Jump to content

* * * * * 2 votes
WWE RAW

WWE RAW - 6 февруари 2012

WWE RAW

• Please log in to reply
42 replies to this topic

#1 ch1kz magnet

ch1kz magnet

Чикън Макнъгетс

• Потребител

• PipPipPip
  • 347 posts
  • 0 thanks

Current mood: Mischievious

Posted 05 February 2012 - 23:27

Posted Image

Chesapeake Energy Arena, Oklahoma City, OK

Posted Image

#2 old school

old school

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 327 posts
  • 0 thanks

Current mood: None chosen

Posted 07 February 2012 - 00:38

Очаквам да се получи много интересен RAW :) !Ще се хвърли известна светлина върху нападението на Jericho над Punk и евентуално The Undertaker ще се пробва да предизвика отново Triple H.
Posted Image
1 април 2012 г.,Маями.THE ROCK ПОБЕДИ JOHN CENA!Не е шега!

#3 crazype6o1

crazype6o1

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 159 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 01:45

И аз очаквам този RAW с нетърпение, но най-вече за да видя какво става оттук нататък с Punk и Jericho. Доста безлично започна враждата им, но с предстоящото PPV си мисля, че ще замесят и останалите участници от RAW Elimination chamber, които също ще нападнат Punk или ще го прецакат по някакъв начин.  
Spoiler
Предполагам че HHH ще обясни защо си тръгна без да каже нищо миналата седмица. А от Cena/Kane/Rider не знам вече какво да очаквам. 90% съм сигурен, че на турнира щe има още един мач между Cena и Kane, дано поне да е нещо от сорта No disqualification или No Holds Bared. Така поне Cena да мине през Kane като малка гара и да продължава със The Rock.

Edited by crazype6o1, 07 February 2012 - 01:46.

Posted Image

#4 Apex Predator

Apex Predator

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 151 posts
  • 0 thanks

Current mood: Predatory

Posted 07 February 2012 - 02:37

Всъщност историята с Тейкът и Играта започна много логично. HHH каза, че от борда на директорите са му казали, че може да се върне на предишната си позиция и да ръководи RAW, защото е успял да "загърби личните си проблеми и вражди". И изведнъж се появява Тейкър и го предизвиква. Пред Хиксовете се появява дилема - дали да приеме предизвикателството и да изостави ролята на GM на Raw (защото по този начин личните му проблеми пак ще вземат връх) или да отхвърли предизвикателството и да продължи да ръководи Първична сила (като преди това уволни Джонито) :D
В крайна сметка, обаче си мисля, че на Мания ще гледаме отново Тейкър и ННН, за мен всичко друго би било изненада. Още повече, че ще е тъпо да махнат Джони Л от екрана, още повече, когато набра така скорост :D
Posted Image

#5 antubis

antubis

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 292 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 03:54

В сайта на WWE има ексклузивно интервю с Johnny L ... този човек просто е уникален! Вече съм му фен :) Толкова се смях ... :)
It's a shameful thing lobster head my skin is white but my hair is red!

#6 BoRn_2B_GoD

BoRn_2B_GoD

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 873 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 13:23

Много приятно шоу, най-вече откъм сегменти и ME. Трябва да се отбележи, разбира се, промото на ННН. Не очаквах точно това обяснение, но някак има логика и мооооже би в известна степен споделям мнението му за това как Тейкър трябва да бъде запомнен. Харесва ми как извъртяха цялата история с изнасянето миналата година и повдигнаха въпроса дали мястото на Тейкър все още е на ринга. Клипчето със самия Мъртвец не беше нещо особено, но навява спомени за mind games история, каквато май отдавна не сме гледали. Както и да е, щом и Майкълс ще идва другата седмица вече по-сериозно клоня към позицията, че на тази Мания мач Taker vs. HHH 3 ще има.

Джерико обаче бе истинската звезда на шоуто. Призна за тролването, обясни концепцията си за края на света (която въпреки големите очаквания не е нещо особено, но бива) и доста сериозно наблегна на това, че другите крадат от него. Има нещо вярно в думите му, макар че нещата, които посочи в Зиглър и Truth специално не бяха най-добрия избор. ОК, спомена всички, вдигна интереса към Chamber-a, но това не поправя липсата на какъвто и да е сегмент с Миз, Зиглър, Кофи или Truth. Акцентът адски солидно пада върху Джерико и Пънк в момента, което не е лошо, ама нали ще има Chamber с още 4-ма души вътре? Хайде поне да се опитат да ни излъжат, че и друг има шанс за победа.

Самата конфронтация Пънк-Джерико започна добре. Дървете се, смаркове! Подмокряйте се, смаркки (има ли женски род това чудо или по default считаме, че жените не разбират от кеч?)! Тъй бленуваният мач за Мания май започна също да се заформя и ще е голямо разочарование ако не го видим след това силно начало. Джерико удари точно там където трябваше (и всички искаха), а отговорът на Пънк с вдигането на титлата ми хареса доста. "Аз съм WWE шампион > всичките ти аргументи са невалидни.". Добре изиграно, заедно с ядосването на Джерико. За размяна на реплики помежду им наистина е по-добре да почакаме след като има толкова време до Мания.

Главният мач бе най-доброто откъм кеч и си бе солиден МЕ, въпреки две сериозни грешки - малоумния боч на Миз, който разкара Truth, и това, че в края на мача Пънк сам се хвърли върху масата. Все едно не сме го видяли, това е кеч. Типична хийл победа за Джерико и варианта той да вземе титлата на EC и после Пънк да получи реванш на Мания ми се струва все по-възможен. Палци горе!

Другите мачове бяха по-скоро за пълнеж и леко да подбутнат някоя друга история. Шеймъс гази всеки, но някак си се вее доста неориентирано като за RR Winner. Така е като не остана никой по-сериозен МЕ-ър или upper midcarder, с който да направи една кратка програма до EC. Нищо кой знае колко интересно тук. Отбелязвам един голям минус на шоуто обаче - многото клипове. Писна ми да гледам клиповете за Сина и Скалата, поне да направят нови. Повторението на клипа за Тейкър - малко в повече дойде. Всички други реклами и глупости... damn, колко време се губи! А нито сегменти с Chamber участниците, нито поява на Суагър (и US титлата покрай него), но пък второто е нормално за Мания периода, когато хората с по-ниска в позиция в карда никой не ги брои за живи. Сегментът с Кейн и Ийв накрая не го очаквах, но е нормално - можехме да минем и без него. Не остана много за случване в тази история и предполагам, че следващата седмица ще дадат на Кейн и Сина повече време като един последен напън преди Сина да размаже любимата ми червена машина и да го затвори в линейката. Имбрейсвам дъ хейт - мразя те, Сина :(

"Ask him! Shut up! Ask him!"
Ех, как ми липсваше Джерико... :D

Edited by BoRn_2B_GoD, 07 February 2012 - 13:25.

"Да ви сссссера в ссссаковете!"

Ранди "The Viper" Ортън

#7 Beks

Beks

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 344 posts
  • 0 thanks

Current mood: Yee Haw

Posted 07 February 2012 - 13:34

View PostBoRn_2B_GoD, on 07 February 2012 - 13:23, said:

"Ask him! Shut up! Ask him!"
Ех, как ми липсваше Джерико... :D

Мискинин, изпреварил си ме!
Много силен RAW. Единственото нещо, което не ми хареса беше, че Кали имаше мач, но само това! Всичко друго беше много добро! Супер много се накефих, когато в края на шоуто Джерико си върна на Пънк. Тъпото е, че от сега правят Джерико най-големия конкурент на СМ. Това до голяма степен убива интересеа за RAW EC. Нещата, които HHH каза за Тейкър за предишния им мач бяха много смислени,а не просто рандом speech. Това, че пускат по отделно промота на Сина и Роки също е добро попадение. Така гледат предкрепата на феновете на единия и на другия да се засили все повече и повече.
Единственото нещо, което не разбрах бе какъв ще е мача между Сина и Кейн на ЕС pls translate?

По-добре известен пияница, отколкото анонимен алкохолик!

#8 koleda321

koleda321

World Heavyweight Champion

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,071 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 13:40

Jericho + CM Punk = Магията на Кеча! Но вие това вече го знаете. :D
Сега, и аз искам хранилката между тях да започне, но това не променя факта, че това беше страхотен сегмент. Сега вече историята между тях се развива добре. И въпреки това започна по тъп начин. Jericho трябваше да спечели RR, а не да обяснява как "елиминирал 28 човека". Но и това го знаете.
Но ето нещо, което не знаете - Jericho ще спечели EC! Разбира се, всъщност никой не го знае това, но би имало най-много логика. Иначе цялото му промо и въобще цялата тази история се явява безсмислена. Jericho трябва да спечели EC, за да "докаже", че е най-добрият, разбира се може и калитарска победа, и оттам нататък отива на защита на КечМания срещу CM Punk, където губи. Ето ви я цялата история букната. :D Естествено, вероятно нищо от това няма да се случи, но аз просто ви казвам как трябва да се развие, не как ще се развие. ;)

HHH + Undertaker = мъкааааааа, мъкаааа. Но вие това вече го знаете. И ето че съм в същата ситуация като през 2010. Тогава се надявах HBK да бие Гробаря, защото иначе историята се явява безсмислена. Така е и тази година. Айде поне HHH да бие Гробаря, защото това вече започна да става банално. Но така става като не създаваш нови звезди, а вместо това гледаш да изцеждаш едни и същи хора 1000 години подред до последно. В един момент просто преставаш да имаш на кого разчиташ. Как така до 16-0 можеше всяка година да има различен опонент за Гробаря и изведнъж от 2009 насам започнаха да се повтарят? Голям promoter си, Винс. ;)

На мен ли ми се струва, или Cena го нямаше това шоу? Прегледах го няколко пъти и не мога да го намеря. :D

Cena + Kane = Ambulance match - е, поне СЛАВА БОГУ не е Last man standing match, нямаше да понеса 1212454235643643-ия такъв мач. Пък и ще гледаме едва втория АМ в историята и Кane е и в двата. СИЛА! :D

Johnny Ace - DA MAAAAAAAAAN! Може да е верно боклук в истинския живот, ама здраве да е. Човекът е златен по ТВ. :D

6-pack-challenge = лошото на такива мачове е, че виждаш как всички всъщност са еднакви. Как може всички толкова да си приличат? Всички са бели и са по гащи, даже и черните. :D Когато даже и черните не могат  да се отличат от белите, значи нещата не са на добре....
Posted Image Posted Image

#9 One_Man_Rock_Band

One_Man_Rock_Band

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 10 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 13:53

Ambulance Match - Боже откога не сме гледали такъв мач в WWE?! Ще е супер :beer:

#10 Radox

Radox

Living Legend

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 4,932 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 13:57

И аз влязох в темата точно за да се изкефя на Ambulance match-а. Като качество едва ли ще е някаква класика, но поне ще е забавен, а и се връзва перфектно със сюжета :D
Не съм сигурен, но последният такъв май беше на Survivor Series 2003 и Kane пак участваше в него :D

Posted Image

Edited by Radox, 07 February 2012 - 13:59.

Posted Image

California: Хората с власт, онези които взимат решенията от една страна са гении, а от друга паметници на безхаберието.

Posted Image

#11 Kratos

Kratos

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 197 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 15:06

А аз като ви казвах, че Джерико троли ми давахте минуси...
Posted Image

#12 THE ENEMY

THE ENEMY

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 120 posts
  • 0 thanks

Current mood: Inspired

Posted 07 February 2012 - 15:19

Въпреки, че не бях от най-големите привърженици на трети мач между HHH и Undertaker на Wrestlemania, трябва да призная, че началния сегмент с тях двамата ме надъха много за продължаването на тяхната вражда.Хареса ми как HHH използва в своя полза изнасянето на  Undertaker на носилка миналата година и с изказването, че ако трябва да се бият отново, тази година ще завърши това, което започнал миналата.Определено сега Triple H изглежда доста по-сериозен противник на Undertaker за Wrestlemania.Клиповете също бяха много надъхващи и моето мнение е, че това е правилният начин по който трябва да се гради враждата между двамата за да е интересна.Дърпането на HHH от нов мач, също създава интерес и според мен ще продължи да се дърпа още известно време, след което ще  се съгласи.

Daniel Bryan vs Big Show - Този мач беше пълна тъпотия.Участието на AJ по такъв начин във враждата в момента е доста малоумно.Пречка се на Big Show, после реве, а  Daniel Bryan използва това за да може после да обвинява Big Show колко лош човек е.Аз логика не виждам, а освен това мисля, че историята на Bryan с Big Show вече се изтърка.

Конфронтацията SM Punk vs Chris Jericho беше страхотна.Хареса ми обяснението на Jericho, с което поясни защо точно нападна Пънк миналата седмица.Пънк също отвърна подобаващо, като в стила на Jericho, не каза нищо, но го показа.Показа световната титла, която е неговия аргумент да се нарече best in the world.

Orton/Khali vs Barret/Rhodes - Според мен идеята на мача беше най-вече да вмъкне Khali в цялата картинка около Chamber-a, защото беше вкаран в него без видима причина.Сега вече изглежда силен, дори след като отнесе RKO и поне ще има защо да е вътре, а именно за да продължи враждата си(защото е възможно да има такава, ако Khali остане за постоянно) с Ортън.

И последният мач за вечерта беше много добър.Хареса ми и победителят.Jericho сега има реалната възможност да спечели титлата на EC и да направи положението около нея по-интересно до Wrestlemania.Най-малкото ще има интрига.Засега историята на Punk и Jericho ми се струва добре изградена и има голям потенциал за развитие до мания, с много варианти.

Добър Raw.Главните вражди бяха развити добре и се повдигнаха очакванията ми за Elimination Chamber.

Edited by THE ENEMY, 07 February 2012 - 15:24.

Posted Image

#13 parcaleste

parcaleste

antisocial

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 3,271 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 15:26

Яз пък искам да гледам Jacket On A Pole Match между Jericho и Punk. :(

"... Because, it is in the Bible: "No† to Wrestle Your Neighbour."

Posted Image

#14 Zippo

Zippo

Title Contender

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 939 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 15:50

:lol:
"From now on please call me Dwayne Johnson. I want to be known as Dwayne Johnson the actor, and not The Rock. "I loved The Rock; The Rock was a nickname but what's happened is it's naturally progressed into Dwayne 'The Rock' Johnson. When it becomes just Dwayne Johnson, that's fine."

I am Dwayne Johnson...and I will also always be The Rock.

#15 dreikk

dreikk

Mid-carder

• Потребител

• PipPipPip
  • 301 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 16:13

Тази седмица също като предходните две RAW беше невероятен (поне за мен). Мачовете бяха на едно прилично ниво, сегментите с Triple H и Jericho & Punk бяха много добри и дългички, но на мен от едно шоу сегментите са ми по-интересни от самите мачове(колкото и странно да звучи :ph34r:). Клиповете бяха множко за мен, не знам за вас. Направо стават банални с рекламите на Twitter. Sheamus взе поредна победа. Khali е голям маняк, направо щеше да изкърти гърдите на Пепелянката :D, тогава ми стана ясно какво следва - RKO, както и стана. Big Johnny е епичен образ, кърти отвсякъде. Идеята за ambulance мач е добра и ми допада, дано да спретнат един приятен и най-вече брутален мач. Веднага щом разбрах, че Shawn Michaels ще участва другата седмица в червеното шоу ми стана ясно, че мач между Undertaker и Triple H ще има, въпроса е по какъв начин ще го буукнат. Доволен съм от завършека Main Event-а, правилен победител, сега остава да hype-ват историята. Kane е страхотен образ, направо цепи, ако беше й забил и един punch щеше да е върха. Едно от най-добрите неща в шоуто е отсъствието на Cena.

ПС : След шоуто Kane е имал мач с John Cena, който е изгубил защото е бил дисквалифициран. Все пак публиката е видяла Cena, макар и ние да не сме, което е учудващо.

Edited by dreikk, 07 February 2012 - 16:20.

MIGHT AND MAGIC : HEROES 3

#16 The Olimpic Hero

The Olimpic Hero

Commissioner

• Модератор

• PipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,339 posts
  • 0 thanks

Current mood: Energetic

Posted 07 February 2012 - 16:18

Солидно шоу и тази седмица!

Triple H направи добър първи сегмент чисто като работа с микрофона. Въпреки това на мен основната логика ми бяга. Някак си идеята, че Triple H е този, който отказва мача, а The Undertaker иска реванш!? ми се вижда доста безумна. Да, The Undertaker бе изнесен на носилка на предната WrestleMania, но човекът, който загуби, пак повтарям ЗАГУБИ, както загуби и на WrestleMania 17, факт който за WWE явно не съществува, се казва Triple H.  Един вид в момента Triple H говори от някаква позиция, при която едва ли не е 100 % сигурен, че ще спечели мача и едва ли не е фаворит в него, което за мен е абсурдно и то не говоря от смарк гледна точка, където всички интернет фенове знаем, че Taker няма да загуби от Triple H на WM, а говоря чисто от логическа, статистическа, гледна точка. Все пак вероятно Shawn Michaels може донякъде да подобри тази вражда.

Сегментът между Big Show, AJ и Daniel Bryan ми хареса. Казвам сегмент, защото това по-скоро беше сегмент, а не мач, който разви още по-добре heel образа на Daniel Bryan, на който трябва да се признае, че с всяка една изминала седмица става все по-добър и по-добър на микрофона.

Sheamus, макар че е Royal Rumble победител, явно няма да си имат каквато и да била идея какво да го правят до Elimination Chamber и заради това ще го пускат в squash мачове.

Chris Jericho направи най-после това, което всички очаквахме, а именно страхотно heel promo срещу имитаторите му и срещу другия the best in the world CM Punk, всъщност история, която се пише сама, както и друг път съм казвал. Вярно, че имаше да кажем един или два излишни момента, примерно това със Стефани, е жени manager-ки е имало много преди Jericho. Въпреки това промото беше много добро, включването на CM Punk, който отказа да говори явно, за да иронизира Jericho, също ми хареса. Мисля, че тук видяхме сегмента на вечерта и същинското начало на враждата между най-добрите в света бе дадено по успешен начин.

Най-слабото нещо в RAW беше туширането на Cody Rhodes от Great Khali - ужасно, ужасно, ужасно. Khali не може да ходи по дяволите, защо продължават да го бутат в каквато и да била сериозна история, даже нещо повече, дадоха му да тушира една от обещаващите млади звезди.

Сегментът между Triple H и John Laurinaitis ми беше доста забавен. Ако наистина уволнят Johnny, ще ми липсва.

Мейн ивентът беше приличен като качество за тв шоу, а heel победата на Jericho беше повече от очаквана, но съвсем правилна. Между другото и на мен ми беше домъчняло за "Ask Him!", даже преди няколко години имах подпис във форума с тази велика фраза. :) Колкото до Elimination Chamber, вярвам, че шансовете на Jericho да вземе титлата там са добри, може би 50 на 50 с Punk. Може би ще е по-добре Jericho да вземе там титлата, а на WM вече е почти ясно, че ще загуби мача и ще издигне още повече Punk.

Финалът с Kane не ми се видя някак на място. Можеха този сегмент да го оставят някъде за средата на шоуто.

Като цяло силно шоу с някои забележки, които описах в поста си.

Edited by The Olimpic Hero, 07 February 2012 - 16:20.

#17 JingieBY

JingieBY

Main-eventer

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 664 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 16:44

Двете главни неща в шоуто се получиха доста добре. Промото на HHH описа мотивите му за отказа и оттук нататък очаквам The Undertaker да се опитва по всевъзможен начин да го накара да приеме (ала HBK преди втория им мач на WM). Да, Triple H не го победи и би било логично той да е този, който да иска мача. Но пък от друга страна, HHH леко изтъкна, че той е единственият оставил The Undertaker полумъртъв, без възможност да се държи на краката си и... явно му стига. От друга страна, клипа на Taker беше показателен и за неговите намерения. Доволен съм от начина по който им започна третата WM вражда, любопитен съм какво ще видим оттук нататък.

Другата голяма вражда, чиито първи щрихи бяха поставени, също започна силно. Някои от нещата които Y2J изтъкна не бяха кой знае колко логични, но това му е образът - мисли се за най-добрия, за център на света, за този, след който е започнал живота на Земята. Отговорът на Punk беше красноречив и запали искрата доста сериозно. Началото на ГОЛЯМАТА им вражда беше бавно, но все пак има още 7 RAW-а до WM - време за развитие колкото щете. Тепърва предстоят съвместните промота, конфронтации и т.н., които трябва да са от най-висока класа. Между другото, Jericho пишеше в twitter далеч преди да се завърне, че едва ли не всички крадат движенията му. То не беше Morrison, Ziggler... Wannabes.

6-Pack Challenge-а беше приятен мач, нищо по-специално, но целта му не беше да направят мача на годината. Хареса ми, че Jericho спечели по "втория" начин и нещата наистина водят към негова победа на Elimination Chamber. Което разбира се, повишава интереса към PPV-то. Очаквам развитието на "Who's the Best in the World?" враждата със засилен интерес.

Освен главните 2 неща в шоуто, другото беше слабо. Единствено мача между D-Bryan и Big Show ставаше, най-вече защото продължи развитието на образа на Bryan. Другите неща бяха... ненужни, безинтересни. Клиповете за Скалата и Сина ги гледахме 2-3 пъти вече, клипът за Taker нямаше нужда да ни го повтарят. SD tag team мача беше напълно излишен, след като абсолютно нищо не се разказа в него. Sheamus с поредния squash, който не го издига по никакъв начин. Само сегментите с Mr. Excitement си заслужаваха. Поне Brodus Clay да бяха пуснали да потанцува...

И в обобщение - главните истории се развиха силно, но пълнежа беше кофти.

Edited by JingieBY, 07 February 2012 - 16:46.

LIFE SUCKS

AND THEN YOU DIE...

#18 crazype6o1

crazype6o1

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 159 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 16:46

View PostThe Olimpic Hero, on 07 February 2012 - 16:18, said:

Triple H направи добър първи сегмент чисто като работа с микрофона. Въпреки това на мен основната логика ми бяга. Някак си идеята, че Triple H е този, който отказва мача, а The Undertaker иска реванш!? ми се вижда доста безумна. Да, The Undertaker бе изнесен на носилка на предната WrestleMania, но човекът, който загуби, пак повтарям ЗАГУБИ, както загуби и на WrestleMania 17, факт който за WWE явно не съществува, се казва Triple H.  Един вид в момента Triple H говори от някаква позиция, при която едва ли не е 100 % сигурен, че ще спечели мача и едва ли не е фаворит в него, което за мен е абсурдно и то не говоря от смарк гледна точка, където всички интернет фенове знаем, че Taker няма да загуби от Triple H на WM, а говоря чисто от логическа, статистическа, гледна точка. Все пак вероятно Shawn Michaels може донякъде да подобри тази вражда.

HHH обясни, че не иска да запомни Taker като безжизнен и изтощен. Каза също, че The Deadman e достигнал лимита на силите си и иска да го запомни във вихъра си, когато никой не е можел да го спре. И мисля, че клипа за Taker показа същото. Че той не иска да бъде запомнен с последния си мач от WM, когато беше изнесен от ринга. Иска да докаже, че "още го може" и иска да го докаже именно на HHH.

Иначе като цяло доста солиден RAW тази седмица. Главните истории се развиха доста добре. Познах че мача на Kane и Cena ще има някакво условие, но не очаквах Ambulance match. Дано варгала да е стабилен :D Другата седмица - HBK на линия. Да видим какво са ни подготвили.

Posted Image

#19 overpad

overpad

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 63 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 17:15

Jericho:I Posted Image all of you ..
Posted Image

#20 UNDERTAKER*

UNDERTAKER*

Grim Reaper

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPip
  • 1,410 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 19:02

Както стана ясно на RAW, днес трябваше да се реши съдбата на John Laurinaitis. Ето какво е "решението на Борда":

The Board of Director's storyline decision on John Laurinaitis is that the Board has decided to keep him on as the Interim General Manager of Raw.

Yes! Yes! Yes!
"Did you hear the one about the man who can't be destroyed? He was buried alive. He was set on fire. They carried him away. But he keeps... coming... BACK.

#21 Blackened

Blackened

Butterfly Collector

• Супер Потребител

• PipPipPipPipPip
  • 731 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 19:24

Отново много добър RAW. Интересни неща се случиха и доста от тях се развиха по по-добър от очаквания за мен начин.

Да започнем с HHH и Undertaker. Това е доста различно развитие от това, което всички предполагахме. Разбира се логиката пак не е особено силна, но поне я има донякъде. Не лошо промо на Triple H и малко странен поне за мен клип на Undertaker. Нещата вървят горе-долу по пътя на HBK/UT II, само че тук с тези разменени роли се получава малко тъпо. Ясно е, че ще влачат до след Elimination Chamber, RAW-ът след който ще бъде ползван за обявяването на мача, поне така прогнозирам.

Другото голямо нещо в шоуто беше разбира се Punk и Jericho. Добро промо на Jericho, макар и не от най-добрите му. Като почна да ги мели един по един участниците в клетката осъзнах колко са неравностойни "мейн ивентърите" в сегашния им състав. Тук не съм сигурен дали харесвам или не харесвам решението Пънк да тролва и той. Това с титлата сме го виждали прекалено много пъти от типа на "аргумента ти е невалиден" за да ми хареса и този път. Но иначе силен сегмент, няма спор по въпроса! Особено края с крещящия Джерико и ходещия Пънк ми хареса много.

Мачовете не бяха нищо особено, освен хубавия мейн ивент, който ме накара да се замисля дали наистина Джерико не би спечелил на EC за да джоби на Пънк след това. Все си мисля, че Пънк ще излез победител на Mania, но да бие два пъти пред Jericho не ми се вярва.

Интересна идея с ambulance мача. Тези мачове са обречени да не стават добри като качество, но пък хубаво, че връщат такъв шарен мач. Мисля, че последния не беше през 2003 чак, но все едно. Някой да провери ако му се занимава. :)

Впрочем радвам се за Johny, че ще остане като GM, защото няма кой да го замени и без това.

А сегмента с Отунга btw печели приза за най-странен сегмент до момента през годината! "Let's pray!"... здрав "dafuq" момент. :) Sheamus да маже докато не мине Elimination Chamber, не му трябват вражди за по 2 седмици. Чук са нещата при него според мен, дори не помня кога за последно загуби. Ако някой се сеща обаче, преди година се чудехме дали няма да бъде уволнен. :)

Отново силен Bryan, което ми напомня - абе тия гаджосаните що не се целуват бе деба? И това ли е PG чак?

О, да, и края - доста странен и много не на място. Малко безвкусно направен, но близначка и деба на Eve... И докато сме на тема Кейн и Сина, клипа за Сина беше ЕБАТИ добрия! Rise-вам above hate-а си от преди време силно-силно.

I AM CM PUNK, I AM THE VOICE OF THE VOICELESS, AND YOU WILL APOLOGIZE, AND YOU WILL LIKE IT!!

Posted Image

Well I stand up next to a mountain...

#22 tker 17-0

tker 17-0

Jobber

• Потребител

• Pip
  • 96 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 19:36

Силен RAW се получи.
-началният сегмент се получи добре.Мотивите и на двамата,съответно за и против изглеждат горе-долу логични(като изключим фактът че HHH не иска да прекрати серията).
-другата главна вражда,също започва да набира скорост-силно промо на Джерико и силен отговор на шампиона.
-Победителят в мелето записа поредна"престижна" победа.Ето затова според мен РР,трябваше да се спечели от утвърден кечист.
-виждам че има недоволни от това че Кали тушира Роудс.За мен(въпреки че не трябва да е в Chamber-a)щом е в мача Кали трябва поне да изглежда опасен за титлата.
-мачът на дивите,беше загуба на време.
-МЕ беше добър като за ТВ шоу,с правилен развой и победител.
-краят на шоуто с Кейн и Eve,според мен трябваше да е в средата на шоуто,но не беше лош,защото спомага за това Сина да стане по-агресивен и да приеме омразата.
Моята оценка на шоуто е 8/10.

#23 crazype6o1

crazype6o1

Low-carder

• Потребител

• PipPip
  • 159 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 20:10

Both Eve and R-Truth were injured during last night’s episode of WWE Raw.
Eve suffered a broken nose after taking a stiff clothesline from Beth Phoenix during the eight-diva tag team match, and R-Truth was dazed after his missed somersault dive to the outside on the Miz. His head hit the mat hard, but he’s not believed to have suffered a concussion.
A lot of the blame is being put on The Miz for not being there to protect him.There was a ton of heat on him from company officials, including Triple H, backstage after the show. The WWE Executive Vice President of Talent Relations“loudly disciplined” The Miz in front of wrestlers as soon as he returned to the back.
Радвам се за R-Truth че е добре, интересен и забавен образ е в момента и публиката го харесва. Щеше да е загуба ако трябваше да отсъства. Миз е отнесъл доста "конско" след RAW, което е логично, след това което направи. За Eve - изглеждаше добре в последния сегмент с Kane, така че явно са и успели да и наместят носа :D

Posted Image

#24 Petrelli

Petrelli

Title Contender

• Потребител

• PipPipPipPipPipPip
  • 781 posts
  • 0 thanks

Current mood: Musical

Posted 07 February 2012 - 20:49

Страхотен RAW! По-епично от Jericho vs. Punk няма как да бъде за WrestleMania!!! Толкова се надъхах след шоуто, че не е истина. Двамата са феноменално добри на микрофона, както и на ринга. Ще е наистина интересно. Личен dream мач. Y2J обясни що-годе за Края на света и всичко около него. Добре беше измислено това с копирането и с Jericho Wannabe's.

Мачлетата бяха на ниво. Six pack-a ми хареса доста. Женският мач беше малко кофти за Eve, но тъкмо по-ефектно ревеше за Kane накрая.

Big Show и D-Bryan продължават с историйката около AJ, която отново се меси в мачовете им, дори и по този нелеп начин. Образът на Bryan радва и като цяло се кефя на всичко около него. Дано продължи да е на върха в SmackDown.

Orton & Khali vs. Rhodes & Barrett не беше лошо за гледане мачле, което доведе до малко кофти ситуация за Cody, но май нямаше как иначе да се случат работите в случая. Khali се натягаше малко и отбеляза туш, но накрая хапна едно RKO. Все пак индиеца трябва да влезе малко в психологията на мача и да има поне минимален интерес около него.

HBK ще бъде в RAW другата седмица, което значи, че нещата около враждата на Triple H и Undertaker се развива повече от добре. Клипът, който показа 'Taker накрая беше епичен, много ме надъха за мача им и вече се надявам да се състои. Triple H също показа ефектно клипче преди това.

Тази WrestleMania по моите скромни очаквания, спокойно може да се превърне в най-епичната от години насам. Нечовешки вражди и мачове засега. The Rock vs. John Cena - epic! Undertaker vs. Triple H [III] - epic! Chris Jericho vs. CM Punk - epic! Sheamus vs. Daniel Bryan - epic! MITB и т.н. Стискам палци да се получи точно така! :)

Edited by Petrelli, 07 February 2012 - 21:00.

Posted Image

WHEN A MIRROR SPEAKS, THE REFLECTION LIES  

#25 G

G

Chairman

• VIP

• PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 2,849 posts
  • 0 thanks

Posted 07 February 2012 - 21:02

Плюсове:

+ Невероятното промо на Triple H! Имаше много смисъл в това което каза и го представи по изключителен начин. "Saw" добавката на Undertaker бе добра, просто аз съм фен на по-реалните неща в кеча... но си бе на място. След като и двамата си изказаха доводите съм съгласен да имат реванш на Wrestlemania.

+ ИМАШЕ смисъл в gimmick-а на Jericho и в държанието му! Не мислих, че ще успеят да го обяснят, но сбърках! Добро представяне... Punk го затапи по изключителен начин. "С неговите камъни по неговата глава!" :) Нямам търпение да видя тази вражда, страхотна е!

+ Daniel Bryan продължава да развива образа си по невероятен начин, heel turn-а му ще е епичен!

+ Сегментът между Triple H & Johnny ме разби! Но все пак се чудя, защо винаги от WWE превръщат GM-ите си в тотални мухльовци?

Минуси:

- Продължава да ме дразни враждата между Kane & Cena, чакам просто края за да видя какво ще се получи и до там!

- Повече build up около Sheamus, моля! Стига с тези безсмислени squash-ове. Не е зле преди да избере към коя титла да се насочи да има някаква съвсем кратка вражда с човек като..... Dolph, или с Jericho. Можеше да направи кратка вражда с Jericho & Punk и после някак да се насочи към Bryan и да ги остави на мира? Bryan да го смаже от бой в някое шоу и да започнат build up двамата. Ще видим какво ще стане в изданието на Smackdown...

- Стига вече с Orton & Barrett! Започнете нещо друго...

Като цяло... добро шоу, но само добро!

Posted Image

Also tagged with WWE RAW

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

BWC е един от най-старите български кеч сайтове с последните новини както за World Wrestling Entertainment (WWE) и Total Nonstop Action Wrestling (TNA), така и за ROH, NJPW, NOAH, CMLL, AAA и още много други кеч федерации от целия свят. Форумът разполага с раздел за MMA, в който можете да коментирате случващото се в UFC, K-1, EliteXC и други организации за смесени бойни изкуства.

online since 2002