С наближаването на турнира WWE успяха да билднат хубави вражди около титлите и карда ми изглежда перфектен. Нямам търпение да минава и това PPV и да се започва билда за WM(поне за мачовете, които не са билднати все още).
RAW Elimination Chamber - тук залагам на CM Punk. Колкото ми се иска Jericho да спечели, според мен Punk ще излезе краен победител.
Очаквам хубав и напрегнат мач, с хубави spot-ве от страна на Кофи и остналите. Знам че с тези кечисти в chambera, можем да видим мача на турнира.
Smackdown Elimination Chamber - тук според мен Daniel Bryan е поставен в ситуацията на Kurt Angle през 2000г. на турнира Armageddon, в HIAC мач с тогавашните топ звезди на компанията. Тогава никой не очакваше Angle да запази титлата, но не само че я запази, но този HIAC се превърна в един от най-хубавите в историята на федерацията. Не очаквам този chamber match да се превърне в класика, но има какво да ни предложат участниците в него и съм на 99% сигурен, че Bryan ще запази титпата. Barret, Rhodes, Bryan и Orton + гигантите Show и Khali - очаквам много и от този мач.
John Cena vs Kane - отдавна не сме гледали Ambulance Match, така че се надявам двамата да спретнат стабилен варгал и логично Cena да излезе краен победител във враждата. Сега е момента, в който Cena буквално трябва да премаже колкото се може повече Kane, за да може да изглежда като заплаха пред The Rock за WM. Едва ли мача ще е нещо подобно на "I Quit" мача на Cena и JBL през 2005, но ако имат достатъчно време, определено биха могли да направят нещо запомнящо се.
Както вървят нещата в женската дивизия, предполагам че ще видим и мач между Tamina и Beth Phoenix. Надявам се поне Tamina да спечели титлата.
Като цяло, след слабия Royal Rumble, мисля че ще станем свидетели на едно доста по-добро, откъм качество, PPV. Надявам се да не остана разочарован, защото имам доста добри надежди за този турнир, дано не си остана само с тях.