двамата се сбиват до нея, като накрая Loop съумява да надхитри Birov и да забие лицето му в мониторите. Следва връщане на ринга и пълна доминация на шампиона над зашеметения претендент през следващите няколко минути. Loop завършва офанзивата си с перфектен Spinebuster, последван от опит за туш - 1......2..........Birov се повдига. Loop го вдига и се опитва да го тръшне с Bodyslam, но Birov този път се измъква и бърка в очите на Loop, след което се засилва към него за Саблен удар. Loop вижда, че реферът е зад него, но въпреки това нарочно се навежда, при което Birov помита рефера! Звездата обаче се обръща и продължава да налага Loop, поваляйки го на земята. Тогава обаче ... става ясно, че всичко това май е част от пъклен план, защото Loop и Olimpic се появяват тичайки по рампата. Те се качват на ринга и атакуват Birov. Той започва да им раздава десни прави, но след няколко секунди те успяват да го повалят и започват да го ритат. Тогава пък обаче ... публиката се потрошава от овации, защото REMUS връхлита с метален стол по рампата! Той го забива в тила на нищо неподозиращия Olimpic със зверска сила, след което го стоварва още по-силно в лицето на обърналия се Radox! След това, Remus вдига все още не напълно възстановилия се Loop и ... му забива специално на него Burning hammer върху стола! Remus си тръгва бесен от ринга заедно със стола, а Birov става и допълзява върху тялото на едва дишащия Loop. Реферът разтърсва глава и се свестява, отброявайки мъчително баво туша - 1................................2................................3!!! ТОВА ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ! Birov печели мача и си връща Световната титла само 3 дни, след като я изгуби! Публиката се насира. Разбирате ли, НАСИРА СЕ!Birov се изправя и взима невъзмутимо титлата си от рефера. Не сме сигурни дали той въобще разбра, че получи помощ от Remus, от когото пък вече на рампата няма и следа. Birov закопчава титлата около едната си китка, след което се качва на сглобките да празнува с нея под нестихващите овации на феновете! Определено ще е интересно какво ще има да каже Vichix по този въпрос след като се върне от командировката другата седмица. И все пак ... имаме НОВ Световен шампион на федерацията!
Edited by Radox, 30 January 2012 - 17:24.